Najdi forum

Kaj pomaga?

Kaj pomaga za utrditev nohtov?

imam problem ker imam zelo krhke nohte na rokah, in se mi lomijo ”v živo”.

ima kdo izkušnje s tem ter kaj vam je pomagalo?

hvala*

beton

Čim manj namakanja v vodi (pomivanje posode!), dela na vrtu, itd. Za začetek uporabljaj prozorni lak, da nohte vsaj malo zaščitiš. Če se zlomi, ga najprej s škarjicami odreži, potem površino spili. Meni so se dolgo lomili, potem začnejo rasti vedno bolj močni, zdaj imam take, da jih večina zamenja z umetnimi 🙂

Hrana bogata s kalcijem in magnezijem + silicij (oz. prehranski dodatki). Ter ogromno b-vitamina + biotin. Rezultati vidni v nekaj mesecih.

Imam ravno nasprotne izkušnje kot malamamca. samo da sem si jjih ,pred leti že, nehala lakirat, so se utrdili. Samo ostrižem jih in popilin vsak teden, srednje dolgi, enkrat sem si pa kupila set za spilit površino, so se mi rtakoj začeli lomit. tako da zdaj že leta hodim z lepo pristriženimi nerazceplenimi. pa sem gospodinja , čez 40, tudi na roke pomivam brez rokavic, jem pa prej manj kot več mlečnega (zaradi klacija), prehrana skratka bolj tako tako

Pozdravljena,

Za utrditev nohtov pomagajo posebni laki za utrjevanje iz profesionalnih linij.
Krhki in razcepljeni nohti kažejo na pomanjkanje nekaterih hranil v telesu, predvsem beljakovin, vitamina B2, kalcija, magnezija, silicija, joda, cinka in železa.
Nabavite si kakšen dober multivitaminski kompleks in dodatne beljakovine( sirotka, konoplja v prahu)

Simone Godina
Beauty Coach
AntiageDermoLab antiaging svetovalni centri
Ljubljana, Portorož
040 291 165
Facebook: Antiagedermolab

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close