Kaj se je zgodilo?
Gre se za Outlook. Sploh ne znam opisat, kaj se je zgodilo, ker mi sploh nič ni jasno.
Bila sem v Outlooku, vse delalo normalno, sem še nek mail poslala, zaprem, vse ok, delam normalno dalje. Pol se mi odpre neko okno, ki me vpraša, če želim, da je Outlook moj poštni odjemalec, ampak sploh ne vem, kaj sem v tistem kliknila, zdi se mi, da “prekliči”.
Skratka, čez čas grem spet v Outlook, pa je bila že neka druga ikona, potem se odpre in kr vse neko drugačno- je sicer Outlook Express, ampak je slovenski (prej je bil angleški) in čisto drugače izgleda, da ne omenjam, da ni nikjer mojih mailov, prazen adresar …. kr nekaj!
In sem jezna in hočem nazaj tako je blo, samo mi kr nič ni jasno, sploh ne vem, kaj se je zgodilo? :(((
Se komu sanja, kaj bi to lahko bilo in kaj mi je storiti? 🙁
Ps: imam Win XP, tolko v informacijo.
C:\Documents and Settings\XXX\Local Settings\Application Data\Identities\{BDB7F9DF-BFDB-4DDB-803E-F940C5E34785}\Microsoft\Outlook Express
Tukaj na bi bili shranjeni maili. Če je ta mapa prazna, potem si nekako to vse izbrisala. Mogoče si pritisnila Clean Up Now… in ti je vse izbrisalo oziroma če te je vprašalo za Compact in si dala OK, ti jih je shranilo. Poglej če imaš res prazen direktorij.
Lp, Max
Poskusi tolele:
Pojdi v
Start -> nastavitve -> nadzorna plošča -> Internetne možnosti
Start -> setings -> control panel -> internet options
(ali v IE Orodja/Tools -> Internetne možnosti/internet options)
in odpri zavihek “Programi” in si izberi E-poštni program.
Forum je zaprt za komentiranje.