Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj pa vi moški mislite

kaj pa vi moški mislite

pozdravljeni!
imam hud problem, ki pa nevm kako naj se ga lotim.bom kar povedala svojo zgodbo, pred 4 leti sem bila na morju, kjer sem spoznala zelo vredu fanta in sva se tudi zapletla. ta fant je bil zelo pozoren in ljubeć, stike pa sva obdržala še tja do prvega novega leta. potem sem januarja spoznala svojega sedanjega fanta, ki pa je vsak dan manj ljubeč in pozoren, še pokliče me komaj kdaj. no letos sem bila spet na morju(tam kjer sva se s ta prvim spoznala) in obšla so me zelo močna čustva in mislim, da prejšnjega fanta še nisem prebolela. rada bi stopila v stik z njim, pa ne vem če jeto vredu, ker je minilo že toliko časa. najbolj pa me skrbi to, kako se bi odzval če bi ga poklicala. bojim se predvsem tega , da bi očital ker nisva ostala v stiku in da ga zdaj k strela z jasnega pokličem. mogoče bi bila pa tudi vesel. nevem zelo sem v dilemi zato je vsak nasvet dobrodošel. kaj bi vi naredil če bi vas poklicala bivša po 4 letih. a bi bli veseli al jezni. kako bi reagirali v takem primeru?

pozdravček!

Ne vem če bi jo preboleval 4 leta. Verjetno ima tudi tvoj bivši že novo ljubezen. Saj poznaš tisto: otišla baba s kolačima

Sisi
Sem mnenja da poskušiš, pokliči ga, drugače se boš celo svoje življenje očitala kaj bi bilo če……
Pri meni osebno so tudi minila že štiri leta ko me je zapustila, biu bi veseu če bi me poklicala, seveda bi pa biu presenečn ampak v lepem ne slabem, torej….

Lp, Uroš

To je pa zelo odvisno od tega ali je on nasel svojo punco če jo ni te bi bil mogoče zelo vesel.

Ti se mu kar oglasi, če mu ni več do tebe ti bo lepo povedal, če pa mu je te bo pe že kam povabil. Skratka izgubiti nimaš kaj samo pridobiš lahko.

Poskusiti ni greh..pokliči ga,vprašaj,kako si,kako živiš in boš lažje izvedla..
Če tega ne boš storila,boš trpela oz.čakala v nedogled,se ti ne zdi..
Daj,vzemi si v roke!!
Tudi meni se je zgodilo po 20 letih in sem bil prijetno presenečen kaj več pa ne bom povedal…

poklič in ne kompliciraj. Tvoj namen je preprost in iskren, sam ne nared kakšne traparije in ga že takoj po telefonu vprašaš če je še sam.
Povabi ga na kavo, v naslabšem primeru te bo zavrnil in potem se ne sekirat ampak nasmejano naprej. Pravijo da moraš izkoristiti priložnosti.
Ne razmišljaj toliko da bosta spet skupaj ampak da iz tega lahko nastane lepo prijateljstvo. Sam sem poklical eno svojo prvih ljubezni ,že pred leti, slišala in vidla se nisva več kot pet let, se je preselila ko sva še hodila in razdalja je bila prevelika zato je bilo skoz manj klicev … In sem jo poklical po tolikih letih, namatral za njeno številko, in pričakoval samo toliko da bo dvignila telefon, da je doma in nič drugega. In nekajkrat je res ni bilo a nisem obupal. Ko je izvedla kdo sem je bila res vesela in jaz tudi, kar srce mi je poskočilo po tolikih letih. Sedaj sva recimo enkrat na dva meseca na vezi, morda na kavo in nič več. Ne razmišljaj predolgo ampak poklič.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close