Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KAJ SE DOGAJA S FORUMOM?

KAJ SE DOGAJA S FORUMOM?

Moderatorji javite, kaj se dogaja, veliko ljudi bo odšlo.

Jaz sem na primer že odšel.

…če misliš, da bodo komunicirali. včaraj se je javila neka andreja, ki je menda njihova. mogoče pa tudi ni. kaj več ne pričakuj. jaz  pogledam vsak drugi dan. ne opažam napredka. ja, ogromno ljudi je že odšlo. meni že zadnja 3 leta ni bil ta forum ne vem kaj , to sedaj je še veliiiiko slabše.

res tužno… čisto su nas razbiLi…

pogrešam onoga moje sorte… jel Ludi il kako beše ;)?

a i moga judka… i ako se ne volimo i nekad hrvamo voleo bi da je prisutna… neka je. ako ne drugo za noge prat bi bila.

takodze i darčita da nam zapjeva nešt

eto priznam fali bome i repljike… ne previše al malo je fali…

i ako bi mu ruke slomio… zafali i mileta… i njegovog pajtosa bundu dokrajčit če mileta to kad vidi da je kraj sa monom

rednamayy budem isto pogrešo ak bude šLa

koga sam še pozabo omenut?

ona što avsenike pušta… sliva il silva… jel monči?? ode frajtonarca… šta je svirala, svirala je…

škoda stari…

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

Andreja je sicer res njihova, ampak ni nujno, da se je oglasila ravno ona.

Sem dokazala v tisti temi, da lahko nek XY komentira z registriranim vzdevkom nekoga drugega in sistem spusti naprej. V tisti temi sem se še jaz oglasila kot Andreja.

Post z naslovom Naštejte napake novega foruma so dali pod Error, ko želiš odpreti post :))))))))))))))))) Saj potem je vse jasno.

Odgovor na objavo uporabnika
Sončna očala, 19.05.2021 ob 08:19

Post z naslovom Naštejte napake novega foruma so dali pod Error, ko želiš odpreti post :))))))))))))))))) Saj potem je vse jasno.

sam res :))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close