Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kaj početi na dopustu?

Kaj početi na dopustu?

Drugi dan sem na dopustu, kaj početi? Dolgčas mi je za umret …

V nulo zglancaš stanovanje, opereš vse poletne cunje in jih pospraviš, vse si zlikaš, nakuhaš vnaprej in daš v skrinjo. To je dva dni. Tretji dan si pobarvaš narastek, urediš stopala in nohte na rokah in nogah, se podepiliraš in greš do knjižnice. Ostale dni pa sprehodi, dobra knjiga, dva kofetkanja in je dopusta tik tak konec.

Zakaj si sploh na dopustu, če ne veš, kaj bi sama s sabo? Drugi za dopust kam gremo…. Še nikoli mi ni bilo dolgčas, je pa vedno prehitro minilo….

Kateri drugi? Nekateri ne gremo nikamor. Smo doma in se ukvarjamo z drugimi stvarmi, kot takrat, ko smo v službi.

Dopoldan dolg sprehod ali plavanje, po potrebi obisk savne. Popoldan si skuhaš zdrav obrok. Zvečer bodi kulturna, idi na Liffe.

a nekateri hodite zato v službo, da vam ni dolgčas?

kakšen beden lajf mora to biti?

kaj če nam naenkrat ne bi bilo več treba služiti denarja?
nekateri bi očitno umrli od dolgčasa …

Neverjetni ste!

Joj “kva” ali ne vidiš nič dlje od svojega nosa. Kar nekaj delodajalcev v tem času “pošilja ” delavce na dopust, da ga do konca leta v celoti izkoristijo.
Tudi mene čaka naslednji teden”prisilni” dopust. In ne boš verjela, poleti sem sem ga koristila 3 tedne in šli smo na morje, prav tako vsake šolske počitnice 2-3 dni, da smo kam šli skupaj, pa mi ga je še vedno nekaj dni ostalo. Aja, pa še dva dni bom koristila med božičem in novim letom.
Res ne razumem ljudi, ki se čudijo in obtožujejo ljudi, ki razmišljajo in delajo drugače kot oni.

Mal zabušavanja, knjige, filmi, kak sprehod, obisk, če je vreme, potep po mestu, spotoma pokukat v kak muzej, galerijo, trgovino, it na kavico, doma kaj naredit, če je volja … Res ne zastopim, kako je nekomu lahko dolgčas doma? Jaz bi takoj nehala hodit v službo, če ne bi bilo treba zaradi preživetja, niti malo mi ne bi bilo dolgčas.

Menu doma ni dolgčas, ampak ko gremo “na morje” ali v terme za več dni, pa nimam dovolj za počet… ne morem biti cel dan na plaži ali v bazenu, se pa slabo počutim če tam delam stvari ki bi jih lahko doma

Koliko različnih dejavnosti, super. Samo čas imam za branje blogov in športne napovedi na informativnih straneh, kot je Vaš link kar je moj najljubši hobi. Včasih kuham, po možnosti italijansko in kitajsko hrano, čeprav sem tudi dober pri pripravi vročih začinjenih mehiških juh.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close