Kaj počet v Logarski dolini?
Ne piš tisto, kar jaz rabim. Jaz rabim izkušnje ljudi.
Kdo je rekel, da nočen kosila, sprehoda in gor?
Sprašujem: ko se pripelješ v Logarsko dolino, kam it, kje parkirat, sprehod, lahko krajši vzpon, kosilo?
Ste tu vsi nepismeni ali se oglašate samo največji težaki?[/quote]
Pa kaj si ti totalno nepismena.
Take budalščine sprašuješ, kot, da bi z lune padla.
Hm, ja res, ker glede na tvoj odnos, resnično nisi primerna za v gore. Tudi v Logarsko raje ne hodi, ker takih ljudi ni fajn srečevat na tako lepem kraju. Pokvarijo vzdušje.[/quote]
Kaj bi pa o vas lahko rekli, ki samo podjebavate namesto, da odgovorite na vprašanje?[/quote]
Ženska, ti si vprašala kaj početi, jaz sem ti jasno odgovorila. Ti pa si imela v zahvalo nesramen izpad.
Taki ljudje kot si ti, resnično niso primerni za v tako lepe kraje.
poglej na solčavsko.si
priporočam pa krog po panoramski cesti, lepo urejena počivališča z norimi razgledi, sicer pa klasika – do parkirišča pod slapom rinka in od tam deset minut peš do slapa
lahko pa parkiraš na začetku doline – urejen parkplac in peš po dolini – pot po logarski zelo lepo urejena 2 ure hoje v eno smer, lahko si sposodiš kolesa, pa se zapeljete po dolini
če so otroci zraven, pa pravljični gozd pri penzionu Na razpotju
dobre hrane pa ne manjka, priporočam planšarijo v Kotu – km ali dva pred slapom Rinka
Kaj bi pa o vas lahko rekli, ki samo podjebavate namesto, da odgovorite na vprašanje?[/quote]
Ženska, ti si vprašala kaj početi, jaz sem ti jasno odgovorila. Ti pa si imela v zahvalo nesramen izpad.
Taki ljudje kot si ti, resnično niso primerni za v tako lepe kraje.[/quote]
zdaj se pripravi na dodaten napad 🙂
Uporabi tale link: http://www.google.si in odtipkaj Logarska dolina.
Forum je zaprt za komentiranje.