Kaj res ni nikjer moškega zame?
Počasi obupana, 20.10.2022 ob 12:23
Je sploh še možno najti normalnega moškega? Meni ne uspeva najbolje, čeprav sem dobro vzdrževana 52- letnica, vsaj zdi se mi da se tako reče in baje da izgledam dobro. Ne bi rada zvenela samovšečno, rada pa povem, da se v svoji koži počutim dobro. Vredu sem situirana, imam svoje stanovanje, odrasle otroke, z bivšim v zdravih odnosih za ločenca, kar po moje tudi veliko pove o meni. Samska sem že 5 let. Ni in ni vsaj približno pravega. Moške spoznavam na vse možne načine, preko aplikacij za zmenke, prijatelji pomagajo, tudi službo imam tako, da jih spoznam veliko. Več kot do parih zmenkov sploh ne pridemo. Mislim, da nisem preveč izbirčna, samo ljubica pa tudi nebi rada bila in neke osnovne kriterije tudi imam. Veliko je takih, da ti po zmenku ali dveh pove, da so poročeni in iščejo samo malo zabave, večina jih laže o svojem videzu in premoženju, nekateri bi me imeli samo zaradi strehe nad glavo in tako naprej. Počasi imam dovolj. V meni je še veliko življenja, rada bi našla moškega s katerim bi se razumela in si delila vse lepo. Dovolj mi je da me prijatelji in sorodniki vabijo na dopuste in skupno preživljanje praznikov. So zelo prijazni in uvidevni, a kaj ko se vedno počutim kot en privesek. Ženske me niso nikoli privlačile, zadnje čase pa kar pogosto razmišljam, da bi poskusila še na tem področju. Rada bi našla sorodno dušo za zdaj in na stara leta.
P.S.: Perverznjaki, lažnivci, tisti, ki še vedno živite s svojimi mamami in podobni čudaki, prosim ne puščajte tukaj svojih kontaktov, ne fehtarite za mojega, iščem samo kakšno sotrpinko ali sotrpina, da podelimo zgodbe, koga, ki ima še kakšno idejo, kje naj najdem normalnega moškega in podobno. Za pametne odgovore bom hvaležna.
Kaj naj ti recem razen,da sem mlajsi od tebe ,zadnja zenska je bila 50 let stara vse je bilo super sam preveč je bila v boxu
ce te kaj zanimam se oglasi na sz201277@gmail.com
Sam sem star 50,nazadnje mel vezo in izkazal se je da je pomemben samo denar in denar.Ni važn kolk se prilagodis in koliko vložiš v vezo na koncu tud tisto kar govori o tem kakšen naj bi biu partner pade v vodo in to seveda zarad denarja.Pa nism slabo plačan,ampak nism to kar ona želi. Nism na straneh za spozbavanje sem pa veliko v naravi.
Nič,mi ne manjka preskrbljen sem, res včasih se dolgočasim,kdo pa ne? Ampak sem se opekel parkrat in sem že 15 let sam. Nazadnje sem živel sam 5 let in nobena ni hotela priti, hvala bogu,da sem imel to srečo. Res je zdaj mi je bolj važno moja starša in ostalo mi je useno. Tako,da jaz sem zagrizen moški že 15 let sam in tako bo ostalo. Neverjamem jaz več v to v dvoje. Skratka veliko sreče želim vsem, to je to.
