Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj pomeni biti seksipilna ženska

kaj pomeni biti seksipilna ženska

ma ne vem čo so glih hladne))

vesoljke…se ve

🙂 pesmi že lepo pojejo. …. :)))

bibitka, moški v vesolju umre. To samo ženske lahko preživijo.

a res? zato jih jaz nisem “takrat ko sem bila gor” nobenega videla 🙂

hehehe… jst nisem nič seksi/apilna :))))))[/quote]
ja, bo treba kombinezon nabavit)))[/quote]

jp, sem že kontaktirala NEK če imajo kakšnega v moji velikosti 🙂 ….. pa peroksid sem tudi že naročila :))) če bo kaj pomagal 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hehehe… jst nisem nič seksi/apilna :))))))[/quote]

jp, sem že kontaktirala NEK če imajo kakšnega v moji velikosti 🙂 ….. pa peroksid sem tudi že naročila :))) če bo kaj pomagal 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

jp, sem že kontaktirala NEK če imajo kakšnega v moji velikosti 🙂 ….. pa peroksid sem tudi že naročila :))) če bo kaj pomagal :)[/quote]

Praktično, potem lahko greš tudi na rave party, ne samo v vesolje za astronavtko…
Namig: Po moje bi ti zelena barva za lase bolj pristajala, ker je bližje naravi. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

jp, sem že kontaktirala NEK če imajo kakšnega v moji velikosti 🙂 ….. pa peroksid sem tudi že naročila :))) če bo kaj pomagal :)[/quote]

Praktično, potem lahko greš tudi na rave party, ne samo v vesolje za astronavtko…
Namig: Po moje bi ti zelena barva za lase bolj pristajala, ker je bližje naravi. :D[/quote]

ja hvala za namig. pa še piščalko si bom sposodila pri gospodu pisku, da bom popolna. res hvala. 😉

Zame je seksipilna ženska tista, za katero vsak rad pogleda zaradi svoje lepote, po drugi strani je pa zelo odločna, samozavestna in inteligentna.

To misliš na Smrketo ? 🙂

Oprosti, vendar jaz sem šele sedaj sem prišla, pa niti ne vem, kdo je Smrketa. Če pa ti misliš, da ta opis njo opisuje, potem pa lahko tako tudi ostane. 🙂

ja blanka brav imaš, jst jo poznam še iz otroštva. :I
lepi spomini, res lepi. :))))))))))))

Jaz tudi….Zato pa sem jo občudoval. :)))

Sabrina Salerno

res je

http://www.youtube.com/watch?v=Qn_w5Q8DgYE

uživajta oba 🙂

Sabrina je zakon!!!

Nisem vsega brala, bom pa vseeno napisala za kakšnimi ženskami se moški zelo radi obračajo.

Odlična postava (suha, ampak ne anoreksična), dolgi lasje (umiti, gosti, ni potrebno, da so pobarvani), oprijeta majčka, nasmeh na obrazu, vedenje pa tako, da kaže, da ji je pozornost všeč. Par takih poznam, in če smo druge ženske zraven, smo vse po vrsti neopažene.
Da ne bo pomote, zgoraj opisane sicer malce koketirajo z moškimi, z vsemi, ampak, ne dovolijo pa kaj več, ne pišem o ženskah, ki gredo z vsakim v posteljo, da ne bo pomote. Pišem o takih, ki vsakega zmešajo :).
Ja, in po pravici povedano sem jim včasih kar malce fovš. Bi kar rada malce njihovega videza, simpatičnosti. Vsega sicer ne, ker v končni fazi ne bi rada, da se vsem tipom okoli mene kaj dviguje, amapk del tega pa bi seveda rada imela 🙂

lit nimaš pojma

eeeee, potem pa me razsvetli :), ti boš že vedel.

odpri moške revije

Tudi jaz bi se strinjala z žensko, ki ji pravijo, da je seksipilna, tudi meni, pa nisem samozavestna, obline, kako za koga, želim pa si nežnosti,… in verjetno to izžarevam, ker mi pravijo da sem seksipilna, pa sploh ne poznam tega izraza, zdaj ko to berem, pa bo to to, ja energija, dobra, toplina, ki jo želiš deliti, do vsega, do življenja, ljudi, narave.

ki si med seksom pili nohte ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Se strinjam s Klaaro, popolnoma, tudi meni to govorijo, pa sploh ne vem kaj pomeni, zdaj sem hotela izvedeti, ja energija dobra, vsesplošna , to je to.

Lepa/simpatična, spontana, aktivna, urejena ne samo fizično, odločna, samozavestna, nasmejana….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close