Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj res ni nikjer moškega zame?

Kaj res ni nikjer moškega zame?

Odgovor na objavo uporabnika
mojplan, 20.10.2022 ob 16:23

Maka čivčata, 20.10.2022 ob 16:20

enkive, 20.10.2022 ob 16:17

Počasi obupana, 20.10.2022 ob 12:23

Je sploh še možno najti normalnega moškega? Meni ne uspeva najbolje, čeprav sem dobro vzdrževana 52- letnica, vsaj zdi se mi da se tako reče in baje da izgledam dobro.    Ne bi rada zvenela samovšečno, rada pa povem, da se v svoji koži počutim dobro. Vredu sem situirana, imam svoje stanovanje, odrasle otroke, z bivšim v zdravih odnosih za ločenca, kar po moje tudi veliko pove o meni. Samska sem že 5 let. Ni in ni vsaj približno pravega. Moške spoznavam na vse možne načine, preko aplikacij za zmenke, prijatelji pomagajo, tudi službo imam tako, da jih spoznam veliko. Več kot do parih zmenkov sploh ne pridemo. Mislim, da nisem preveč izbirčna, samo ljubica pa tudi nebi rada bila in neke osnovne kriterije tudi imam. Veliko je takih, da ti po zmenku ali dveh pove, da so poročeni in iščejo samo malo zabave, večina jih laže o svojem videzu in premoženju, nekateri bi me imeli samo zaradi strehe nad glavo in tako naprej. Počasi imam dovolj. V meni je še veliko življenja, rada bi našla moškega s katerim bi se razumela in si delila vse lepo. Dovolj mi je da me prijatelji in sorodniki vabijo na dopuste in skupno preživljanje praznikov. So zelo prijazni in uvidevni, a kaj ko se vedno počutim kot en privesek. Ženske me niso nikoli privlačile, zadnje čase pa kar pogosto razmišljam, da bi poskusila še na tem področju. Rada bi našla sorodno dušo za zdaj in na stara leta.

P.S.: Perverznjaki, lažnivci, tisti, ki še vedno živite s svojimi mamami in podobni čudaki, prosim ne puščajte tukaj svojih kontaktov, ne fehtarite za mojega, iščem samo kakšno sotrpinko ali sotrpina, da podelimo zgodbe, koga, ki ima še kakšno idejo, kje naj najdem normalnega moškega in podobno. Za pametne odgovore bom hvaležna.

zakaj pa ne pustiš meila tukaj, jaz bi se malo dopisovl s teboj, da te spoznam, da vidim kako razmišljaš itd…opogumi se, saj lahko odpreš nek novi meil

eo…

makacivcata@gmail.com

samski smo obupani ne… daj šta daš…

ma kaj si ti za ena spaka? daj spelji se nekam, kaj smetiš po forumu primitivec!

hej pa nemoj tako…

ja samo srodnu dušu štažim…

Maka čivčata, 20.10.2022 ob 16:26

hej pa nemoj tako…

ja samo srodnu dušu štažim…

mislim, a ti ne vidiš po tvojem pisanju tekstu kar spacaš skupaj, da ona ni tvoja sorodna duša, ti moraš iskati kje drugje

pa nisem mislil njooooo

ti si mislil?

kva bom jst z 50 letnico… pa moja mama je tolk stara.

kako drugo bralko sem mel v mislih.

Imam zelo podobne težave. Prek aplikacij sicer nisem nič poskušala, ker imam občutek, da je tam 99% sranja. Mi pa kljub temu na pot pride nekaj moških, ki celo pokažejo zanimanje zame. Problem pa je, da se prej ali slej izkaže, da so vezani (eni to celo priznajo sami, drugi zamolčijo, pa izvem sama) ali pa da imajo zelo nerazčiščeno preteklost in špekulirajo med bivšo in kakšno novo. Tip v taki situaciji ali pa vezan tip pa je zame absolutni ne.

