Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj pa družina ?

Kaj pa družina ?

Seveda se bo. Počutil se bo drugačnega, saj se rodimo s svojimi nagoni, ki se potem z odraščanjem v nas prebujajo. In če nek fant čuti privlačnost do nasprotnega spola, bo zaradi dveh očetov povsem zmeden in konflikten, saj mu bo manjkala identifikacija z materjo.
Prav tako bo večina imela očeta in mamo, on pa dva očeta…In mi lahko verjameš, da drugi otroci tega ne bodo sprejeli kar tako, brez obsojanja.
Zato pravim, da se gre za zlorabljanje otrok v sebične interese, zaradi občutka prikrajšanosti, ki ga doživljajo homoseksualci, ker jim narava ni omogočila potomstva.

Sej se tudi ti počutiš drugačnega sredi materialistične družbe tebi čudnih ljudi, pa vseeno funkcioniraš.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Nihče ne govori o tem, da je treba to napako ignorirati.
Ravno s posvajanjem otrok želijo to ignorirati in biti takšni, kot so ostali.
Kar pomeni, da ne sprejemajo sebe in tega kakršni so, ker se zaradi svoje usmerjenosti počutijo manjvredne.
In ne aspirinček, ampak en otrok, pa bo problem rešen.
In potem poslušamo, kako se gre za v dobro otrok….Veš, da…

Seveda funkcioniram, pa še zato ne skačem okrog s parolami, da sem ponosen na svojo “drugačnost”. 🙂

V 60-tih, ko je v Ameriki bilo v Ameriki še vedno precej rasizma in so se črnci borili za enakopravnost, je James Brown pel “Say It Loud, I’m Black and I’m Proud”. Očitno je šlo tudi za povleičevanje črne rase in prikazovanje te kot boljše in sposobnejše od bel.

Seveda funkcioniram, pa še zato ne skačem okrog s parolami, da sem ponosen na svojo “drugačnost”. :)[/quote]

Ja glej, zdaj tudi njim ne bo več treba.

V 60-tih, ko je v Ameriki bilo v Ameriki še vedno precej rasizma in so se črnci borili za enakopravnost, je James Brown pel “Say It Loud, I’m Black and I’m Proud”. Očitno je šlo tudi za povleičevanje črne rase in prikazovanje te kot boljše in sposobnejše od bel.[/quote]
In so črnci v resnici kaj boljši ali bolj pošteni, manj nasilni ?

V 60-tih, ko je v Ameriki bilo v Ameriki še vedno precej rasizma in so se črnci borili za enakopravnost, je James Brown pel “Say It Loud, I’m Black and I’m Proud”. Očitno je šlo tudi za povleičevanje črne rase in prikazovanje te kot boljše in sposobnejše od bel.[/quote]
In so črnci v resnici kaj boljši ali bolj pošteni, manj nasilni ?[/quote]

Kot prvo, ne vidim ne v eni, ne v drugi paroli, da se kdorkoli postavlja nad drugega. To je tvoj subjektivni občutek, ki mu botruje en majčkena fobijica. In kot drugo, gre za eno od klasičnih oblik boja za (upravičene) pravice, ki jih jih družba odreka manjšinam in ki je značilna za družbe v katerih vsaj malo diši po demokraciji. V ostalih družbah pa v takem boju padajo glave.

Tudi jaz opažam, da ima Robi malo fobije pred drugačnostjo. Pa naj gre za geje, črnce, ali karkoli. verjetno je razlog v nizki samozavesti.

Seveda se bo. Počutil se bo drugačnega, saj se rodimo s svojimi nagoni, ki se potem z odraščanjem v nas prebujajo. In če nek fant čuti privlačnost do nasprotnega spola, bo zaradi dveh očetov povsem zmeden in konflikten, saj mu bo manjkala identifikacija z materjo.
Prav tako bo večina imela očeta in mamo, on pa dva očeta…In mi lahko verjameš, da drugi otroci tega ne bodo sprejeli kar tako, brez obsojanja.
Zato pravim, da se gre za zlorabljanje otrok v sebične interese, zaradi občutka prikrajšanosti, ki ga doživljajo homoseksualci, ker jim narava ni omogočila potomstva.[/quote]

