Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kaj pripraviti za v službo

kaj pripraviti za v službo

Pozdravljeni vsi skupej,

mi pa bomo imeli v službi med malco eno tako majceno pojedino, praznovali bomo namreč rojstne dneve, sem ena izmed slavljenk,
pa vas prosim, če maste kakšno idejo kaj naj pripravim.
V mislih imam kakšno pecivo, pa kaj za prigriznit, naredili pa bomo še ene vrste sangrio.

lpB

Pri nas je to že tradicija, naredimo pa kar malico (za 10 oseb). Včasih naročimo 4 velike pice in jih gremo iskat (delam v bližini Foculusa), pa potem samo še domača sladica in pijača. Hladna pečenka, polnjen puranji file, mesne rulade… Testeniske solate (ali z rižem), narezana zelenjava, kak namaz, sirček, mi imamo še domača prepeličja jajčka. Sodelavka, ki je doma iz Srbije, naredi vedno koruzne pogačice (projo), nadevano svinjsko pečenko, malo sira in sveža zelenjava. lahko narediš polnjeno francosko štruco…

Hvala LoniM,

skoraj verjetno bomo imeli različne sirčke, malo svežega sadja in zelenjave.

Lep sončen dan ti želim,
Balerinka

Če se malo sprehodiš z iskalcem, je ravno na to temo precej debat. Poskusi z zabava, rojstni dan, služba, pojedina, malica, za v službo…

Če še nisi naredila, so za to zelo primerne pitulice. Vse boš našla z iskalcem in 100-krat omenjeno, če se greš gornje iskanje. Tudi recepti in peciva so.

Meni so nazadnje za podobno priliko zelo uspeli kvašeni polžki (lahko štručke), nadevani z raznimi slanimi nadevi, tj. šunka, sir, tuna… Če seveda želiš peči krušne zadeve. Tako smo navajeni industrijskega kruha, da domači vedno in povsod zelo zažge. In prvi dan po peki je res dober, za več pa ti tako ne potrebuješ.
LP Mimi

Hvala Mimi, malo pozno ampak vseeno!!!

lpB

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close