kaj poslušate
Hej, hej!
Sedim za rač. in poslušam radio. Pa sem se malo zamislila, kaj lahko rečem zase, da je “moja” glasba. Če kdo pogleda v moj rač.- mapa “moja glasba”, bo not našel od Natalije Verboten, Werner, Modern Talking, Bad Blue Boys, Pavarotti, Metalica, Iron Maiden, Toy Dolls,…
Skratka, polušam od narodno zabavne, disco, pop, metal, punk,… Všeč mi je vse. Ravnokar je na radiu Prisley, pa veselo pojem zraven.
Ima še kdo tako pester izbor glasbe? Ali ste vsi bolj ali manj za eno zvrst?
No, nikoli ne bom pristaš vseh zvrsti, saj nekaterih sploh ne razumem..
Precej mi je všeč klasika, nisem pa tak prevrženec, da si ne bi privoščila dobrega jazza, bluesa, rocka..
Od popa mi nič ni posebno všeč, vsaj to, kar se vrti na radiu ne, čeprav nimam nič proti temu. Ne poslušam radia 🙂
Znam pa se uživeti tudi v taki komercialni sceni, čeprav se ne gibljem v takem krogu ljudi, ki bi jim bila taka glasba posebno všeč..
Rekla bi- poslušaj(te) karkoli, le da ob tem začutite mravljince! To je pravo doživetje, pa naj bo ob kakršnikoli zvrsti glasbe.. 🙂
No, tudi jaz sicer prisegam na glasbeni eklekticizem, a mi niso všeč vse skladbe vsepovprek. In če kupim CD, potem mora ta res biti vreden svojega denarja in večkratnega poslušanja. Zato sem v tem primeru dejansko osredotočena na nekaj ožjih področij glasbe (klasika, filmska glasba, alternativa, avantgarda). Škoda, da so v medijih pogosto prezrti kvalitetni izvajalci.