kaj pomeni biti seksipilna ženska
Tako kot truck babe, že vse življenje, pa nisem več mlada. Tudi jaz mislim, da gre za energije, ki jih enostavno imaš in jih ne moreš kje drugje dobiti. Izžarevaš ženskost, gracioznost, obline so postranskega pomena oz. so prav zato temu primerne.
Tudi sama rada pogledam take ženske. Sem pa kar žalostna, ker je videti tako veliko žensk,ki na sebi nimajo nič ženskega. Ne mislim obleke in modnih dodatkov, ki jih tudi nositi ne znajo, če niso prave,, ampak izraz, pa velikokrat so neprimernega vedenja, ki ženski nič ne paše.
take kot v zgornjih odgovorih so mrhe. Če se zavedaš, pomeni, da to tudi gojiš – nena igrat tu zaj nedolžnice!!! Pač igrate na to noto, ker vam je všeč, da se desci slinijo po vas – vam dviguje ego.
Sicer pa, če vam je všeč.
izraz seksipilna pa pomeni “appeals to sex” – torej taka, ki dvigne tiča. Ve se očitno same sebi zdite fatalke, v resnici pa samo pritisnete na najbolj meseno noto v moškem. Če se je s tem za hvalit….?
Jaz poznam eno žensko, ki ima 49 let. Da bi VE njo videle, bi padle dol. Meni gre na bruhanje, ko vidim, da je sama sebi všeč. Ko hodi ona tako obrača z ritko točno se vidi, da se zraven afna, da je sama sebi všeč. Nisem ljubosumna na njo, ker 100x sem lepša od nje, ampak kaj takšnega, da bi jaz počela si rajši dam metek v čelo. Kaj bi VE naredile oz. si mislile, če bi jo takšno videle, ko bi šla mimo vas in se smeje kot, da je ne vem kaj smešnega pa sploh ni nič smešnega samo se uvija in smeje na ves glas. Po moje je, da ona nima vse šravfe poštimane v glavi. Kaj menite?
Forum je zaprt za komentiranje.