bodi realna. stara si 52. imaš inkontinenco, suho pičko. telo imaš švoh, ne moreš tekat, ne moreš plezat ne moreš nič. neki palamudiš o neki situiranosti, nakladaš da si kao neki sposobna. kdo bo to gledal? jaz vem da ne bi. stara si že. 52 si stara. ne 25. 55 letni moški, kot ga opisuješ ti, si dan danes lahko omisli 40 letnico. to je 12 man od tebe. pogojno še lahko ima froce. pr i52 letih starosti ti še vedn oen razumeš, kaj moške privlači? mladost, lepo telo, mlado telo, lepa ozka lulika, mala lep ostoječa rit, lepe male joške, lepi zboje, napeta koža. možnost nošenja prekratke minike in micro hlačk. kaj od tega ti zmoreš? popolnoma nič. saj lahko dobiš moškega sam ne 55 letnika. ampak 60 plus. urejen, zrihtan, preskrbljen 65 letnik ne bo gledal razčefukane smrdljive pohcane 60 letnice z plenicami. ampak kolkr tolko dobro urejeno zdravo 50 letnco. torej pogojno tebe. hja gospa. babica. prej bi mislni ko ste se ločevali. to je moški svet. sprejmite že enkrat to dejstvo. oškega ne zanima, kaj vi imate, vašo fiktivno diplomico. hahaha s kero si jaz rit obrišem. moške zanima, MLADOST, ENERGIJA, DOBRA VOLJA, SEXY TELO, LEPA KOŽA, LEPA RITKA, LEPA LULIKA OZKA, LEPI ZOBJE, IN brezskrbnost. mladost je brazskrbna. vibi radi naravo nafukali. to ne bo šlo. če želite moškega morata bit mladi. to niste. lahko pa se pomladite. če mene vprašate, jaz mislim da bo veliko več uspeha, če boste začeli pisat v pundbe. naredim 50 sklec, dvignem se 10x na štangi, in imam močan vrat in roke. to bo zelo bolj magnet. to kar delate vi je magnet za bit samska.
xxl182, 03.12.2023 ob 17:16
bodi realna. stara si 52. imaš inkontinenco, suho pičko. telo imaš švoh, ne moreš tekat, ne moreš plezat ne moreš nič. neki palamudiš o neki situiranosti, nakladaš da si kao neki sposobna. kdo bo to gledal? jaz vem da ne bi. stara si že. 52 si stara. ne 25. 55 letni moški, kot ga opisuješ ti, si dan danes lahko omisli 40 letnico. to je 12 man od tebe. pogojno še lahko ima froce. pr i52 letih starosti ti še vedn oen razumeš, kaj moške privlači? mladost, lepo telo, mlado telo, lepa ozka lulika, mala lep ostoječa rit, lepe male joške, lepi zboje, napeta koža. možnost nošenja prekratke minike in micro hlačk. kaj od tega ti zmoreš? popolnoma nič. saj lahko dobiš moškega sam ne 55 letnika. ampak 60 plus. urejen, zrihtan, preskrbljen 65 letnik ne bo gledal razčefukane smrdljive pohcane 60 letnice z plenicami. ampak kolkr tolko dobro urejeno zdravo 50 letnco. torej pogojno tebe. hja gospa. babica. prej bi mislni ko ste se ločevali. to je moški svet. sprejmite že enkrat to dejstvo. oškega ne zanima, kaj vi imate, vašo fiktivno diplomico. hahaha s kero si jaz rit obrišem. moške zanima, MLADOST, ENERGIJA, DOBRA VOLJA, SEXY TELO, LEPA KOŽA, LEPA RITKA, LEPA LULIKA OZKA, LEPI ZOBJE, IN brezskrbnost. mladost je brazskrbna. vibi radi naravo nafukali. to ne bo šlo. če želite moškega morata bit mladi. to niste. lahko pa se pomladite. če mene vprašate, jaz mislim da bo veliko več uspeha, če boste začeli pisat v pundbe. naredim 50 sklec, dvignem se 10x na štangi, in imam močan vrat in roke. to bo zelo bolj magnet. to kar delate vi je magnet za bit samska.
Jaz sem 38 pa te ne bi hotla, glede na to kak primitivec si. Butelj prve klase! Taki kot ti bi morali na celu imeti vtetovirano KRETEN?
Veliko ločenim 50+ letnikom seks ni več v prvem planu. Tudi neka mlajša avša za seks jih ne zanima več. Svoje seksualne eskapade so že dali skozi, tako da jih veliko bolj zanima prijateljstvo, pogovor, skupni hobiji…
Veliko parov poznam, ki so se našli v starejših letih, je pa res, da se ne preselijo skupaj na vrat na nos, večinoma živijo sami, družijo se po potrebi. Velikokrat so tudi odrasli otroci proti tem zvezam, ker se bojijo za dediščino oz. da bi prišlek po smrti njihove mame pokasiral polovico. Zato so take zveze velikokrat na prijateljski ravni. Družijo se, dobivajo se, skupaj kam gredo, ampak živita vsak v svojem stanovanju. Pa pri notarju morata zrihtat glede tega, da noben po drugem ne bo dedoval.
