Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kaj početi na Bledu?

Kaj početi na Bledu?

Z mojima škratoma (7 in 3 leta) bomo preživeli vikend na Bledu. Glede na to, da vremenska napoved govori o dežju in nisem poznavalka Bleda in okolice, vas prosim, če mi lahko pomagate z nasveti.
Kako veselo preživeti deževni vikend na Bledu?

lepa hvala
Sonja

vzamete škornje in dežne plaščke in mečete kamenčke v vodo iz pomola, gledate dežne kaplje,…

Vsako vreme je lepo in vsako ima svoj čar. Tudi v dežju je sprehod okoli jezera lahko lep. Res da se otroci ne morejo igrati na igrišču in se gugati na gugalnicah, lahko pa, kot je rekla Natasa, mečejo kamenčke v vodo, opazujejo vodne ptice, slaščičarna je tudi v dežju odprta (mnjammm). Kaj pa vem. Dobra volja, pa je vse v redu.

lp

Mi gremo zelo radi na sprehod v dežju, tako kot sta rekli predhodnici. Pa na kremšnite v hotel Park. Pa na kopanje v hotel Golf (je prenovljen) (he, he, letos smo zaradi vremena kar redni gostje), v dežju se lahko zapeljete tudi z vlakcem okoli jezera (ima plastična okna za primer dežja), morda greste lahko na kakšen kratek izlet s tapravim vlakom do npr. Bohinja (no, pa tam imate spet kopališče).

Lani sem podobno spraševala, pa so mi dekleta svetovala takole (primerno sicer bolj za lepše vreme, morda pa se vam nasmehne tudi kaj sonca):

Uživajte!

M.

Na Bledu je nova poletna sankaška proga (na Straži).
Več o tem in o prireditvah ta teden glej na oz.

Ta teden je tudi praznovanje 100-letnice veslanja na Bledu.

Če ne bo deževalo, obiščite tudi igrala pod hotelom Jelovica (nad Zdraviliškim parkom),
tudi z vlakcem se lahko peljete okrog jezera v vsakem vremenu.

Pa uživajte!

Lahko se greste kopat v bazen v Park hotel, ali pa se zapeljite do Bohinjske Bistrice v Vodni park

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close