kaj pomeni biti seksipilna ženska
hehehe… jst nisem nič seksi/apilna :))))))[/quote]
ja, bo treba kombinezon nabavit)))[/quote]
jp, sem že kontaktirala NEK če imajo kakšnega v moji velikosti 🙂 ….. pa peroksid sem tudi že naročila :))) če bo kaj pomagal 🙂
hehehe… jst nisem nič seksi/apilna :))))))[/quote]
jp, sem že kontaktirala NEK če imajo kakšnega v moji velikosti 🙂 ….. pa peroksid sem tudi že naročila :))) če bo kaj pomagal 🙂
jp, sem že kontaktirala NEK če imajo kakšnega v moji velikosti 🙂 ….. pa peroksid sem tudi že naročila :))) če bo kaj pomagal :)[/quote]
Praktično, potem lahko greš tudi na rave party, ne samo v vesolje za astronavtko…
Namig: Po moje bi ti zelena barva za lase bolj pristajala, ker je bližje naravi. 😀
jp, sem že kontaktirala NEK če imajo kakšnega v moji velikosti 🙂 ….. pa peroksid sem tudi že naročila :))) če bo kaj pomagal :)[/quote]
Praktično, potem lahko greš tudi na rave party, ne samo v vesolje za astronavtko…
Namig: Po moje bi ti zelena barva za lase bolj pristajala, ker je bližje naravi. :D[/quote]
ja hvala za namig. pa še piščalko si bom sposodila pri gospodu pisku, da bom popolna. res hvala. 😉
Nisem vsega brala, bom pa vseeno napisala za kakšnimi ženskami se moški zelo radi obračajo.
Odlična postava (suha, ampak ne anoreksična), dolgi lasje (umiti, gosti, ni potrebno, da so pobarvani), oprijeta majčka, nasmeh na obrazu, vedenje pa tako, da kaže, da ji je pozornost všeč. Par takih poznam, in če smo druge ženske zraven, smo vse po vrsti neopažene.
Da ne bo pomote, zgoraj opisane sicer malce koketirajo z moškimi, z vsemi, ampak, ne dovolijo pa kaj več, ne pišem o ženskah, ki gredo z vsakim v posteljo, da ne bo pomote. Pišem o takih, ki vsakega zmešajo :).
Ja, in po pravici povedano sem jim včasih kar malce fovš. Bi kar rada malce njihovega videza, simpatičnosti. Vsega sicer ne, ker v končni fazi ne bi rada, da se vsem tipom okoli mene kaj dviguje, amapk del tega pa bi seveda rada imela 🙂
Tudi jaz bi se strinjala z žensko, ki ji pravijo, da je seksipilna, tudi meni, pa nisem samozavestna, obline, kako za koga, želim pa si nežnosti,… in verjetno to izžarevam, ker mi pravijo da sem seksipilna, pa sploh ne poznam tega izraza, zdaj ko to berem, pa bo to to, ja energija, dobra, toplina, ki jo želiš deliti, do vsega, do življenja, ljudi, narave.
Forum je zaprt za komentiranje.