Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › kaj se dogaja po EU?

kaj se dogaja po EU?

Že lep čas zelo malo spremljam poročila. Glede korone samo res okvirno ( ne morem gledat naših /tudi tujih/ posiljevalcev k cepljenju), slovenska poltirika pa sploh ni za gledat:((.  Prej me je klicala kolegica in spraševala, če vem, kaj se dogaja po Evropi. Ne vem, ona očitno tudi ne.  Ali kdo na forumu ve? Ne mi sedaj solit pameti, daj si pogledam, poiščem. Če kdo ve, naj bo tako prijazen in napiše v parih stavkih.

Precej protestov. V Parizu, nekje v Nemčiji.

Odgovor na objavo uporabnika
kkaj dogaja, 16.01.2022 ob 11:08

Že lep čas zelo malo spremljam poročila. Glede korone samo res okvirno ( ne morem gledat naših /tudi tujih/ posiljevalcev k cepljenju), slovenska poltirika pa sploh ni za gledat:((.  Prej me je klicala kolegica in spraševala, če vem, kaj se dogaja po Evropi. Ne vem, ona očitno tudi ne.  Ali kdo na forumu ve? Ne mi sedaj solit pameti, daj si pogledam, poiščem. Če kdo ve, naj bo tako prijazen in napiše v parih stavkih.

Ti je samo od včeraj.

Vsak dan so protesti.

Protesti danes

Ja naš mali vedejček…

Ljiga si stari. Ljiga.

Sta nesme niti nemoze niko bolje da zna od tebe?

Proslo je tvoje vreme.

Pa ti ci be ta čiv ča njaneeee.

Heheheheeeee

Bedn si. Vidim ja to. I sam sebi si beden. Zato se tako ponasas.

s strani vlad se dogaja uvedba fašizma, to se dogaja,

Somebody1107, 16.01.2022 ob 11:24

Ja naš mali vedejček…

Ljiga si stari. Ljiga.

Sta nesme niti nemoze niko bolje da zna od tebe?

Proslo je tvoje vreme.

Pa ti ci be ta čiv ča njaneeee.

Heheheheeeee

Bedn si. Vidim ja to. I sam sebi si beden. Zato se tako ponasas.

Reci. Kakšne motnje imaš danes?

Što se sakrivaš?? Čega se bojiš???

Pa ja sam.

Samo ja.

Za EU ne vem, soremljam pa nekaj tujih strani, kjer se seveda pise tudi o kovidu med drugim, ceprav so to v osnovi strani z drugo tematiko, no, ena izmed njih je kao znanstvena, bolj poljudna, objavlja dosezke znanosti na splosno, fajn stran… Jeh, dolgovezim…

Skratka, kolikor berem komentarje, je ljudem zdaj v vecini vsega dovolj, cepljenim, necepljenim, od kar se je pojavil omikron, ljudje ne verjamejo vec v cepiva in busterje in maske, ampak hocejo nazaj svoja zivljenja.

Dve leti je bilo dovolj.

wd40a, 16.01.2022 ob 11:26

Reci. Kakšne motnje imaš danes?

cepljena ljiga bi dodal, pol gobec te borbe priti vladi potem med prvimi zavihas rokav za sprico hinavc hehe

Veeeeeeedeeeeeee.

Kolk nickov mas?

Oces da ti kazem jednu caku kako nahitr oplemenitis denar? Tko mal spotoma… Dvakrat na leto.

Da vidis kje si ti pa kje je malinovec. Kaj malinovec ve.

Eeee moj jadnice.

Oces?

Zato sto si na MOJEM forumu. Neces lomit kicmu dok je čifur ukuči. In da haus, ne…

Radodajka neš prodavat mindzu dok je glansic ovde. Ima nacina.

Folk se malo sprehaja, nič ne bo iz tega.

Saj ni tes. To clovek preprosto ne more verjet, da eni liki še vedno niso prilezli ven iz kanalizacije. Ce že ne gledaš poročil, pa kdaj kaj preberi.

