Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija kaj poslušate?

kaj poslušate?

zdravo mene pa zanima katero zvrst glasbe poslušate, katere bende oz. izvajalca in katera pesem vam je trenutno najljubša?

jaz poslušam punkrock, metal , pa elektronsko glasbo.
bendi: aaf, papa roach, low value, rammstein, inflames, zaklonišče, systeme, lost phropets, linkin park, limp bizkit, 4Lyn, ..
od elektronike pa izvajalca paul van dyk.

najbolši komad: low value — you come into

lp :>

r&b, hip hop, rock, rap,….. Aaliyah, mya, ludacris, Fabolous, missy elliot, mary j blige, eve, mathodman, redman, Limp Bizkit, lenny kravitz, n.e.r.d., P.diddy, Alica keys, Busta Rhymes, 2pac, eminem, Natorious BIG, P.O.D., ashanti, blu cantrell, nelly, Sean Paul, Pink, DJ Tommek, Murat&jose and on and on….:)

Najraje elektronsko glasbo tipa hard house ali pa trance. Paul van Dyk je itak car trancea 😉 Pa Kate Ryan ma dobre komade.
Všeč mi je še italo-progressiva (Prezioso ft. Marvin, Gigi, Molella, Gabry Ponte,…)

Drugač pa še tu pa tam kaki komad od hip-hopa al pa r’n’b-ja. Npr. aktualna BabyBoy od Beyoncee ft. Sean Paul. Aja pa čist nor komad mi je Perverso od Tiziana Ferra.

Potem pa še take spevne metal variante. Rammstein (Feuer Frei, Rammstein, …) , Metallica (One, Frantic, Pulling teeth…), Korn (I did my time…), Panthera (Becoming) 🙂

___________________________________________________ http://www.mobisux.com/tabla/download.php?Number=2170983

se strinjam paul van dyk je najbolši na svetu na tem podroćju glasbe. enkrat , kr neki cajta nazaj sem nekje prebral, da je najbolši na svetu.

lp

tindersticks, thivery corporation, stan getz, astrud gilberto, rhcp, leonard cohen, norah jones, pa še ves ostali jazz in pa celo južno sceno od kolpe na jug

js sem otrok MTV-ja :)….

ja jaz bi tud bil, če nebi blo reklam :>>. ker ti vse mine, ko čakaš 20 min, da zavrtijo dve pesmi, pol pa spet reklame itd.

Kaj poslušam? Trenutno Zbor Rdeče Armade – Rusko mornariško himno, sicer znano iz filma Lov na Rdeči oktober. Poleg tega pa še skoraj vse drugo.

aha fajn

New Report

Close