Kaj pa družina ?
Ma, ne bi rekel, da sem užaljen, prej razočaran.
Res je, marsikaj sem vam napisal pa vse je šlo mimo vas…đabe je bilo 😛
Kot bo tole pri Skeli….[/quote]
To je vedno tako. Bolj ali manj. Pa naj bo v reali ali v virtuali.
Namreč to, če delujemo v želji, da bi nekoga spremenili, smo običajno razočarani.
Večina se premalo pozna, da bi znali svoje razloge za lastna stališča tudi razumsko podkrepiti in razložiti.
Saj mislim da je bolj tvoj problem kako obdržati moškega, oni ko te nat…. in pobegnejo, tistih pa komot dobiš :P[/quote]
Že to, da ti kaj misliš, je dosežek…..ali vsaj misliš, da misliš….da bi pa žensko dobil?
Pr teb pobegnejo PREJ ko jih nategneš, a ne? V bistvu je tvoj problem, da so
prehitre ;-)) Že ko daješ hlače dol, jih že ni več?
Mogoče bi jih pa probal omamit? Al pa zvezat? Al pa vrečo na (svojo) glavo?
Sam ne obupat…
Ziher se bo enkrat ena dovolj nora najdla….
Saj mislim da je bolj tvoj problem kako obdržati moškega, oni ko te nat…. in pobegnejo, tistih pa komot dobiš :P[/quote]
Že to, da ti kaj misliš, je dosežek…..ali vsaj misliš, da misliš….da bi pa žensko dobil?
Sam ne obupat…
Ziher se bo enkrat ena dovolj nora najdla….[/quote]
Nisi razumela, saj nobeni ženski ni problem dobiti moškega, stari ali mladi, suhi ali debelejši… Namreč to si sama izpostavila. Drugo je, kako dolgo moški zdrži ob ženski, ki je značajsko težavna, kujava, dominantna, oštevajoča… In ti deluješ tak tip ženske, vsaj na forumu, da iz moške perspektive bivanje s teboj ni ravno mačji kašelj. Lahko pa svoj vtis popraviš in poveš, da si zmožna imeti razmerje z moškimi tudi več let, a? 😉
Sam ne obupat…
Pravijo, da se za dobrim konjem vedno kadi. Okrog Skele se tudi vedno dviguje prah.
Zanimajo, da najbolj neizkušeni fantki (glede žensk) kot je matkič in matjažko veseljo skačeta okrog nje. Ta dva mladička sta pa res vztrajna.
Skela – nedosegljive sanje za take mladičke?
Sam ne obupat…
Nisi razumela, saj nobeni ženski ni problem dobiti moškega, stari ali mladi, suhi ali debelejši… Namreč to si sama izpostavila. Drugo je, kako dolgo moški zdrži ob ženski, ki je značajsko težavna, kujava, dominantna, oštevajoča… In ti deluješ tak tip ženske, vsaj na forumu, da iz moške perspektive bivanje s teboj ni ravno mačji kašelj. Lahko pa svoj vtis popraviš in poveš, da si zmožna imeti razmerje z moškimi tudi več let, a? ;)[/quote]
Aja? A tebi sem dolžna vtis popravljat? LOL :-)))
Imam tok zdrave pameti da ne govorim o
svojem realnem življenju tlele na forumu, kar seveda pomeni, da o meni ne veš NIČ.
In pri svojih namigovanjih in “ugotovitvah” v bistrvu največ poveš o sebi in zelo malo
ali nič o meni.
Pač, mali provokatorček, kljuvaš, da bi dobil kaj odziva, pa te imamo že preveč
pogrintanega. Ampak ok.
Glede na tvojo mentalno starost (med 20 in 28) si drznim trditi, da je moja najdlje
trajajoča zveza precej daljša od tvoje.
Sam ne obupat…
Pravijo, da se za dobrim konjem vedno kadi. Okrog Skele se tudi vedno dviguje prah.
