Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kaj ponuditi za silvestrovo

kaj ponuditi za silvestrovo

Letos bo prvo silvestrovo, odkar sva z možem poročena.
Rada bi na silvestrsko večerjo (ampak ne večerjo, ki bo trajala do polnovi, ampak pač večerjo nekje med 19 in 21 uro) bi rada povabila moje in njegove starše.

Imate kakšno idejo kaj jim ponuditi?

V mislih sem imela najprej nekaj hladnega (kaj v zvezi s pršutom ali čim podobnim).

Potem pa lahko dva krožnika. Na enem bi bilo pohano meso in kakšna priloga (mogoče francoska solata ali kaj drugega – ideje prosim), na drugem pa bi rada kakšno pečeno meso (piščanec ali puran recimo, lahko pa tudi kaj drugega). Rada bi to meso naredila na mrzlo (s kakšno mrzlo omako ali kaj podobnega.

Vesela bom vaših izkušenj in novih idej.

Lp Urša

Na koncu bi pa seveda bila sladica (še ne vem kaj).

Kuham sicer rada, ampak nimam še toliko receptov zbranih, zato vas prosim za pomoč.

Lep pozdrav ,

sama ne poznam še toliko tega foruma in imam z iskanjem receptov kar nekaj problemov. Svetujem ti da si recepte poiščeš tudi na

http://www.kulinarika.net/
pa kakšno revijo Lisa Čarovnija okusov si lahko kupiš da si obogatiš recepte, trenutno imajo kar 2 reviji s samimi recepti ena ta prva omenjena ima notri vse od hladnih jedi, vegeterjanskih, sladkih,…… druga pa je Lisa Sladkosti iz božične kuhinje in so notri recepti za piškotke pa to. Pa ne delam za to revijo in je ne mislim oglaševat samo predlagam, je kar dobra za teh 290 sit kolikor stane, Prva revija izhaja vsak mesec.

tam vtopi na slovensko stran potem ko se ti odpre poišči ikono recepti in tam imaš recepte pogrupirane (juhe, solete, omake, predjedi) in sam klikni na grupo in izbira bo dobra.

Pa še to . Ali želiš celotno večerjo postreči hladno?

P.S. sam ne me kregat ker sem predlagala še eno stran z recepti. Sam pomagat hočem.

no pa sem tud tuki najdla klikni zgori pod napisom MIELE dodajte recept piše in imaš kar hočeš ali pa na

http://med.over.net/recepti/

Hej! Tezko je svetovati za silvestersko vecerjo-glede na razlicne okuse.
Jaz napravim vedno kar nekaj zelenjavnih hladnih prilog,bodisi iz kuhane zelenjave ali presne.
Mrzla pecenka svinjskega kareja je tudi zelo dobra.Nekje sem opisala mesno struco v listnatem testu,ki je lahko kot nalasc za tako priliko.
Sladico pa tako kot jo znas narediti brez posebnega truda.Mi imamo radi
orehovo rulado ali torto.
Lep pozdrav Babi

poglej pod prosim za pomoc…cca 14.12….tam je kar nekaj ! lp petra

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close