Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kaj od Avona, Oriflame-a

Kaj od Avona, Oriflame-a

Pozdravljene,
zanima me, kateri izdelki od teh dveh podjetij so vas tako navdušili, da jih redno kupujete. Gledam kataloge, pa so kar skopi z informacijami, tako, da mi ni jasno, za kaj naj se odločim, če sploh za kaj. Rada bi vedela, kateri so tisti izdelki, ki jih vseeno tako kupujete in so boljši od podobne ponudbe v DMih, Muellerjih. Hvala vsem in lep pozdrav,
Miša

Če te kaj zanima o Oriflame izdelkih mi piši na mail in ti bom z veseljem odgovorila.

Oriflame: senčila za oči

Avon: piling za obraz, krema proti gubam okrog oči, laki za nohte in šminke.

drugo pa raje v DM..

Od Avona marsikaj,že 12 let!Oriflame enkrat poskusila,pa mi ni bilo všeč.Se mi je zdelo manj kakovostno in obstojno.
Sicer pa vsakemu svoje ustreza.

Avon je super! Še posebej krema Multiboost z SPF, deodorant 24 ur brez vonja – zelo priporočam!! pa izdelki za sončenje so tudi zelo fajn. Uporabljam tudi ličila in sem zadovoljna, živjo,

Oriflame sem enkrat nabavila – kar zajeten kup stvari, pa mi skoraj nič ni bilo všeč – kozmetika je bila neobstojna, šminka je smrdela po žarki maščobi (tudi ko so mi jo zamenjali, je bilo isto). … Kupujem izključno Amway (kozmetika Artistry, za lase Satinique, za telo Body Series…)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close