Kaj pa to stanovanje?
Upam da ne tezim, ampak nevtralno mnenje prav pride.
Do zdaj ste mi pomagali razvrstiti vse kar sem tu napopala da je garaza, kokosnjak,…stanovanje v hisi brez parkirat spredaj da ni ok.
To je svetlo. Mogoce malo premajhno. Parkiras lahko spredaj.
Razgled v sosednji blok mi ni ok.
Cena?? Bi raje videla pod 200 000.
(https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/koper-center-stanovanje_6431745/)
Ostale izbire ni. Al so predraga in prevelika. Ali niso naprodaj, kar sem osebno iskala in dajala oglase okrog.
Hvala!
Zartrose izven profila, 23.09.2021 ob 09:11
Ni mi všeč. Naj fliknejo to pohištvo stran, pa slikajo brez vsega, da se vidi kakšno je. Tist kavč na hodniku-a to naj bi bila polovica sobe po njihovo al kako?
Utility room.
Zame glih za glih prostorsko.
Mene ne moti ce slikajo s pohistvom, ker itak pri meni letijo ven tuji kavci, postelje…na tem ne bi sedela, se manj spala.
Ko mi je kapnilo kje je lokacija, ne hvala.
Ko jaz zase rabim ne najdem primerno. Al je predrago. Al je notri razpored nikakav. Ali gledas drugim v okno.
Na sreco nikoli nisem zivela tako da bi drugemu v okno gledala oz on meni. Vedno je bil pogled na morje, drevesa ali lastni vrt.
Prvo, premajhna okna.
Drugo, kako je z dvigalom? Drugo nadstrooje je ok, ce si zdrav, ce si zlomis nogo, je to velika tezava, da ne govorim o vlacenju robe gor.
Tretje, ena spalnica je minimalna, to je lahko kvecjemu rumpl kamra.
Cetrto, glede na potrebno obnovo, je predrago.
Da o pogledu sosedom v pisker niti ne govorim!
Šnelca_783, 23.09.2021 ob 08:00
Upam da ne tezim, ampak nevtralno mnenje prav pride.
Do zdaj ste mi pomagali razvrstiti vse kar sem tu napopala da je garaza, kokosnjak,…stanovanje v hisi brez parkirat spredaj da ni ok.
To je svetlo. Mogoce malo premajhno. Parkiras lahko spredaj.
Razgled v sosednji blok mi ni ok.
Cena?? Bi raje videla pod 200 000.
(https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/koper-center-stanovanje_6431745/)
Ostale izbire ni. Al so predraga in prevelika. Ali niso naprodaj, kar sem osebno iskala in dajala oglase okrog.
Hvala!
Tukaj rabiš še najman 60 jurjov, da zrihtaš. Samo poglej lukno od kuhne, kabinet……kr neki.
ne bi kupila, 23.09.2021 ob 09:26
Prvo, premajhna okna.
Drugo, kako je z dvigalom? Drugo nadstrooje je ok, ce si zdrav, ce si zlomis nogo, je to velika tezava, da ne govorim o vlacenju robe gor.
Tretje, ena spalnica je minimalna, to je lahko kvecjemu rumpl kamra.
Cetrto, glede na potrebno obnovo, je predrago.
Da o pogledu sosedom v pisker niti ne govorim!
140 000 vec ni vredno.
Ne dvigala ni. To je zadnje nadstropje.
Zadaj oz spodaj se zbirajo musliji ki gredo v molilnico in tam razgrajajo.
Ne hvala, zdaj se moram resit druzine nad mano, ne pa da jih imam tam 300 komadov. ?
Da mi kdo gleda v stanovanje ne maram.
Ze zdaj ko grem na teraso dat robo susit me ena albanka?? ze eno leto gleda ko dajem robo susit. In zdaj jo mam vrh glave. Ta teden sem ji pomahala in jo vpr “kaj je, kako je”. Se je skrila za zaveso.
Ne maram teh “nadzorov”, nekulturnega gledanja.
Pa to da mi kot zgornji stresa tepih in se depilira na oknu meni pa vse dlake dol. Jaz pa pijem caj na mizi ob odprtem oknu. Pa kje si to videl? Balkan v Istri!
