Kaj pa delaš
Mene recimo privlačijo določeni poklici (kar se dečkov tiče) medtem, ko
me drugi odbijajo.
Kako pomembno vam je pri partnerju, kaj dela?
A vas sploh zanima?
Meni so všeč recimo arheologi (ja vem, indiana Jones:), profesorji in
učitelji, raziskovalci in znanstveniki, mizarji (znajo delat z rokami 🙂 ,
glasbeniki (pa umetniki sploh), kmetovalci …
Ne maram pa menedžerjev, bančnikov, uniformirancev (razen gasilcev :),
odvetnikov, igralcev…
Odvisno iz česa si se upokojil…
Če si bogat, že nisi izmed tistih poklicev, ki sem jih zgoraj naštela….[/quote]
Tudi zaradi psihičnih težav se upokojijo pri takih starostih ali še prej. Ne samo zaradi fizične invalidnosti.[/quote]
No, da ne omenjam, da si težko predstavljam živeti z nekom, ki cel dan
samo v luft gleda….
tud mene eni poklici privlačijo bolj od drugih…. na splošno umetnost, ker sm sama tud ustvarjalna (slikarji, kiparji, glasbeniki) + tak folk je zlo zabavn in na free…. medtem ko mi kakšni suhoparni bančniki, občinski uradniki in te sfere, sploh ne potegnejo… niti za komunikacijo… je pa finta zdej-govorimo o tem samo kateri poklici nas privlačijo ane-ker poklic, ki ga nekdo opravlja in karakter tega človeka velikokrat nista povezana…tako da, če maš doma računalničarja (po poklicu), ni nujno, da je dolgočasn in brez smisla za humor…poklic kot sam, pa mi zveni totalno suhoparno…
Tudi zaradi psihičnih težav se upokojijo pri takih starostih ali še prej. Ne samo zaradi fizične invalidnosti.[/quote]
samo v luft gleda….[/quote]
Če je nekdo invalid, še ne pomeni, da cel dan v luft gleda. Verjetno pa mu ni vseeno, da ne more vsega tega, kar si naštela, početi.
Taki ponavadi težje dobijo partnerja. Ponavadi mora biti kar resna bolezen, da si v teh letih že v penziji in ja marsikdo si ne upa z invalidom v vezo.[/quote]
Hja pa ni težka, ni bolan, ni invalid, in ne išče partnerja, kaj tebi ni jasno? Sam sprašujem, če je poklic mladega penzionerja ok ali ne.[/quote]
Ne.
Če je nekdo invalid, še ne pomeni, da cel dan v luft gleda. Verjetno pa mu ni vseeno, da ne more vsega tega, kar si naštela, početi.[/quote]
Čaki zdej, a je invalid ali je upokojenec?
To še malo ni isto….
Prodal svojo pamet in nehal delat, glasbenik po duši, bogat ne samo denarno, aktiven in rad potuje, naštevam naprej?[/quote]
In zdaj je brez pameti:). Človek mora nekaj početi v življenju, sicer hitro vegetira. Potovanja…ja super, samo ne 365 dni v letu.
Potem se le izogibaj kontrolorjev zračnega prometa :)))
skela- vem, je bivši bil računalničar in če bi zbirala sam glede poklica, bi rekla-nikol! , ker bi sklepala, da je dolgočasn, nekomunikativn, brez prjatlov in da pač skoz klofa po kompu…no…smisel za humor odličn, komunikativn, športnik… v glavnem, če bi zbirala samo glede na poklic, se zihr neb nikol našla….to sm hotla rečt, da ne mormo sodit glede na poklic, ki ga nekdo opravlja…. če pa sam poklice gledamo ka je komu zanimiv, sm pa navedla zgoraj 🙂
Prodal svojo pamet in nehal delat, glasbenik po duši, bogat ne samo denarno, aktiven in rad potuje, naštevam naprej?[/quote]
In zdaj je brez pameti:). Človek mora nekaj početi v življenju, sicer hitro vegetira. Potovanja…ja super, samo ne 365 dni v letu.[/quote]
Kdo pa je rekel, da nič ne počne, mogoče več kot ti 🙂
Muzika in potovanja? Oh, idealen zame :)))
Forum je zaprt za komentiranje.