Kaj se dogaja z mojim prenosnikom?
Vceraj, ko sem bila na facebooku se mi je kar naenkrat prikazal blue screen in se nato sam od sebe resetiral računalnik.
Danes pa sem bila ponovno na facbooku, ko mi je kao zamrznil net tako, da se nisem mogla odjavit, lahko pa sem kliknila križec, da sem šla dol s facebooka. Ker na netu nisem mogla nič delat niti izklopit neta (instant internet, prenosnik Lenovo…) sem hotela restartat računalnik in se niti to ni dalo.
Pustila sem računalnik pri miru kake pol ure, nato se je pokazal “black screen” vendar se ne spomnim kaj vse je pisalo, nekaj, če hočem to pritisni f1, če hočem to pa f12… kar spet ni prijelo, zato sem izklopila računalnik in ga ponovno zagnala. Zdaj dela normalno. Vse to pa se zgodi le, če sem na facebook-u.
Kaj bi lahko bilo narobe? Virusa, I think, nimam nobenega, avast ga ne najde…
Vročina, računalniku je prevroče v teh dneh, pa mu včasih zakuha – še posebej radi zakuhajo prenosniki v svojih majhnih natlačenih ohišjih. Privošči mu malo odmora, da se ohladi in pazi, da reže za kroženje zraka na računalniku niso zakrite. Tako pozornosti ti bo hvaležno vrnil z brezhibnim delovanjem še dolga leta.
Snami si ta program in klikni >računalniksenzorjitoolssystem stabilyti test
Forum je zaprt za komentiranje.