To pa res ja. Tudi jaz, če kdo pokaže zanimanje, ugotovim vedno, da je poročen, vezan. In res, eni kar direkt priznajo, drugi pa zatajijo. Tudi na portalih ni vredno izgubljat časa, ker gor visijo pretežno poročeni.

Pojma nimam kje so samski.

Božo idi dalje iskat na Žale. Tam se ti ne bo nobena protivila, sigurno da ne.

Še Redna te je zajebala.

Ker si osel, ki misli, da je lipicanec.

Većina onih koji te dozivaju ispred osoba nije dovoljno pametna.*

Če samo bereš večino odgovor, ves, da nisi na pravi poti.

Večina je lovcev, druga pa plen.

Piši na 666tine@gmail.com

…ne skrbi,jaz tud nič več ne iščem,do sedaj sem bil preveč dober in to me jebe ali pa razočaran v življenju…tako da…

Verjamem da ni lahko ob vsej množici “princev in princes” iz neta najti koga za resno zvezo.

Osebo je potrebno spoznati, net pa nudi vsa mogoča zavajanja, zato se jih hitro naveličas. So pa na netu zagotovo tudi takšni, ki ti ni ustrezali, samo ne obupat, ker srečaš 20 nepravih to ne pomeni da 21 ne no pravi.
V vsakem primeru pa jih ne meči vse od začetka v isti koš, ker ko nekomu storiš krivico s napačno sodno, te tudi on ne bo več primerno cenil. Daj vsakemu iste šanse, pa mogoče že pred zmenkom natančno izpili kaj so minimalni pogoji. Npr to da mora imeti rad pse po mojem ne more bit minimalni pogoj, ker lahko matsikomu, ki ni imel psa ali pa ima neko btezvezno slabo izkušnjo narediš krivico. To da pa ne sme biti poročen/a ipd pa je seveda realen pogoj.

Če imaš finance, pozabi za kak mesec vse skupaj in si ta čas splaniraj kakšno potovanje novembra, novo leto ipd. v skupini bolj samskih(tega je velik pri vseh agencijah) in tam veliko lažje oceniš nekoga kakšen je ipd.. če si nonstop v družbi 7 ali pa 10 dni.

plus da je malo verjetno da je vezan in gre za en teden na treking po npr Armeniji.

Veliko sreče.

Samo brez živčnosti in nestrpnosti. Seveda se bo našel ampak bo čas pokazal. Če si taka kot praviš te prej ko slej najde….ne obupaj

Vzemi v zakup tudi realno možnost, da, kot si naslovila temo, ni nikjer takega zate.

Js pa iščem izključno samo prijatelje. Torej starejše od sebe, ker se z mlajšimi sploh nimam kaj pogovarjati. Nekako imajo preotročje debate. Stara duša ujeta v mladem telesu. Kakšni lažji hribi, sprehod, pijača, veselica ali pa mogoče potovanje v tujino (to je še vedno moja neuresničena želja). Nisem nek ekstremist, imam jasne poglede na življenje. Ne potrebujem strehe nad glavo, ker imam svojo lastno hišo (sem si jo sam kupil), redno službo, svoj prevoz, svoje finance, živali, znam skrbeti zase, predvsem pa ne toleriram ljudi, ki se norčujejo iz mene. Take, kaj hitro odpikam. Ne maram prevelikega kroga ljudi na kupu, ker se vedno počutim nevidnega. Ampak paše pa včasih biti popolnoma sam. Kjerkoli. Vendar tudi to potem mine.

Verjetno “težek” karakter…

Zato tudi ločena…

Še doooolgo  boš iskala…

Ha, ha, ha, 20.10.2022 ob 13:10

Nisi opazna. Moški te ne vidijo.

Ne,narobe. Ona noče biti opazna kot seksualni objekt moškim. Kapiraš zdaj?

Tepko, 21.10.2022 ob 22:13

Verjetno “težek” karakter…

Zato tudi ločena…

Še doooolgo  boš iskala…

Dej ne bluzi. Niso vsi taločeni in taločene težki karakterji. Nekateri so bili v rtaki zvezi tudi npr. čustveneno izkoriščeni, pa eksistenčno ali ekonomsko v zvezi: Podrejenost, ko si moški hoteno  podrejajo partnerke zaradi ega, karakterja,  etnične pripadnosti, ker mislijo, da si lahko.

