Kaj obleči v službo?
Rabim ideje!!! Končujem s porodniško in spet se vračam na delo. Potrebujem popolnoma novo garderobo in tu nastopi problem – kako naj bo sestavljena! Služba je precej sproščena, tu in tam kakšna zelo uradna obleka. Drugače pa sem bolj free tip, željna malo drugačnosti, odštekana…Imam kratke lase, sem vitka…
Hvala za ideje!
Ej, Lucija, kot bi brala sebe … Jaz (kljub temu, da večina okrog mene hodi boj “zapeta” – v kostimčkih in kravatah) prisegam na kavbojke in pulije, mislim, da si to ob tvoji postavi lahko privoščiš – linijo telesa, namreč. Pa vojaške škornje na noge. Pod suknjiče in tajlirane bluze se bova pa skrili potem, ko bo kje kaj preveč.
Lp 😉
P.S. A mi daš kak nasvet v zvezi s prehrano med in po nosečnosti?? Planiram …
Velik sreče na šihtu in lepih trenutkov z bebico.
Nika,
se opravičujem, ker nisem prej pogledala…Kar se tiče prehrane med nosečnostjo sem se držala pravila – jej, kar ti paše (dunjaski, mcdonaldsi, sladkarije…nič kaj zdravo – proti koncu, ko sem se že precej zredila sem malo pazila). Po porodu pa sem prve tri mesece precej komplicirala glede prehrane zaradi dojenja, in dojenje je pripomoglo, da sem kilograme zelo hitro zgubila (še pri štirinjastih mesecih se dojiva). Drugače pa jem kar vse po vrsti, predvsem pa sem odvisna od sladkega!!!
Forum je zaprt za komentiranje.