Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kaj počet v Logarski dolini?

Kaj počet v Logarski dolini?

Pridejo prijatelji iz tujine, peljala bi jih v Logarsko dolino. A kam točno? Kje se parkira?

Gojzarje na noge, čelado na glavo pa v gore 🙂

Gojzarje na noge, čelado na glavo pa v gore :)[/quote]

Bedast odgovor.

Google ve veliko! Ne podpira pa lenobe!

Škoda prostora za tvoj odgovor.

kakšen odgovor hočeš? ne sprehoda, ne kosila, ne gor … kaj pa?

Logarska dolina je totalno brezveze. Nič pametnega ni tam za videti, slap ni nič posebnega, okolica tudi ne. Pelji jih rajši na kak bolj zanimiv in lepši kraj.

Kdo je rekel, da nočen kosila, sprehoda in gor?

Sprašujem: ko se pripelješ v Logarsko dolino, kam it, kje parkirat, sprehod, lahko krajši vzpon, kosilo?

Ste tu vsi nepismeni ali se oglašate samo največji težaki?

Ne nakladaj. Kam bi jih ti peljal?

vse tu piše
https://www.google.si/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=logarska%20dolina%20hotel

kozjansko ali koroška sta veliko lepša in več za videt

vse tu piše
https://www.google.si/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=logarska%20dolina%20hotel%5B/quote%5D

Ne piš tisto, kar jaz rabim. Jaz rabim izkušnje ljudi.

Bedast odgovor.[/quote]

Hm, ja res, ker glede na tvoj odnos, resnično nisi primerna za v gore. Tudi v Logarsko raje ne hodi, ker takih ljudi ni fajn srečevat na tako lepem kraju. Pokvarijo vzdušje.

Kaj točno. Navedi točen kraj, ne kar nekaj na pamet.

Bedast odgovor.[/quote]

Hm, ja res, ker glede na tvoj odnos, resnično nisi primerna za v gore. Tudi v Logarsko raje ne hodi, ker takih ljudi ni fajn srečevat na tako lepem kraju. Pokvarijo vzdušje.[/quote]

Kaj bi pa o vas lahko rekli, ki samo podjebavate namesto, da odgovorite na vprašanje?

Kdo je rekel, da nočen kosila, sprehoda in gor?

Sprašujem: ko se pripelješ v Logarsko dolino, kam it, kje parkirat, sprehod, lahko krajši vzpon, kosilo?

Ste tu vsi nepismeni ali se oglašate samo največji težaki?[/quote]

Pa kaj si ti totalno nepismena.
Take budalščine sprašuješ, kot, da bi z lune padla.

Hm, ja res, ker glede na tvoj odnos, resnično nisi primerna za v gore. Tudi v Logarsko raje ne hodi, ker takih ljudi ni fajn srečevat na tako lepem kraju. Pokvarijo vzdušje.[/quote]

Kaj bi pa o vas lahko rekli, ki samo podjebavate namesto, da odgovorite na vprašanje?[/quote]

Ženska, ti si vprašala kaj početi, jaz sem ti jasno odgovorila. Ti pa si imela v zahvalo nesramen izpad.
Taki ljudje kot si ti, resnično niso primerni za v tako lepe kraje.

če greš prvič v Logarsko, ti povem, je tako lepo, da kar obstojiš in strmiš okoli sebe, ne pride ti na pamet, da bi kaj delal

Bedast odgovor.[/quote]

kdo je tu bedast?

Samo ne iti na kavo v penzion Plesnik, ker je tako zanič, da tako brozgo po svetu težko najdeš!!!

poglej na solčavsko.si

priporočam pa krog po panoramski cesti, lepo urejena počivališča z norimi razgledi, sicer pa klasika – do parkirišča pod slapom rinka in od tam deset minut peš do slapa
lahko pa parkiraš na začetku doline – urejen parkplac in peš po dolini – pot po logarski zelo lepo urejena 2 ure hoje v eno smer, lahko si sposodiš kolesa, pa se zapeljete po dolini
če so otroci zraven, pa pravljični gozd pri penzionu Na razpotju
dobre hrane pa ne manjka, priporočam planšarijo v Kotu – km ali dva pred slapom Rinka

Vsekakor ne hodi v Logarsko. Pojdi raje v Ljubljano ali pa Jesenice ali pa Ravne ali pa kaj takega. Logarska ni primerna zate.

Kaj bi pa o vas lahko rekli, ki samo podjebavate namesto, da odgovorite na vprašanje?[/quote]

Ženska, ti si vprašala kaj početi, jaz sem ti jasno odgovorila. Ti pa si imela v zahvalo nesramen izpad.
Taki ljudje kot si ti, resnično niso primerni za v tako lepe kraje.[/quote]

zdaj se pripravi na dodaten napad 🙂

a že dopoldan bomo kokice in pir?

Uporabi tale link: http://www.google.si in odtipkaj Logarska dolina.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close