Zanimajo, da najbolj neizkušeni fantki (glede žensk) kot je matkič in matjažko veseljo skačeta okrog nje. Ta dva mladička sta pa res vztrajna.
Skela – nedosegljive sanje za take mladičke?[/quote]
Ma ja….če nisi opazil, trenutno sem edina.
To je tko kt pri “butcu in butcu”:
ONA: “Pri meni imaš šanse 1 proti milijon”
LOYD: “Aha, torej to pomeni, da imam šanse?”
Nisi razumela, saj nobeni ženski ni problem dobiti moškega, stari ali mladi, suhi ali debelejši… Namreč to si sama izpostavila. Drugo je, kako dolgo moški zdrži ob ženski, ki je značajsko težavna, kujava, dominantna, oštevajoča… In ti deluješ tak tip ženske, vsaj na forumu, da iz moške perspektive bivanje s teboj ni ravno mačji kašelj. Lahko pa svoj vtis popraviš in poveš, da si zmožna imeti razmerje z moškimi tudi več let, a? ;)[/quote]
svojem realnem življenju tlele na forumu, kar seveda pomeni, da o meni ne veš NIČ.
In pri svojih namigovanjih in “ugotovitvah” v bistrvu največ poveš o sebi in zelo malo
ali nič o meni.
pogrintanega. Ampak ok.
Glede na tvojo mentalno starost (med 20 in 28) si drznim trditi, da je moja najdlje
trajajoča zveza precej daljša od tvoje.[/quote]
Skela, vprašanje ni bilo težko. Glede na izogibajoč odgovor, tudi potrditev tega, kar pač misli večina moških o tebi tukaj (da nisi naključno samska, kajti tudi dobrega moškega si je potrebno prislužiti, sicer zbeži iz zveze), saj za žensko ni težava povedati, da je bila z moškim recimo 5 let. Ženske, ki ne znajo obdržati zveze na daljši rok, niso težava moški, ampak so prepreke v njih samih. In zakaj sem 90% prepričan, da je bila tvoja najdlje trajajoča zveza samo ena. 🙂
ali nič o meni.
pogrintanega. Ampak ok.
trajajoča zveza precej daljša od tvoje.[/quote]
Skela, vprašanje ni bilo težko. Glede na izogibajoč odgovor, tudi potrditev tega, kar pač misli večina moških o tebi tukaj (da nisi naključno samska, kajti tudi dobrega moškega si je potrebno prislužiti, sicer zbeži iz zveze), saj za žensko ni težava povedati, da je bila z moškim recimo 5 let. Ženske, ki ne znajo obdržati zveze na daljši rok, niso težava moški, ampak so prepreke v njih samih. In zakaj sem 90% prepričan, da je bila tvoja najdlje trajajoča zveza samo ena. :)[/quote]
Hehe, lepo da se ne daš, tud ko si že parkrat izgubil stave….pa sej to zate ni problem,
za teden, dva se potuhneš, se delaš, da ni bilo nič, pol pa spet udariš z isto (zgrešeno)
teorijo, kot da smo vse pozabili….
A ne? Sej se poznamo.
In ja, tudi današnjih 90% je pušnjenih popolnoma, sam za info.
A pet let je najdlje zdržala ženska ob tebi?
