Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj pomenijo kratice

Kaj pomenijo kratice

A kdo ve, kaj pomenijo kratice asl, ur?

asl – A Si Loj?

ur – Umetno Rajcanje

:))
nimam pojma. morš mal povedat v kakšnem kontekstu……..

LP

Remedy

asl = age/sex/location (starost/spol/kraj)

Za ur pa nimam pojma.

____________________ Fantasy does not deliver.

Aja, menda je ur za “your” (tvoj)

Ne tvoj ampkak: you are (ur) – ti si?

AHA!!! vi ti govorite o IRC kraticah!!!! huh! že tolk od tega, kar sem ircal, da mi ni več nič jasno :))) lol

LP

Remedy

Remedy kaj pa pomenilo lol? To sem vidla tut že v drugih postih

Loughing Out Loud. Nasmeješ se tistemu, kar je kdo napisal. Ima dvojen pomen, ali hudomušen ali pa posmehljiv…sam si moraš interpretirat.
Remedy, jaz imam doma najstnika, ki dnevno (nočno) irca in mi priskoči na pomoč :-)))) Jaz sem tudi ircala leeeeta nazaj, ko kratic še sploh ni bilo.

ma nevem….. neki kao :), ampak bol energično…… to pa še takrat ko sem ircal nisem vedel kaj točno pomeni……. se mi je pa zato zdelo tolk bolj imenitno to pisat, ker so delal to vsi ostali :))))

LP

lol-asti Remedy

Ej tenx orka. To bo to ja.Ma en me pokonektu iz indije in kr neki.

Remedy
že kr neki cajta te berem zanimivi odgovori.

asl – A Si Loj?

ur – Umetno Rajcanje

Tole pa hudo, dobra domišlija. Sej res kaj bi mi brez domišlija!!

LP

hehe….. mi smo bli bol generacija smajlitov 🙂 :)) :))))) 🙁 🙂 😉 😮 :L itd, itd, itd…… če se še kakšnega spomneš, pol povej…….. sem jih že malo pozabil :))

LP

Remedy

Shasheen, no problem Zato smo tu. Naš Remedy pa ima tako vedno iskre domislice…popestri.

Pošlji oblikovano (09-12-04 23:46)

uf punce!! 🙂

se mi bo še fajn zdelo :))

kar se pa tiče domišlije……. jo ima vsak….. samo uporabit jo je treba znat…… jst, naprimer….. jo ne znam… :))) in ti moji komentarji so bolj bedarije, kot pa kak izkoristek domišlije….. še vedno čakam, da me sreča pamet in da začnem tut domišlijo uporabljat :))

LP

Remedy

Jezus, Remedy, kaj bo šele, ko boš domišljijo uporabljal! Če je bilo doslej nagonsko, pol se te je pa za bat… No, šalo na stran, hočem reči, jaz vedno pozdravljam inteligentne domislice. Pozitivne ali negativne, sam da niso tupe i glupe. Zato si zaenkrat faca.

Remedy
Res si faca. Se vid že po smajlijih k so vsi veseli. Sam ta vesele poznaš.

mi smo bli bol generacija smajlitov, to si pa zdej tko napisu k da ful star, ne no.

LP

Shasheen:

🙂 veš. ko sem bil jst mlad, sploh še ni blo elektrike! So bli računalniki taki, da si moral taprvo pod njim malo zažgat, da se je mašina segrela, šele pol si ga lohka zakurblal!!! (na nafto!!) Si lohka predstavljaš, kolk so bli takratni Windowsi v riti……..(cel čas pisalo samo: the program is not responding, press any key)

Da pa ne govorim o prevoznih sredstvih v mojih časih!! Jst sem taprvi avto videl, ko sem bil star 40!! (še dans me zmrazi, ko pomislem, kolk sem se takrat ustrašil tega hudičevga stvora!). Ravno zarad tega se pa še vedno furam z vozom…… pa dva konja vprežem, pa ata pa mamco naložim, pa šibamo ko strele!!! 🙂

Mikrovalovke: a si ti sploh predstavlaš, kake mikrovalovke smo mel v mojih mladih letih!! Itak, da si ble na nafto, pol si pa ti predstavli, kako se je to kadilo, ko so mamca kaj kuhali. Takrat ni bla nevarnost pri mikrovalovki x,y,žnj, pa nevem kaki še vse žarki, ampak je bla največja nevarnost, da se je človk zadušil!! To je blo huj ko u rudniku!! So ženske puščale kuho in so šle raje v jamo delat (“smo vsaj na frišnem luftu!” …tko so one rekle)!!!!

Sploh pa….. ko sem bil jst mlad, si je ravno en bedak nekaj ozmišljal, da se Zemlja okrog Sonca vrti……. butel.

tko, da drage moje…… jst sem star ko zemlja…….. oz. kot se danes moji pra,pra,pra,pra,pra vnuki radi izrazijo: “Ate, vas pa že kar resno EMŠO jebe!”

hehe.. ok mal pretiravanja ne škodi 🙂 ti bol v naslednem komentarju napisal, kolk sem mlad 🙂

LP

Remedy

ha ha ha

no comment. Že navsezgodi se ful smejim, dober začetek dneva, upam da bo tko tud naprej.

Lep pozdrav

ej malokomu rečem da je faca sam teb Remedy pa morm rečt, kr enostavno si! mikovalovka… lol!!! (ma kje pobiraš take:))))

ajdi lep dan

Hahahah no vsaj necemu sm se nasmejala dons. 🙂

www.studentarija.net

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close