Kaj pa menite o temle?
Oj,
ima kdo izkušnje z nabavo tega ali podobnih?
Če ste čisto proti, kaj pridlagate kot alternativo, do max 600€.
Hvala, lp
http://www.hofer.si/si/media/offers/01_10kw05_do/Poster_kw05_DO_PC_slo.indd.pdf
Hehe…tipično;))) Torej najprej bi ti rekel sledeče. Za tako ceno bos težko kje dobila računalnik z istimi specifikacijami. Kar se tiče cene je ugodna in kar se tiče specifikacij. Je pa en problem. Prvič računalnika se nikoli ne kupuje v trgovini s hrano, drugič jaz bi se vprašal kako je s servisom kje je in kaksen je. Jaz bi na tvojem mestu pogledal raje za kakšen PCX računalnik , ki je najverjetneje malo boljse sestavljen kot ta noname. Pa dobiš mogoče za 50€ več podoben racuinalnik z malo manj kapacitete diska ampak boš vsaj mirno spala;))) Odločitev pa je seveda tvoja;)
Meni pa se PCX računalniki ne zdijo nič posebno kakovostni. Servis imaš potem samo v Ljubljani. V naših trgovinah težko najdeš dober računalnik, pa čeprav imajo ponekod tudi dražje modele. Menim, da je najboljša izbira naročilo v solidnem lokalnem računalniškem podjetju. V tem primeru lahko pričakuješ hitrejšo odpravo morebitnih napak v času garancije, saj imajo manj servisnih naročil. V Ljubljani pa boš na primer celo za zamenjavo DVD pekača čakala en dan, taka je logika servisa za PCX-ove računalnike.
Hehe…no če smo že pri tem…..to se lahko zgodi za vsak računalnik ko ga kupiš ne samo za pcx. Bi pa rekel , da je PCX računalnik med najbolj kakovostno sestavljenimi računalniki (serviserji jih sami sestavljajo). Kar se tiče servisa lepo piše , da ima servis čas za popravilo od 1-45 dni;))) in to velja za vse racunalnike in ne samo za PCX;))
Forum je zaprt za komentiranje.