Mlajše generacije se že ne pustijo več tako –

Tem aje o zvezi,  zvezi in ločeni ženski, ki je verjetno trajala vsaj 10+ let; to so današnje 50+ letnice – torej poročene še tudi v prejšnjem stoletju, malo pred milenijem.

ne pridem do, 20.10.2022 ob 12:39

Eh ja, spet ista fora. Napad, ker išče. No, jaz pa več let ne iščem pa tudi nobenega uspeha.

Bedarija je to nakladanje, da ne smeš iskati, da te bo sam našel. Ni res. Če ne iščeš, potem niti do zmenkov ne prideš.

Res je, če ne vložiš nič truda, tudi do zmenkov ne pride!

V Sloveniji je z izjemo penzionistov moških bistveno več kot žensk.

Avtorica naj gre na kakšen portal, se prijavi pri agenciji, ženitni posredovalnici ali se včlani v kakšno skupino.

Moški moramo zapletati po jugi, Ukrajini in Aziji, da kaj pametnega najdemo. Našega pritoževanja ne bo nihče poslušal.

Iskren, 22.10.2022 ob 07:46

V Sloveniji je z izjemo penzionistov moških bistveno več kot žensk.

Avtorica naj gre na kakšen portal, se prijavi pri agenciji, ženitni posredovalnici ali se včlani v kakšno skupino.

Moški moramo zapletati po jugi, Ukrajini in Aziji, da kaj pametnega najdemo. Našega pritoževanja ne bo nihče poslušal.

Kaj pametnega najdemo? ?????

Kako sem se nasmejala.

Vpisi se na tecaj salse, Nato hodis na preplesavanja vsak vikend. To so plesne zurke. Na njih pride vsak SAM. Niti slucajno ne rabis zraven plesalca, tja prihajajo vsi posamezno, ne v parih. Vsak ples lahko pleses z drugim.Takoj bos spoznala ogromno moskih. To je moja zgodba, ko sem zacela plesat, sem bila veliko plesalcem zelo vsec, zeleli so biti z mano. Z moje strani ni bilo kemije do nikogar od teh, pa tudi nisem si zelela. Plesat sem zacela, da bi lazje pozabila partnerja, s katerim sva sla narazen. Namesto solz doma sem sla plesat, super je. Pridi se ti, smo velika plesna druzina

sprejmi dejstvo, da sodoben svet ni narejen za partnerstva.. ali ekonomski odnosi polni varanja ali fuk naveze, kjer tipi bezijo pred predajo, ženske pa upajo, da se zaljubijo vanje.. ce samo beres zapise na forumu vidiš večinsko razmišljanje.. svetle izjeme je pa lepo prebrat, se smo fosili v sodobnem svetu 😉

Tako.

Privlačna in  Karizmatična ženska se otepa tudi kvalitetnih oboževalcev. Tako, da problem ni v moških … ampak kje drugje …

Hvala za smeh, 22.10.2022 ob 07:53

Kaj pametnega najdemo? ?????

Kako sem se nasmejala.

Nočem pametovat, ampak imaš dovolj kandidatov.

Kaj pričakuješ od novega? Da je 45-letni direktor v 35-letnem telesu s Porschejem in podeželjsko graščino?

Ciljaj na moške 50-65 let. To bodo povprečni tipi, ki so finančno slabše situirani in rahlo zagrenjeni.

Ne more biti drugače, ker jih je bivša nagnala, jim odvzela del nepremičnine in so plačevali preživnino za otroke. Pomisli kaj si naredila svojemu in ti bo jasno… to bi morala vedet preden si dala vlogo za ločitev.

Boljše situirani brez “prtljage” se podijo za mlajšimi ali enostavno ne iščejo več.

Živjo če se želiš pogovarjati piši na posteno645@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close