Dajte se že enkrat spustit na realna tla in nehajte sanjat. Dedec star 55 nikakor ne zmore dohajat eno 40 letnico, tudi če je sam “fit”. Hidravlika mu že krepko popušča. Tak je kvaliteten le za prijateljevanje, za crkljanje in furanje skupnih hobijev in pika! Pa še to ne vsi, eni so za kategorijo “o bog ti pomagaj”. Z lahkoto si pa 40 let fit baba najde 35 let za posteljne radosti. Očitno tega nekateri ne morete prebavit oz vas boli ego. Đabe tebi debel vrat, če imaš mehko curo. Lol.
ZA neverever
ne, jaz taki kreteni nesposobni kto tvoj ati, bi morali biti kastrirani. da ne bi imeli takih zablojenk 38 letnih. hahahah kva boš ti gopcala. ti si raje daj plenico gor. debelajsa ugabna. jaz t itko povem. ti bi si vseh 10 prstov obliznila, če bi me lahko imela. sam me ne boš. nikoli. žensko je 3v živlnju sram. 1 ko prvič prevara moža. 2 ko dobi plačano za sex in 3 ko plača za sex.
xxl182, 03.12.2023 ob 18:57
ZA neverever
ne, jaz taki kreteni nesposobni kto tvoj ati, bi morali biti kastrirani. da ne bi imeli takih zablojenk 38 letnih. hahahah kva boš ti gopcala. ti si raje daj plenico gor. debelajsa ugabna. jaz t itko povem. ti bi si vseh 10 prstov obliznila, če bi me lahko imela. sam me ne boš. nikoli. žensko je 3v živlnju sram. 1 ko prvič prevara moža. 2 ko dobi plačano za sex in 3 ko plača za sex.
Zakaj bi si kdo prste oblizoval, ker je dobil primitivno, frustrirano mizogino pokvekvo? Kvečjemu je lahko vsaka ženska srečna, da te je zgrešila, ker glede na tvoje debilne izjave o tem, kako so vse ženske kurbe in prasice in da jih je treba samo izkoriščat, si drugega kot enega starega pedra, ki te bo nabijal v rit niti ne zaslužiš.
Bo treba malo kriterije spustit in dati priložnost tudi tistim moškim, ki jih ženske z glavami v oblakih večinoma spregledajo.Samo ti iščeš uspešnega, šarmantnega moškega, ki te bi nosil po rokah, vsakodnevno zasipal z rožami in vozil po romantičnih dopustih po vrhunskih lokacijah. V resnici rabiš samo običajnega poštenega moškega,z dobrim srcem, ki bi te peljal na sosednji hrib, kjer bi skupaj gledala sončni zahod in uživala v kulinariki iz nahrbtnika. Samo takšni so ti nevidni in verjetno te čaka starost v družbi kakšnega hišnega ljubljenčka.
Veliko sreče gospa, ampak če pogledam, da zveze ne uspevajo niti pri 30tih letih, si niti ne predstavljam, kako težko mora biti šele pozneje v letih. Kdo je kriv za situacijo težko posplošujem, vendar pa je moje mnenje, da med moškimi in ženskami vlada preveč sovraštva, da bi ljubezen uspevala v teh čudnih časih.
Fanpit23@gmail.com, javi za kavo?
Jst306, 04.12.2023 ob 08:25
Pozdravljena! Sam imam isti problem, zelo podobno stanje kot ti 🙂 s to razliko, da jaz prave zase ne najdem. Res so čudni ti časi. Mogoče se pa midva kje strečava!
Niso nobeni čudni časi, ampak so razmere posledica egoizma, čustvene nezrelosti, materializma, perfekcionizma, ki se ga vsiljuje preko interneta….Eden bolj naklada, kot drugi. Bolj ali manj vsi prikazujete nerealno sliko o sebi, vso krivdo prelagate na nasprotni spol….Ogromno je varanja, izkoriščanja, nezaupanja….
Forum je zaprt za komentiranje.