Kaj pa delaš
Turistični vodniki?????
Meeeh….[/quote]
Ja, sploh na kakaih takih zadevah kot je recimo vodniki na raftingu, padalstvu (niso ravno kateogorizirani kot turistični vodniki, vodijo pa turiste).
Nasplošno so pa turistični vodniki namazani z vsemi žavbami, ženske se menda kar lepijo nanje :). Zanimimov pa je, da se moški ne lepijo na ženske vodnice.
Turistični vodniki?????
Meeeh….[/quote]
Ja, sploh na kakaih takih zadevah kot je recimo vodniki na raftingu, padalstvu (niso ravno kateogorizirani kot turistični vodniki, vodijo pa turiste).
Nasplošno so pa turistični vodniki namazani z vsemi žavbami, ženske se menda kar lepijo nanje :). Zanimimov pa je, da se moški ne lepijo na ženske vodnice.[/quote]
Men so kr neki, sori. Ajd mogoče za rafting,
Drgač so mi pa nekje na ravni frizerjev in reklamnih agentov….
Nasplošno so pa turistični vodniki namazani z vsemi žavbami, ženske se menda kar lepijo nanje :). Zanimimov pa je, da se moški ne lepijo na ženske vodnice.[/quote]
Men so kr neki, sori. Ajd mogoče za rafting,
Drgač so mi pa nekje na ravni frizerjev in reklamnih agentov….[/quote]
Kaj pa kak čeden gorski vodnik, ki te popelje v višave :)?
Naštela si točno tiste stvari, ki bi jih lahko komot počela celo življenje.:))[/quote]
Si že kdaj vsaj probala, da lahko to rečeš? Jst sem, pa ni to to:).[/quote]
Daj mi toliko cajta – do prvomajskih recimo – samo še Sejšele sprobam, pa ti javim :)))
Forum je zaprt za komentiranje.