Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj pa ženske letnik 1968? :)

Kaj pa ženske letnik 1968? :)

Frutti di hosta…naberi si mušnic. Dober tek.

Vi sploh ne dojemate pomen staranja. Narava je že vedela zakaj je naredila tako, da ženska po menopavzi ni več plodna in zatorej babnice pri 70ih ki pozirajo v samostoječkah izgledajo patetično in nikakor fukiš…prav tako babnice 50+ v majčkah Minnie Mouse.
Nekateri se pač ne znajo dostojanstveno starat in sprejet, da vsako obdobje življenja prinese drugačne stvari. Čim se sprijazniš, da boš pri 50+ že dobil kakšno gubico, bolj srečen si. Nisem pa rekla, da proti temu ne rabiš nič naredit…negovana ženska je nekaj najlepšega na svetu! In seveda z obnašanjem dame in ne prostakinje, kot je tega dandanes v porastu..

Iz napisanega bi sklepal, da si ena izmed tistih, ki se (so se) rihtajo(le) pretežno z namenom ujeti primernega oplojevalca.

Boom, me ne poznaš in me tvoje mnenje ne zanima 🙂 ženska se mora prvenstveno urejati zase, potem šele za druge. Vsak se ureja in zase IN za druge, ne samo eno in ne samo drugo. Vsak ki reče, da ga ne zanima kaj si okolica misli o njih – zakaj torej ne začne letat okrog nag, urinirat po cesti in po domače “kakat” kar pred Namo? Negovane, damske ženske pa v Sloveniji skorajda ne obstajajo več…ker pri nas je pomembno da zna baba naštelat žarnico, da je kao uspešna v poslu, da dela vse sama in da je moški lahko ob njej bolj “poženščen” kot so bili moški včasih….Da pa je pa lepa in prijetna očem je pa že “nepomembno”, ker je to kao plehko in površinsko. Z videzom se slovenci neradi ukvarjamo, ker je lažje odgovorit “delam na notranjosti!”. Ampak fora je, da ponavadi videz odseva notranjost človeka…Najbrž itak ne razumete kaj hočem povedat, ampak bistvo je, da dokler boste tako živele, da niti same sebi ne boste všeč, boste uboge…Vsaka ženska mora dati kaj nase, sicer ni ženska, ampak tip. Pa še moški dajo včasih več nase kot nekatere. Amen.

Zakaj se lažeš?

Če bi se ženska prvenstveno urejala za sebe bi doma bila obupa v 10cm petke, krilo in bluzo, in hodla naličena SPAT.

Ker to redkokatera (če sploh katera) dela pomeni da se prvenstveno ureja za druge!

Ne moreš rečt da se prvenstveno urejaš za sebe, če si doma v trenerki in nenaličena ko si sama ko pa greš ven pa se naličiš/namažeš, in oblečeš bistveno lepše….

To je brezplodno samolaganje ki ga govorite ženske sebi… jaz tudi grem na sestanek v OBLEKI doma pa sem v trenerki in nikogar ne zavajam (še najmanj sebe) da se uredim za sebe ker potem bi doma sedel v obleki pred PCjem 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

To razmišljanje mi je pa všeč 🙂

Tale tipkapipka pa je dala vetra monovkam : ))))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Meni ne, zato pravim, da mi je razmišljanje všeč, premalo je takšnih….to pa verjamem 🙂

No calipso le glej, da si dama : ))))

? Ne, zaradi tebe pa ni vredno biti dama 😛

Ne zaradi mene zaradi sebe :))

Zaradi mene le toliko, da dobiš višjo oceno, ker se približuje prispevek ženske MŽ čveka 3 🙂

Me ne mika glumiti. Je pa zanimivo, čemu imaš interes meni pogosto očitati pomanjkanje damskosti? Ali te bolj moti spoznanje, da nisem damica? Preveri v SSKJ pomen 😛

Kar pogumno objavi 3. del, že zamujaš 😛

Mene nič ne moti 🙂

Prispevek ženske MŽ ćveka 3 še pripravljam. Tokrat ne bom tako kritičen do tebe :))

To je treba brati tako, da se ureja za sebe, ker ji je pomembno tuje mnenje. 🙂

To je treba brati tako, da se ureja za sebe, ker ji je pomembno tuje mnenje. :)[/quote]

ne to je relativizacija besed da nebi blo res to kar sem napisal….

Dejstvo je da se VSAK tudi moški urejamo za DRUGE…. če ne bi si jaz na poslovni sestanek obleko trenerke in superge…

Vsaka logika urejanja je da se urediš tako da je bolj udobno, družba nas pa ”sili” k urejanju in ženske so k temu še tolko bolj nagnjene….

Pomislite koliko se greste urejat preden grete na obletnice, rojstne dneve (okrogle) pogrebe, službo, sobotne fešte….

Vse za druge…. samotolaženje ne pali tukaj

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

To je treba brati tako, da se ureja za sebe, ker ji je pomembno tuje mnenje. :)[/quote]

ne to je relativizacija besed da nebi blo res to kar sem napisal….

Dejstvo je da se VSAK tudi moški urejamo za DRUGE…. če ne bi si jaz na poslovni sestanek obleko trenerke in superge…

Vsaka logika urejanja je da se urediš tako da je bolj udobno, družba nas pa ”sili” k urejanju in ženske so k temu še tolko bolj nagnjene….

Pomislite koliko se greste urejat preden grete na obletnice, rojstne dneve (okrogle) pogrebe, službo, sobotne fešte….

Vse za druge…. samotolaženje ne pali tukaj[/quote]
Zgleda, da nisi razumel kar sem želel povedati.
Seveda se strinjam s tem kar si napisal in da se urejamo za druge. A ne zavedamo se, da je ta vzorec, da je pomembno kaj si drugi mislijo o nas, vtisnjen v naš spomin, ki ga jemljemo kot svojega ter s tem sklepamo, da se urejamo zase.
Če se ne bi urejali zaradi drugih, potem trditve, da je treba za lepoto (po)trpeti, sploh ne bi poznali, saj nam le vsiljena prepričanja in nizka samozavest lahko povzročijo, da trpimo zaradi tega kar bodo drugi rekli.

Koliko te zanima moje mnenje, je popolnoma nepomembno. Tudi interpretacija “urejanja zase” je precej ohlapna in lahko vključuje tudi tisto, kar sem prej napisal. “Dame” so mi pa itak vedno šle na nek organ. Tako ali drugače.

danes sem jih kar nekaj videl .. 50% jih zgleda bolje kot njihove hčere ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Meni je tudi vsec, ce mi grejo dame na en organ : )))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close