Kaj se dogaja za bežigradom
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › Kaj se dogaja za bežigradom
Policija ne pusti nobenemu na postajo stadion. Letata dva aviona okoli. Kaj dogaja,? Napad?
Policija ne pusti nobenemu na postajo stadion. Letata dva aviona okoli. Kaj dogaja,? Napad?
Odjebi
Aviona nad Bežigradom? 😉
Tudi ob hrvaški meji je pestro dogajanje, migrantov je vedno več, Policije pa nikjer.
Aviona nad Bežigradom? 😉
ja dejansko…ce nisi videl je tezko verjeti. Mene tudi zanima kaj se dogaja?
Prejle na cesti, rešilci tulili in res so šli proti Bežigradu
Anonimno 631, kaj ti ni jasno? Te matra psihoza?
Verjetno ima Halid Beslic koncert
Ali pa AC/DC.
Anonimno 1962 lahko te tebi pisati neumnosti, ko ne živiš ob meji s Hrvaško in ne veš kaj se dogaja. Ko jih boš kmalu imel v svoji ulici in na svojem dvorišču, ko ti bodo vlomili v avtomobil, bo pa tebe dajala psihoza.
Za rešilce ne vem, za avione pa. En je prišel po SAH, en pa po pernatega. Ona ima službeno pot v Tuguzijo, za njega pa ne vem kam gre.
Ali pa AC/DC.
? spustila vse z rok, 5 minut pa sem tam
Bravo, tako se govori!
A še kar? 3 policaji so bili tam 2 uri nazaj, pogovarjali so se z gospo na kolesu. Sicer pa za vsaj dve leti tam mimo proti Drenikovi veliko obarvanih pesaci..
Kako obarvani ? A potem gredo po Drenikovi v Šiško ? Kaj se torej v resnici dogaja ?
Ne delam se norca z nikomer. Res je kar ste napisal/a, polno jih je povsod, ni več varno. Ja, res je.
Ne delam se norca z nikomer. Res je kar ste napisal/a, polno jih je povsod, ni več varno. Ja, res je.
Ne vem kaj te skrbi. V sobico te ne bodo prišli za ekran tepst no :). Izven interneta pa itak ne živiš a ne?
Saj res. Migrante bi lahko naselili tudi na Stadion.
Saj res. Migrante bi lahko naselili tudi na Stadion.
Res je, zastonj gnojijo vsak dan… Pač izkušnje iz nastanitev iz drugih stadionov.
Ja, to bi bilo super. Dobro pognojeno, bi bila lepa travica. Bi bili fondovci prav veseli.
? spustila vse z rok, 5 minut pa sem tam
Pridem tudi jaz!
Forum je zaprt za komentiranje.