Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev kaj obleči na razgovor za službo? krilo

kaj obleči na razgovor za službo? krilo

res nima kaj pametnega za obleč na razgovor, edino krilo + japonke pa še kakšna majčka bi se našla v tem oblačnem vremenu..Kja pravite , jaz imam občutek da glih na razgovor naj ne bi imela krila 🙁

odvisno za kakšno službo gre.
če se poteguješ za delo v striptiz baru, potem je krilo dobra izbira, samo naj bo čim krajše

joj, tut v japonkah ni ravno za it na razgovor. tudi če je vroče, rajši kakšne elegantne hlače in zaprte čevlje, pa čez kakšno lepo majčko/bluzico s kratkimi rokavi

Ne vem, zakaj ne bi šla v krilu na razgovor. Halo, saj si vendar ženska. ok, razen če gre za kakšno res pohujšljivo kratko krilce, drugače pa res ne vem, zakaj ne bi šla v krilu. Japonk pa tudi jaz ne bi obula.

Poleg japonk krilo res ni primerno. Raje kopalke.

Priporočam ti ali krilo do kolen + poletni čevlji (lahko tudi odprti, razen če ne gre za neko hudo uradno delovno mesto), jaz bi japonke na tvojem mestu obula le na kake poletne dolge hlače… Samo moje mnjenje.

Krilo je čisto ok. Japonke so pa za na plažo in ne za razgovor.

krilo je čez kolena..

hvala

Če so noge lepo depilirane, ni noben problem krilo čez kolena. Le japonke so pa za razgovor ne ne ne – će ni ravno kako fejst odštekano mesto kreativca……

če je krilo čez kolena, sploh ni nobene panike, ampak japonk pa res ne zraven

Ravnokar sem pisala odgovor na temo kaj obleči za zagovor diplome…in moj odgovor kar izstopa…in verjetno bo enako tudi tu.

Jaz sem oblekla na razgovor kapri hlače (tiste z dosti žepi:)) in majčko na naramnice, zraven pa čist navadne gumjaste japonke…ker se v tem pač ok počutim in sem bolj samozavestna…in nisem niti rabila čakat, da me obvestijo o zaposlitvi, ampak so mi kar rekli, da naj čez 2dni pridem podpisat pogodbo.

Tako da mislim, da se ti kar obleči v oblačila, v katerih se dobro počutiš. Res pa verjetno, da je odvisno za kakšno službo gre…ker moja sestrična mora v službo hodit v kostimčkih in tak…pri meni pa to ni potrebno…

Ravno miniko moraš pbleči za razgovor.Pali moške kadrovike 🙂

Točno raje čevlje salonarje z visoko peto.

kaj pa če bo nabasala na eno zaje.. staro kadrivnico. ko jo bo vidla v miniču, je oplela, zatorej previdno

be yourself. jaz se že ne trudim ugajat kaj preveč in mi gre dobro.

Lahko pa da je istospolno usmerjena:-)

Tagice,oz mini bikini.

Mislim, da je obleka za razgovor za službo pomembna od tega, za kakšno službo se poteguješ? Če boš prišla oblečena v kratki majici in da ti bo popek ven gledal, pa z mini krilcem in z japonkami za službo npr. tržnega managerja, potem to zagotovo ni primerno oblačilo, temveč bi bilo v tem primeru primeren klasični slog oblačenja, torej krilo, jakna s kratkimi rokavi in zaprti sandali.

Če se poteguješ za službo v proizvodnji, za stojem, potem je lahko primeren tudi standard, T-shirt in kavbojke.

Vendar naj povem samo, da s pristopom, ki ga bomo imeli do osebe, ki razgovor vodi, povemo o sebi neverjtno veliko, v to “pripovedovanje” pa seveda sodi tudi naša garderoba. Ne glede na vročino in poletni čas, si je treba do sogovornika ustvariti spoštovanje, ki mu ga izkažemo tudi s primero garderobo. Tistih dvajset, petindvajset minut bomo že potrpeli tako in drugače oblečeni.

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Dostikrat tudi moškim ni prijetno, če pride kaka smrklja s komaj pokritimi intimnimi deli na razgovor. Ko je bil diretor s tako kandidatko sam v sobi, sta se tajnici v sosednji sobi krohotali, direktor je – zaradi neprijetne situacije – gledal skozi okno, kandidatka pa kar ni poštekala, da naj gre ven in se z njo nima kaj več pogovarjat.

Da dekle ni prišlo v poštev za delovno mesto, je več kot jasno.

Ko greste zvečer iskat moške za one-night oblecite temu primerno uniformo, ko pa iščete službo pa spet temu primerno.

No, pa še eno staro modrost si osvežite: moški imajo radi žensko, ki je v spalnici kurba, pri delu poslovna ženska, v kuhinji pa dobra kuharica.

Popolnoma bi se strinjala z odgovoroma Marije in Kr-ene.
Upoštevaj njuna navodila: vse je odvisno od delovnega mesta, za katerega se poteguješ in malo tudi od starosti. Če si stara 20 let, potem je na mestu krilu nad kolenom (seveda ne preveč), če si pa čez 50, je pa to že vprašljivo….

In tistemu, ki misli, da kadrovniki in podobni še vedno palijo na
fejst sexi ženske – taki časi so v glavnem minili !

Za DELO iščejo ljudi, ki znajo delat, zabavo pa iščejo drugje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close