Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kaj obleči….help,help…!

kaj obleči….help,help…!

kaj boste oblekle mame prvoobhajancev?
moj proracun je nizek,50e.
najraje bi si sama kaj zašila….kaj,kostim hlačni,s krilom,obleko?ehhhh!:(
je na Madžarskem moč kaj dobiti za ta denar?
hvala….

Najdi nekaj v omarah. Ni nujno, da je novo. VAžno je, da se dobro počutiš v cunjah in dotikrat je to ravno v tistih, ki jih že imaš. Nekaj, kar ti je všeč, kar ne izstopa.

Poglej v HM, se marsikaj dobi. Veliko je odvisno od postave. Oblekica in jakna.

Kaj pa Takko ali Mana? Se mi zdi, da bi se za 50€ že dalo kaj dobit, kako obleko, recimo. Poskusi kupit kaj takega, kar lahko skombiniraš z nečim, kar že imaš doma.

V BTCju hali A imaš kitajsko trgovino in notri ful lepe oblekce za prvo obhajilo za 35 € (sem bila kake 14 dni nazaj tam). Tudi na Madžarskem so kitajci in se da dobiti, cena pa je tam tam.

Kaj kompliciraš. Obleci nekaj kar imaš v omari!
lp

Danes sem bila na birmi in opazovala tudi obleke. Nič vpadljivega, ali posebnega, lahko rečem vse kar se sicer najde v omari. Poznam stanje, ko nimaš nič zato ti svetujem, da vzameš nekaj iz omare in kupiš nekaj za kombinacijo. Z malce bižuterije, rutko lahko narediš veliko. Ne obremenjuj se, počuti se dobro v tem v čemer boš in uživaj.
Meni je bilo danes tako lepo, za dušo, sproščeno, v dobri družbi domačih in tako naj bo tudi tebi.
Birmanke v petkah 10 cm so bile prav uboge, čeprav so se čeveljci ujemali z opravo.

Mi smo bili tudi zadnjič na birmi in starši tudi niso bili oblečeni nič posebnega. Gotovo imaš doma kakšno bluzo in hlače ali krilo. Drugače pa res pojdi recimo v HM, če kupiš kakšen nov zgornji del, pa kakšno rutico bo čisto ok.

Pojdi v trgovino z rabljenimi oblačili, Gvant Suss, če si iz LJ.
Sicer pa temno krilo, bela bluzica, plastične bele perle – klasika

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close