Kaj se gre ta zavod za zaposlovanje, ponuja suženjska dela !!!
Kaj se gre ta zavod, kljub iskanju dela v lastni režiji s srednjo šolo pošiljam ponudbe tja kjer si želim delat, nisem izbirčen , ampak zavod pa ponuja takorekoč suženjska dela.
Ponujajo nekak taka dela, ki so suženjska (podrobneje ne bom pisal), delaš za 200 evrov mesečno, kot nekakšno usposabljanje, gre pa dejansko za nadomeščanje nekega delavca in totalno izkoriščanje delavne sile. Seveda so oni glavni, zaščiteni in ni nič nelegalnega, nobenih nepravilnosti ja normalno, če so zavod.
Vsaj toliko pošteni bi bili, da, če že kličejo naj ponudijo delo pri delodajalcu, ki je plačano z vsaj minimalno plačo in več, prevoz, malica in pogodba kot se spodobi ter vsaj tako delo, ki ima napredovanje, se kaj naučiš to zadnje bi bilo zelo zaželjeno, da se taka oseba čimprej spravi iz začaranega kroga.
Tudi jaz ne grem na avtosejem in kar prvi avto kupim, ki ga zagledam ne glede na ohranjenost.
Sorodnik dobil delo, prvi mesec spodobna plača, prevoz, malica, vse pošteno, napredovanje, vse na voljo, srednja šola. Eeeee to je to, kar si marsikdo želi.
Sem drugače iz kmetije, ni mala, velika, delam vse živo, ampak ta dela iz zavoda za 200 evrov so pa resnično too much. Lepo prosim, naj se potrudijo in ponudijo vsaj kot sem omenil min.plačo, če že kako drugače ne gre.
Dobr izgovor najdejo, lejte gospod, to je danes vredno sprejet v taki krizi….huje kot v Afriki.
Forum je zaprt za komentiranje.