kaj pa iskanje moški – ženska 50+
Povsod berem – iščejo se moški in ženske do 40+, kaj pa tisti starejši? Nobenega ne zasledim, ki bi iskal sebi primerne starosti od 50 do 60. Ali pa tisti nimajo računalnika in ostanejo sami.
Takšna je moja mami. Noče svojega računalnika, ampak tolče po mojem. Vsak drekec pekec ji moram pokazat, čeprav je zelo iznajdljiva.
Ji hočemo vturit kakšnega moškega (stara je 59 let), se pa samo smeji – kje boste pa našli kakšnega?
Je zelo vitalna, hodi vsepovsod, srečuje sebi primerne, ampak se nanjo obešajo nekoliko mlajši, to nam pa ne paše. Kako njej, pa ne vem. Ne bi rada dobila kakšnega očima moje starosti.
No, povejte, kje naj ga najdemo? V domu ostarelih? Nikakor, je še preveč živa za takšne. Pri upokojencih?
Ne moremo je spraviti v takšno društvo, je trmasta.
Res bi radi, da ne bi sama kolovratila naokol (po hribih in dolinah,… še kakšen pravi medved jo lahko začopati), ampak da je kdo ob njej, da jo čuva pred tumarijami.
Kakšen nasvet? Se najde kdo 60+ samo za dopisovanje z njo? Naprej se bosta pa že sama zmenila.
Sem morda preveč zaskrbljena in mogoče preveč vtikam nos tam, kjer rmi ne bi bilo treba? Boli me, ko jo včasih vidim s sklonjeno glavo in solzami v očeh in vem, da pogreša nekoga.
A ni to lepo, da so ljudje v družini tako duhovno povezani, da že iz solz in sklonjene glave matere prepoznajo vzroke njene žalosti in nesreče? Lahko ste vi cinični, ampak youtube vam zmore s serijo filmov dokazati, da tovrstna interna družinska telepatija ras obstaja. Ne komunicira cel svet na tako grob, primitiven, odvraten način kot mi na tem forumu. Ali drugih forumih. Ni povsod tako brezupno podivjano in nestrpno. V družinah se ne dogaja povsod samo alkoholizem, pretepi, izsiljevanja, dretje, maščevalnosti, zamere pri dediščinah, tožbe po sodiščih in kar je še te folklore. Niso vse familije podobne vašim. Obstajajo ponekod tudi višje vrednote, ki pripeljejo do take stopnje senzibilnosti do staršev in sočloveka, da človek iz pekla težko verjame…
Ja, senzibilnost, duhovna povezanost in interna družinska telepatija so lepo vidne v tem zapisu:
(Ta komentar je bil napisan kljub temu, da sem se spraševala, če mi je senzor za sarkazem crknil.)
Za koga torej iščete moškega? Za njo ali za vas?[/quote]
Morda takega, ki bo za obe. Saj veš, ko je bilo pomanjkanje, so si matere vedno odtrgale od ust za svoje otroke. :-))[/quote]
Ha, ha, ha…..pravijo, da je za vse dovolj, če smo skromni…….No, ne bi si želela biti moški za to vitalno 59-letnico…..
Za koga torej iščete moškega? Za njo ali za vas?[/quote]
Morda takega, ki bo za obe. Saj veš, ko je bilo pomanjkanje, so si matere vedno odtrgale od ust za svoje otroke. :-))[/quote]
Za obe, to že; mene bolj zanima, kdo so še ostali – kot se meni bere, je pisala, da njim to ne paše, zdaj pa ne vem, ali je je dejansko več, ki odločajo o tem, kdo je pravi za njeno mamo, ali pa gre za primer, uhh, kako se že temu reče? Disociativna motnja?
Tud brez moškega se lahko odlično živi! Zakaj bi rabla moškega, če ga ne potrebuje. Moja babica je bila 40 let samska in tako srečne in zadovolje ženske še nisem srečala. Bila je moj vzor. Vsi so želeli biti v njeni družbi, nikoli zatežena, vesela, optimistična, polna življenja, hodila je okrog imela polno družbe. Drzžila pa se je z vsemi od vnunkov in njihovih prijatlov doprijatelev svojih let.
Meni tudi ni jasno, kako se tukaj razglaša 50+ žensko za malo manj kot opravilno nesposobno…
V domu ostarelih bi ji iskali partnerja???????
Kaj pa kar na britofu….jih je več tam… ;-(
Pa a ste na glavo padli? Pa kaj če ne obvlada računalnika? (čeprav jaz komaj poznam kakšno
pedesetletnico, ki ga ne bi….ta generacija je spravila računalnike v uporabo, ko še niso bili sami
po sebi umevni)…
Vprašanje zveni tako, kot bi spraševali za stoletno dementno starko, ki serje po kotih v bajti in tava
izgubljena po ulicah….da vas sram ni.
Si bo že najdla junca, če ga bo rabla….sicer pa mogoče niti ne veste, da ga že ima. Ja, definitivno
vtikaš svoj nos, kamor ti ni treba….malo obrni situacijo in si zamisli, da ona tebi išče in odreja, s kom
ti pohajaj okoli…bi ti bilo fajn?
No ja, enkratni komentarji, ni kaj dodati. Sem pisala malo v hecu, ne tko uradno, pa vidim, da ste zelo zateženi. Če vam je šlo kj v nos, bi mirno lahko zaobšli temo.
Smo pač povezana družina, posebn od takrat, ko nam je umrl oče. Ja, skrbimo en za drugega, če je nekomu od nas težko, je vsem težko.
Kdor tega ne razume, mi je žal zanj.
Pa kaj si sedaj užaljena? :/
Oprosti ampak to kdo je s kom in na kak način je res čisto osebna intimna zadeva, se ti ne zdi, da se ni najbolj modro v te stvari vtikovat? Ne vem, če res rabite mamo takole ujčkat kot malega otroka pa čeprav njej to trenutno paše, to zanjo ni ok.
Pa brez zamere, lahko, si sposobna na vse te komentarje gledat malo bolj neobremenjeno? Da ima mogoče tudi kdo drug lahko prav ne glede na vašo povezanost?
Oprosti, ampak eno je biti povezan (jaz sem tudi zelo povezana s svojimi otroki) eno je pa biti
pokroviteljski do ženske v najlepših letih….ker kao ne uporablja računalnika, je pa nesposobna
skrbeti zase in za svoje seksualno življenje?
Jaz imam tudi odrasle otroke….pa jim na misel ne pride iskat mi partnerja po domovih za ostarele….
Bi jih nekam poslala, pa me na srečo nimajo za nesposobno in dementno….
Oprosti, ampak eno je biti povezan (jaz sem tudi zelo povezana s svojimi otroki) eno je pa biti
pokroviteljski do ženske v najlepših letih….ker kao ne uporablja računalnika, je pa nesposobna
Jaz imam tudi odrasle otroke….pa jim na misel ne pride iskat mi partnerja po domovih za ostarele….
Bi jih nekam poslala, pa me na srečo nimajo za nesposobno in dementno….[/quote]
A ga nisi fasala za praznike? 🙂
Bi jih nekam poslala, pa me na srečo nimajo za nesposobno in dementno….[/quote]
A ga nisi fasala za praznike? :)[/quote]
a spet svojo primitivnost zganjaš?
Forum je zaprt za komentiranje.