Kaj se dogaja?
A mi lahko kdo pove kaj se dogaja? A je potem še čudno, če je forum poln tem o tem kako samske 30+ ženske ne dobijo moških.
http://med.over.net/forum5/read.php?151,9556497
Nekaj postov:
1.
zagrenjeni prdci
Re: Mlade ženske samo športajo, delo jim pa ne diši
08.04.14 12:19
A je zmanjkalo napihljivih sex žensk v erotičnih trgovinah? Brez skrbi nedojebanci, bodo kmalu dobili novo zalogo, samo pozor ko boste šli na zmenek pazite da ne prinesete vrtnice s trnjem.
2.
Ne, otrok res nočem. Želim si pa partnerja. Ne zanimajo me princi na belem konju. Stregla pa res ne bom. Kot ena piše, meni se res ni treba ukvarjat z drekci v postelji, z usranimi gatami in podobno. Potem je stokrat bolje biti samska. Samska bom dokler ne najdem moškega, ki bo dojel, da nisem služkinja, s katerim bova skupaj kam šla, do takrat bom pa samska. Ni fajn, če si samski, je bolj v vezi, ampak ne v vsaki vezi. Vsekakor pa bolje biti samska kot v vezi s tipom, ki ima drekce v postelji.
3.
AMpak na tole bom pa vedno pomislila, ko bom slabe volje, ker sem samska.
Da bi tole zgoraj prenašala, sem pa res raje samska. Drekci po rjuhah. Bruh bruh.
4.
Enako haha, sem včasih osamljena ker sem samska ampak si bom tole prav sprintala smrad, drekci v postelji, poscane gate od dedca aaaaaaaaa, bruhhhh. Raje sem samska do konca življenja kot pa da bi živela s takim človekom. Ampak dejstvo je da ene ženske to res prenašajo potem pa tu pljuvajo po nas samskih da smo čudni.
Forum je zaprt za komentiranje.