Julij Cezar, 16.01.2022 ob 11:38

cepljena ljiga bi dodal, pol gobec te borbe priti vladi potem med prvimi zavihas rokav za sprico hinavc hehe

In to je njegov problem? Saj bo mene pobralo ker sem cepljen, ne? Pol boste imeli pa mir tu gor:-D

? [LIVE]-Streams  (16.01.2022) ▫️(Wird laufend aktualisiert)

?? St. Pölten (https://www.facebook.com/mayreder76/videos/1108485559901927/?notif_id=1642330050376625&notif_t=live_video_explicit&ref=notif)                          ▫️▫️▫️Facebook

?? Amsterdam (https://www.youtube.com/watch?v=rqyyDdIH2u8)                      ▫️▫️▫️YouTube

Ni videti, da bi se kaj dogajalo. Vse po starem. Posiljevanje s cepljenjem na vsakem koraku.

wd40a, 16.01.2022 ob 11:45

In to je njegov problem? Saj bo mene pobralo ker sem cepljen, ne? Pol boste imeli pa mir tu gor:-D

tebe kar ne bo zanucalo, si pozabil kaj je dejal sef cepilske mafije Pofukar?kdor se cepi ta ne bo umrl…ti si na varni strani hehe…hinavc si zato ker je korona glavna agenda te nazi vlade zatiranja ljudi, in s cepljenjem si postal zgolj se en poslusen suzenj

pfdšgđa, 16.01.2022 ob 11:54

Ni videti, da bi se kaj dogajalo. Vse po starem. Posiljevanje s cepljenjem na vsakem koraku.

Kdaj poteče rok cepivom? Najbrž kmalu. Pri nas tudi organizirajo cepilne dneve;)). Prise se jih pa cepit nekaj deset v parih dnevih. Poklukar pa še kar sili. Če ne bi tako silil (vsakrat, ko je na tv, vsaj x reče-cepite se), bi mogoče še kdo pomislil,da bi se cepil. Posiljevanje pa dobesedno odbija.

V državah, kjer se je omikron najprej razširil, je epidemija drugače že v upadanju. Cepiti se zdaj bi bila norost – kot je norost pozivati ljudi na cepljenje.  Ko bo cepivo prijelo, bo vse že mimo.

Julij Cezar, 16.01.2022 ob 11:56

tebe kar ne bo zanucalo, si pozabil kaj je dejal sef cepilske mafije Pofukar?kdor se cepi ta ne bo umrl…ti si na varni strani hehe…hinavc si zato ker je korona glavna agenda te nazi vlade zatiranja ljudi, in s cepljenjem si postal zgolj se en poslusen suzenj

Stari jaz sem suženj od kar hodim v službo. Samo številka. Statistika. Vreden 50kEvrov če me pobere na šihtu, se niti proizvodnje ne splača ustavljat.

Še kaj?

Protesti, tudi precej ostri, potekajo že nekaj časa. O tem seveda naši mediji ne poročajo. Še manj o tem, da včasih policija stopi na stran protestnikov.

Verjetno pa se v ozadju dogaja še vse kaj drugega in je tole s korono vsaj deloma dimna zavesa.

Anticepilci hočejo svoje pravice do normalnega življenja, ker je covid itak samo ena taka gripica oz. nateg, in oni so vsi po vrsti povsem zdravi; prvi teden jih vriska in razbija naokrog cca. 10000, dva tedna kasneje samo še nekaj manj kot 1000.  Mogoče bi jih ostalo več, če bi vsaj nosili maske.

severozahod, 17.01.2022 ob 12:44

Anticepilci hočejo svoje pravice do normalnega življenja, ker je covid itak samo ena taka gripica oz. nateg, in oni so vsi po vrsti povsem zdravi; prvi teden jih vriska in razbija naokrog cca. 10000, dva tedna kasneje samo še nekaj manj kot 1000.  Mogoče bi jih ostalo več, če bi vsaj nosili maske.

Ne samo svoje, tudi TVOJE! In potomcev, tvojih, mojih, vseh! Ampak tvoje razmisljanje zal tako dalec ne seze, ker vidis samo do prvega ovinka.

Prof. Luc Montagnier – govor francuskog virologa i nobelovca na prosvjedu u Milanu.

https://www.facebook.com/100056091935982/videos/422726199533827

Dogaja se prebujenje. Hlapci slovenski, kako dolgo še boste spali in podpirali genocid ?

medtem amerikanci na evropsko rusko mejo nosijo orožje in provocirajo ruski narod, morda bo vojna?

resno jje, 17.01.2022 ob 20:22

medtem amerikanci na evropsko rusko mejo nosijo orožje in provocirajo ruski narod, morda bo vojna?

Najlažje je kaj zakuhat takrat, ko se ljudje ubadajo z drugimi stvarmi. Vržeš kost, za katero se cufajo, ti pa medtem miru, po malih korakih ripravljaš, kar imaš v planu. Videno že večkrat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close