Dej mi njeno cifro, da ji čestitam, če seveda ni na hudo potrebnem zdravljenju in
rehabilitaciji….ker s takim načinom pritlehtnega, nečloveško vztrajnega podhebavanja,
kot ga demonstriraš tule, ne prenese nobeno živo bitje prav dolgo, a ne? Sem tud jaz
90% , da pr teb še rože pocrkajo….kaj šele zlate ribice…
Nič, ampak ni s tem zadovoljna, a ne, da je brez moškega. Skušam ji le nakazati, čeprav mislim, da brez smisla, da konfliktnost z moškimi izvira iz nje same ter da s tem načinom in pristopom, ki ga ima (nadvladovanje, želja po ukazovanju, zadnja beseda, čemernost, zapletanje v spore z moškimi, neubranost, nepremišljenost pri izbiri besed) ne bo nikoli z moškim, mogoče izjemoma, če se ujema po mazohistični plati z njo (da je vedno tiho, da nič ne reče, da dopušča kontrolo, da se samo prilagaja, da pleše po njenem taktu…)
Nič, ampak ni s tem zadovoljna, a ne, da je brez moškega. Skušam ji le nakazati, čeprav mislim, da brez smisla, da konfliktnost z moškimi izvira iz nje same ter da s tem načinom in pristopom, ki ga ima (nadvladovanje, želja po ukazovanju, zadnja beseda, čemernost, zapletanje v spore z moškimi, neubranost, nepremišljenost pri izbiri besed) ne bo nikoli z moškim, mogoče izjemoma, če se ujema po mazohistični plati z njo (da je vedno tiho, da nič ne reče, da dopušča kontrolo, da se samo prilagaja, da pleše po njenem taktu…)[/quote]
:;-))))
Od kod teb sploh ideja, da sem brez?
Sej mal povej, kaj TOČNO veš o meni? in to mislim VEŠ, ne bluziš ?
Dobra tale z Loydom. Vednomi gre na smeh, ko skačejo tile bizgeci vate. Zanimivo je, da to počno samo tisti, ki nimajo ravno veliko izkušenj z ženskami.
Samo take moti ženska, ki ima razumm, samozavest. Verjetno ti hočejo dopovedat, da nehaj pametno razmišljat, postani tepka in bodo imeli potem oni več kot 1:1.000.000 šans.
Dobra tale z Loydom. Vednomi gre na smeh, ko skačejo tile bizgeci vate. Zanimivo je, da to počno samo tisti, ki nimajo ravno veliko izkušenj z ženskami.
Samo take moti ženska, ki ima razumm, samozavest. Verjetno ti hočejo dopovedat, da nehaj pametno razmišljat, postani tepka in bodo imeli potem oni več kot 1:1.000.000 šans.[/quote]
Men ne gre na smeh…več. Ker se čudim, da se ne naveličajo. Vedno eno in isto,
skoraj dobesedno…če greš brat za pol leta nazaj, za eno leto…copy-paste…
Dolgčas, res.
Torej ima vodeb vseeno prav? 😛
Sicer ne vem kdo ali kaj tole tvoje pisanje/trditve potrjuje, na kaj se opira/jo, ker on je navedel konkretne primere in strokovnjake, ki potrjujejo njegove besede, ti pa kar iz rokava stresaš?
Matjažko, Skela ne bo nikoli tako obupana, da bi imel ti kaj šans pri njej. Prav smešiš se s temi svojimi analizami. Te tvoje analize najprej sprobaj na sebi. Očitno je, da teoretiiziraš in teoretiziraš. Ženske pa se te ogibajo na daleč. Si mogoče opazil, da nisi všečen niti eni ženski tu gor? Moški se ti pa posmehujejo.
Ma, ne bi rekel, da sem užaljen, prej razočaran.
Res je, marsikaj sem vam napisal pa vse je šlo mimo vas…đabe je bilo 😛
Kot bo tole pri Skeli….[/quote]
To je vedno tako. Bolj ali manj. Pa naj bo v reali ali v virtuali.
Namreč to, če delujemo v želji, da bi nekoga spremenili, smo običajno razočarani.
Večina se premalo pozna, da bi znali svoje razloge za lastna stališča tudi razumsko podkrepiti in razložiti.[/quote]
Nisem imel neke želje kogarkoli spremenit, bolj sem razočaran nad sabo kako sem se uštel, da se pogovarjam z razsodnimi ljudmi, ki so se sposobni argumentirano pogovarjat in se pri tem ne počutit prizadeto, če se nekdo ne strinja z njimi.
Forum je zaprt za komentiranje.