Nimam toliko denarja.
Tej bloki se bodo spraznili, pomojr bezijo stran zaradi plina ki se siri vso poletje. Oken tam ne morem imet niti zdaj odprtih.
(https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/koper-stanovanje_6429002/)
Šnelca_783, 23.09.2021 ob 10:14
Nimam toliko denarja.
Tej bloki se bodo spraznili, pomojr bezijo stran zaradi plina ki se siri vso poletje. Oken tam ne morem imet niti zdaj odprtih.
(https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/koper-stanovanje_6429002/)
To stanovanje je ful natrpano, nakramano.
Jaz imam raje vse v omarah zaprtih. Ne pa tako vsepovsod.
Ostalo kaka roza, okrasek zunaj to ja.
Šnelca_783, 23.09.2021 ob 10:20
To stanovanje je ful natrpano, nakramano.
Jaz imam raje vse v omarah zaprtih. Ne pa tako vsepovsod.
Ostalo kaka roza, okrasek zunaj to ja.
Gledati in se ukvarjati s tem kaj in kako ima kdo je neumnost. Ti si uredi po svoje, daj vse v omare, pa roza in okraske.
Edini pomembni vprašanji in odgovora sta ali ti je stanovanje všeč in ali vidiš potencial. Če pa iščeš, da najdeš po svojem okusu brez preurejanja potem pa bo treba globje seči v žep.
Bobu bob, 23.09.2021 ob 10:37
Gledati in se ukvarjati s tem kaj in kako ima kdo je neumnost. Ti si uredi po svoje, daj vse v omare, pa roza in okraske.
Edini pomembni vprašanji in odgovora sta ali ti je stanovanje všeč in ali vidiš potencial. Če pa iščeš, da najdeš po svojem okusu brez preurejanja potem pa bo treba globje seči v žep.
Hvala za mnenje!
Kaj pa tole?
( https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/salara-hisa_6430707/)
Notri mi je full cudno. Cuden razpored, hladno.
Je pa to oddaljeno od morja.
Se edino normalno mi je zunaj okrog dreves, za kakega mackona imet ??
Šnelca_783, 23.09.2021 ob 11:19
Kaj pa tole?
( https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/salara-hisa_6430707/)
Notri mi je full cudno. Cuden razpored, hladno.
Je pa to oddaljeno od morja.
Se edino normalno mi je zunaj okrog dreves, za kakega mackona imet ??
Če imaš resen namen nekaj kupiti ti priporočam, da si daš v ožji izbor to kar misliš da je vredno ogleda in greš na teren. Treba je iti na teren. Šele tam boš videla realno stanje. Če se ne spoznaš vzemi koga s seboj, da pogleda stanje. Pa ne mislim to po kakšnem okusu je urejeno, ampak ali so zidovi zdravi, vlaga, streha, kateri zidovi so nosilni, kaj se lahko preuredi in spremeni za sprejemljivo ceno če ti kaj ni všeč itd. Kupovanje preko slik in spraševati kako se komu kaj zdi ni kupovanje, ampak samo gledanje.
Šnelca_783, 23.09.2021 ob 10:01
140 000 vec ni vredno.
Ne dvigala ni. To je zadnje nadstropje.
Zadaj oz spodaj se zbirajo musliji ki gredo v molilnico in tam razgrajajo.
Ne hvala, zdaj se moram resit druzine nad mano, ne pa da jih imam tam 300 komadov. ?
Da mi kdo gleda v stanovanje ne maram.
Ze zdaj ko grem na teraso dat robo susit me ena albanka?? ze eno leto gleda ko dajem robo susit. In zdaj jo mam vrh glave. Ta teden sem ji pomahala in jo vpr “kaj je, kako je”. Se je skrila za zaveso.
Ne maram teh “nadzorov”, nekulturnega gledanja.
Pa to da mi kot zgornji stresa tepih in se depilira na oknu meni pa vse dlake dol. Jaz pa pijem caj na mizi ob odprtem oknu. Pa kje si to videl? Balkan v Istri!
A po tvojem Istra ni Balkan?
Forum je zaprt za komentiranje.