Ja vidiš, jaz pa msilim, da se ne bo.
Nagoni, ki se z odraščanjem prebujajo kar lepo počakajo tja do ene starosti, kjer
otrok že marskikaj razume. In ne vem, kaj naj bi OTROCI obsojali – ti ponavadi
odsevajo samo nazore, ki jih slišijo doma.
Če bi tvoja teorija držala, potem v normalni, heteroseksualni družini sploh ne bi mogel
odrasti homoseksualen otrok – kako le? Saj je imel vse, oba starša, identifikacijo z obema,
nagoni ok, vse štima – on pa z drugačno usmerjenostjo? Kako? To je šele konfliktno,
sploh še potem, ko te recimo lastna družina odklanja, ko te hočejo “zdraviti”, ko se
sprašujejo “kaj so naredili narobe”…pa kakor vidiš kar nekako odrastejo. Imajo pa
verjetno malo debelejšo kožo.

Nihče ne govori o tem, da je treba to napako ignorirati.
Ravno s posvajanjem otrok želijo to ignorirati in biti takšni, kot so ostali.
Kar pomeni, da ne sprejemajo sebe in tega kakršni so, ker se zaradi svoje usmerjenosti počutijo manjvredne.
In ne aspirinček, ampak en otrok, pa bo problem rešen.
In potem poslušamo, kako se gre za v dobro otrok….Veš, da…[/quote]

Še slabše je otroke izrabljati v kampanji proti drugačnosti….kot se to dogaja zdajle…

Zato pravim, da se gre za zlorabljanje otrok v sebične interese, zaradi občutka prikrajšanosti, ki ga doživljajo homoseksualci, ker jim narava ni omogočila potomstva.[/quote]

In kako se bo počutil tvoj otrok, ki bo hotel jesti meso, ob očetu vegetarijancu? Ali bog ne daj še slabše, kaj če si bo slučajno zaželel, da bi postal politik?? Ok, pišem neumnosti, pa vseeno.

Otrok se bo počutil drugačnega le in zgolj zaradi takšnih kot si ti. Torej, če bi ti bilo res mar za te otroke, bi sprejel drugačnost njihovih staršev in jim vsem olajšal življenje. Ker zaradi nas ne bodo imeli problemov.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

In so črnci v resnici kaj boljši ali bolj pošteni, manj nasilni ?[/quote]

Kot prvo, ne vidim ne v eni, ne v drugi paroli, da se kdorkoli postavlja nad drugega. To je tvoj subjektivni občutek, ki mu botruje en majčkena fobijica. In kot drugo, gre za eno od klasičnih oblik boja za (upravičene) pravice, ki jih jih družba odreka manjšinam in ki je značilna za družbe v katerih vsaj malo diši po demokraciji. V ostalih družbah pa v takem boju padajo glave.[/quote]

Tu pa se ne strinjam, meni se zdi, klicanje ”RASIZEM?’ kadarkoli (ali v 99,9%) ko belec kaj naredi črnecu pa naj bo verbalno ali fizično, znak najhujše kvazi superiornosti, češ mi pa ne mormo nič nardit narobe, dejansko se vse črne kriminalce zrelativizira na rasizem….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kot prvo, ne vidim ne v eni, ne v drugi paroli, da se kdorkoli postavlja nad drugega. To je tvoj subjektivni občutek, ki mu botruje en majčkena fobijica. In kot drugo, gre za eno od klasičnih oblik boja za (upravičene) pravice, ki jih jih družba odreka manjšinam in ki je značilna za družbe v katerih vsaj malo diši po demokraciji. V ostalih družbah pa v takem boju padajo glave.[/quote]

Tu pa se ne strinjam, meni se zdi, klicanje ”RASIZEM?’ kadarkoli (ali v 99,9%) ko belec kaj naredi črnecu pa naj bo verbalno ali fizično, znak najhujše kvazi superiornosti, češ mi pa ne mormo nič nardit narobe, dejansko se vse črne kriminalce zrelativizira na rasizem….[/quote]

Sicer ne vem kakšno povezavo ima kriminal z npr. ločenimi sedeži za črne in bele v javnih prevoznih sredstvih. Izgovarja pa se lahko (in ponavadi tudi se) čisto vsak na tisto, kar mu je pač pri roki, kot je recimo tudi narava v primeru družine in istospolnih.

Pravzaprav povezava s kriminalom je, kajti večina s takim odnosmo do manjšine le-to potiska na obrobje. Posledice tega in posledično občutki nesprejetosti pa so tudi v povečani stopnji kriminala, kar seveda občuti tudi večina. Iz tega sledi, da za razraščanje kriminala pač ni odgovornost izključno na tistih, ki ga izvajajo.

