Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj pa ženske letnik 1968? :)

Kaj pa ženske letnik 1968? :)

LoL, to so ti argumenti ja. GFY :>

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Vedno se gleda generacijsko. Nekatere se rade primerjajo še celo s hčerkami, misleč, da zgledajo 20 let mlajše. Menda je Madonna bila užaljena, ko so jo vprašali, če bi igrala v filmu z vlogo matere Britney Spears. :))
Ne rečemo zastonj ,da nekdo dobro zgleda za svoja leta. Za svoja leta ni zastonj pripisano. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

ma saj sploh ni pomembno, samo da je podstrešje pospravljeno.

ma saj sploh ni pomembno, samo da je podstrešje pospravljeno.[/quote]

Ampak Boom, ti si pa res precej lezbičen. Še pogled imaš zelo izostren. ;)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ma saj sploh ni pomembno, samo da je podstrešje pospravljeno.[/quote]

Ampak Boom, ti si pa res precej lezbičen. Še pogled imaš zelo izostren. ;)))[/quote]

kaj češ, nič mi ne uide. še tisto ne, kar bi lahko :-))

Vedno se gleda generacijsko. Nekatere se rade primerjajo še celo s hčerkami, misleč, da zgledajo 20 let mlajše. Menda je Madonna bila užaljena, ko so jo vprašali, če bi igrala v filmu z vlogo matere Britney Spears. :))
Ne rečemo zastonj ,da nekdo dobro zgleda za svoja leta. Za svoja leta ni zastonj pripisano. :)[/quote]

Lej, se mi ne da več diskutirat … bistvo mojega pisanja je bilo, da pač niso vse 40 letnice samo še za odpis, ne pa, da se primerjam z ! najstnicami. Vidim, da je res treba gledat generacijsko, ampak ne po videzu, ampak po načinu razmišljanja in podobno.

Bom raje ostala pri starševskem čveku, ker tu gor mi vaše medosebno prepucavanje niti pod razno ne potegne. Not my cup of tea, bi rekli angleži. Imejte se lepo in še veliko užitkov pri vaših klepetih vam želim :-).

Oz povedano z drugimi besedami : Je*ite se vsi po vrsti, ker niste komplementirali mojih slikic.

Potem pa še zmagovalna :”Vidim, da je res treba gledat generacijsko, ampak ne po videzu, ampak po načinu razmišljanja in podobno.” Zakaj si pa potem želela potrdilo, da za svoja leta še vedno izgledaš dobro ? Sorry, ampak po načinu razmišljanja se ti bolj približaš kakšni najstnici, kot pa 40+ letnici.

Ne rečemo zastonj ,da nekdo dobro zgleda za svoja leta. Za svoja leta ni zastonj pripisano. :)[/quote]

Lej, se mi ne da več diskutirat … bistvo mojega pisanja je bilo, da pač niso vse 40 letnice samo še za odpis, ne pa, da se primerjam z ! najstnicami. Vidim, da je res treba gledat generacijsko, ampak ne po videzu, ampak po načinu razmišljanja in podobno.

Bom raje ostala pri starševskem čveku, ker tu gor mi vaše medosebno prepucavanje niti pod razno ne potegne. Not my cup of tea, bi rekli angleži. Imejte se lepo in še veliko užitkov pri vaših klepetih vam želim :-).[/quote]

Dolgo si zdržala 🙂

A to zato ker te nismo pohvalli na slikicah pa zdaj užaljena odhajaš?

Saj zgledaš dobro, boljše kot vse 25 letnice pa miss Sveta, pa bolše kot karkoli želiš, samo ne se jokat zdaj no.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

he, he, nimam ravno občutka, da je tam kaj bolje :-)))

he, he, nimam ravno občutka, da je tam kaj bolje :-)))[/quote]
Tam so čist drugi ljudje, iz enega drugega planeta. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Še vedno pa bolj prebavljivi od tebe.

Na, pa ste pregnali s foruma eno simpatično 40+.
Saj je normalno, da se nekdo, ki je mal čez 20 ne bo ukvarjal z eno, ki je 40+, ampak lahko bi bili mal bolj uvidevni do nje. Navsezadnje je tukaj tudi kdo, ki je starejši od vas.

Po drugi strani pa bi se tudi tale Pika lahko zavedala, da potrditve, četudi realne, od nekoga, ki je dvajset let mlajši od nje, ne bo dobila. Za njih so tudi tridesetletnice že stare koke. Kar pa je prav tako logično. Vsaj meni. 🙂

Marsikomu je kaj jasno in logično, enim pač ne 🙂

Hahaha ta je pa dolg zdrzala se bo raj na SČ zalila anonimno. Ja ni za vsakega MŽ cvek tle smo intelektualci haha 😀 😀

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Marsikomu je kaj jasno in logično, enim pač ne :)[/quote]

Jp, ko se spuhajo o staruhah, limajo gor slikice od Sandre in Jennifer in se slinijo. Ampak bog jim odpusti, saj ne vedo kako kredibilno izpadejo s svojimi klenimi izjavami. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja res moraš bit čez les, če trdiš, da so 20 letnice lepše od 40 letnic. To je napačno mišljenje ane “japkica” ? Ženske čez 20 let postanete še lepše. Čudno zakaj potem hodite pod nož, verjetno samo tako za foro, ko vam postane dolgčas.

Marsikomu je kaj jasno in logično, enim pač ne :)[/quote]

Jp, ko se spuhajo o staruhah, limajo gor slikice od Sandre in Jennifer in se slinijo. Ampak bog jim odpusti, saj ne vedo kako kredibilno izpadejo s svojimi klenimi izjavami. :)[/quote]

Vsako t..e ima svoje veselje 🙂

Ampak razumel pa nisi kaj sem napisala, a ne? 🙂

Sandra Bullock je še meni dobra. 🙂

Je pa nekako pričakovano, da soforumašice fantje ocenjujejo drugače kot pa filmske igralke. 🙂

Kako čez les si šele, če prebereš nekaj, kar sploh ni nihče napisal. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ne vem, ampak meni se je matkič zdel kar zagret :-))

Bere se med vrsticami ane lol

Pa kar od enkrat je vsaka tadruga 40 letnica Sandra Bullock.

Da te seznanim. Gre ti zelo slabo tole branje. Če pa mi ne verjameš, vprašaj tistega, kateremu si bral med vrsticami. Problem je, ker na podlagi napačnega branja druge obsojaš tega in onega. Nerazumevanje samo je še nekako sprejemljivo. Se pa da vse pomenit, če ima človek poleg žaljenja še kako drugo željo.

Lepo si se opisal.

In kaj misliš da zdaj nebom mogel spat al kaj? piši ji na ZS če ti je tak simpatična tale 40+ letnica….

Kakšno potrditev pa bi ona rabla saj je sama rekla da ma take kot sem jaz mladiče za zajtrk… pa niti do zajtrka ni prišla kje je šele kosilo pa večerja 😉 …..

Jap, zraven tega pa si dela še bruke z mojim signaturom ki ga bo zdaj za zmeraj spremljal ker tisto je pa blo preveč ironije da bi lahko pusto it mimo tudi od takega internet romantika kot je Marko

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close