Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kaj predlagate 13…

kaj predlagate 13…

letnici kot ličila, kozmetika na splošno???? Pa plis povejte še firmo…., cena pa ni važna?? kaj svetujete? lp
alja

Kaj pa vem, sploh ne vem, kako se trinajstletnice “nosijo”, ker nobene ne poznam.
A ima lepo kožo ali kaj mozoljev?
Jaz bi rekla, da potrebuje mogoče vlažilno kremico, ali pa samo tonik-vlažilni, brezalkoholni.
Pa en blag čistilni gel.
Mogoče korektor za posamezne mozoljčke.
Mogoče glos, labella gold ipd.
Mogoče pa za posebne priložnosti malce temnorjave maskare.
Kolikor vem, je najstnicam všeč firma Lizzie, je poceni, za kvaliteto pa ne vem. Luštne stvari in lepo embalažo ima tudi Pupa (srednja cena), pa Bourjouis (tudi srednja cena). Oboje dobiš v Mullerju, Limoniju….
Javi se še kaj, če boš kaj kupila!
lp

Ne sej cena ni važna
lp

lej, tkole:
če uporabljaš make-up, potem moraš nujno iemti tudi mleko ali pa robčke za odstranjevanje le-tega. sem ravno zandjič spraševala jadranco orbico in mi je svetovala, naj bo cela kozmetika iste firme-spraševala pa sem geled mozoljev. ti in jaz(15 let) ”morava” iemti kozmetiko za najstnice-jadranka je predlagala rosal. je pa tako-od tega imam jaz kremo(rosal, leclerc in lekarne), potem imam tonik od green linea, mleko od synergiea, obarvano kremo od dm-a, korektor od mannhattna tako da niti slučajno nimam iste firme:) je pa rosal najcenejša. dm-ove pa ne kupovat, ni dobra-kremo lahko in to, samo ne ostalih stvari. imam pa od shiseida nek gel prosti mozoljev, ki je full učinkovit-jaz imam nekje srednje-mai se zdi veliko valda, ampak nimam pa čez celo faco:) je bil pa draaaaaaaaaaaaaag(5290sitkov, medtem ko dm-ov ni pomagal nič-490sitkov).
ok, make-up:
-labella(nujno)
-lip glos-od lizzie je 685 pa se ful shine-a, od manhattna je bil 1290sit pa se ne svet tolk, ima pa bleščice(moja kombinacija je najperej labela pearl&shine, čez manhattnov lip glos, pol pa še lizzie)
-maskara-zaenkrat si kupi prozorno, s črno še malo počakaj
-kakšna senčila-lizzie najbolje-jst jih imam in so ok
-če že barvico, si ne kupuj takoj črne-poskusi s srebrno, belo, zlato,….

tako, naložila vse o moji kozmetiki:) je pa treba zjutraj in zvelčer(vsaj!!! 1x pa) se umiti s tonikom! aja, najboljš je pa gel, s katerim se umivaš, kako pa deluje pa še nisem odkrila, mi še ni uspelo priti do leclerca:))) si bom kupila kar rosalovega, če imam že kremo…aja, pa enkrat na teden daš lahko gor piling….

lp,labella

če te še kaj zanima, pa lahko pošlješ tudi mail, če želiš:
ribica@afnegunca.com

ej labella hvala!!
morm povedat da jst uporabljam vse od nivee, maskaro-črno, druga pa kokr kdaj!!!
See you, goodbye

ok;) ja, lipgloss je najboljši od nivee, sicer je tut temu primerno drag….:)
lp,labella

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close