Zelo lep primer za to je tudi naša država, kjer je vedno več kriminala s tem ko se en sloj vedno bolj potiska na rob.

To zdaj mešate hruška pa jabolka.
Ločeni sedeži so človeška ideja. Da pa homoseksualci ne morejo imeti otrok, pa ni človeška ideja, ampak je narava tako “določila”.

Odvisno od očeta. Jaz nikomur ničesar ne vsiljujem in zato otroci jedo meso, če si to želijo. Zato ima otrok možnost, da brez težav realizira svojo potrebo.
V homoseksualni skupnosti, pa otrok nima izbire, ker nima mame.
Zato se gre za vsiljevanje nenaravnega načina življenja.

Zakaj pa se potiska na rob, če pa se dela v dobro otrok ?
Oziroma, vsaj tako se govori…..Ali pa le politizira ? 🙂

Mene ne moti drugačnost njihovih staršev, saj nimam nič proti homoseksualcem.
Trdim, da ni dobro in je v nasprotju z našimi potrebami, če otrok raste v HS partnerski vezi.

Tako, kot se obsoja razne verske ali ortoreksične fanatike, da delajo v škodo otroka, ker mu vsiljujejo nek nenaraven način življenja, tako lahko rečem zdaj isto, da HS pari vsiljujejo otrokom nenaraven način življenja in prav tako ustvarjajo čustvene invalide.

Trdim, da ni dobro in je v nasprotju z našimi potrebami, če otrok raste v HS partnerski vezi.

Tako, kot se obsoja razne verske ali ortoreksične fanatike, da delajo v škodo otroka, ker mu vsiljujejo nek nenaraven način življenja, tako lahko rečem zdaj isto, da HS pari vsiljujejo otrokom nenaraven način življenja in prav tako ustvarjajo čustvene invalide.[/quote]

Jaz mislim, da samo ene 10% (ali pa še manj) ljudi odraste v družinah, kjer
vse štima. Kjer sta oba starša, pa kjer sta oba starša zrela in predana, pa da
ni deloholizma, alkoholizma, kompleksov, ločitev, nasilja, varanja, prepirov,
revščine, bolezni, kaj jaz vem česa vse…
Pa nikogar nič ne briga, če je otrok “problematičen” ga pač zaprejo na psihiatrijo,
kot te dni beremo v Mariboru….
In jaz resnično ne vidim, zakaj bi bil otrok čustven invalid, če je imel ljubečo družino.

Tako, kot se obsoja razne verske ali ortoreksične fanatike, da delajo v škodo otroka, ker mu vsiljujejo nek nenaraven način življenja, tako lahko rečem zdaj isto, da HS pari vsiljujejo otrokom nenaraven način življenja in prav tako ustvarjajo čustvene invalide.[/quote]

Aja še tole….nič nimaš proti homoseksualcem, v istem stavku jih pa enačiš z fanatiki?

Aja še tole….nič nimaš proti homoseksualcem, v istem stavku jih pa enačiš z fanatiki?[/quote]
Dal sem primer s fanatiki in ne da so fanatiki. 🙂

Aja še tole….nič nimaš proti homoseksualcem, v istem stavku jih pa enačiš z fanatiki?[/quote]
Dal sem primer s fanatiki in ne da so fanatiki. :)[/quote]

Primerjal si jih s fanatiki.

Ja, primerjal, ker se v obeh primerih gre za odklon od otrokovih naravnih potreb, kar ima lahko podobne posledice.

Ampak to ni pomembno in niso pomembni otroci, ampak le pravice in svoboščine.
In to na splošno, ne glede na spolno usmerjenost.

Jaz se pač ne strinjam.
“Odklon od naravnih potreb” je blazno širok (in nedoločljiv) pojem….glih prej smo
debatiral o očetih, ki zapustijo otroke…po tej logiki bi morali najmanj v arest, ker so
z odhodom povzročili odklon otrokovih naravnih potreb po očetu…..pa ni glih tako, a ne?

Jaz se pač ne strinjam.
“Odklon od naravnih potreb” je blazno širok (in nedoločljiv) pojem….glih prej smo
debatiral o očetih, ki zapustijo otroke…po tej logiki bi morali najmanj v arest, ker so
z odhodom povzročili odklon otrokovih naravnih potreb po očetu…..pa ni glih tako, a ne?[/quote]
Seveda ni, ker se vse vrti samo okrog pravic in svoboščin,. In ta trend se samo še nadaljuje….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close