Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj nej skuham na hitr

kaj nej skuham na hitr

Hudič, moj dragi pride čez deset minut domov, jaz se pa že cel dan zezam tlele z vami. Hit mi povejte, kaj naj skuham? Men hodijo na misel samo jetra (k sem že tolk razjezila Niko, da si vizualiziram pike na njenih). He he he. Ajde, hop hop, predlogi!

Samo vodo dej zavret, pa boš že neki našla za not vreč!

Ha ha ha, pol se pa nej zgovarjam, da je preklemanska voda tako trda, da jo že tri ure prekuhavam, pa se še ni zmehčala, da bi lahko kaj vanjo zakuhala?????? Calgona pa zmanjkalo….

Juhco, pa če maš kaj zmrznenga dej ven pa speč, pa solatko.

al pa makarone z jajci in tuno-če maš kero doma,pa solatko pa je ,al pa kr kisle kumarce zraven če ne bo cajta,jetra hmm kaj pa vem?Tut lahko;)
Js sm pomirjena,mislmda ne rabs jetrc delat:) lp

jajca, jajca, jajca

Kakšno omleto, pa vsesorte notr vrž, če še ni prepozn.
Če ne, pa HaloKatra poklič, urgentno.

Če se lahko cel dan lahko tuki zezaš, potem si verjetno na bolniški – potem pa sploh ne smeš kuhat – počivaj!

verjetno maš doma krompir, speč ga u pečici z rožmarinom in olivnim oljem, pa zeleno solato za zravn, pa je 🙂

Ko se boš odločila kaj in boš to tudi pripravila, ne pozabi dodati oleandra. Lahko tudi v čaju, po prečudovitem obroku. In tako nadaljuj nekaj časa. Kmalu boš lahko vse dneve preživela z nami in skrbi o prehrani dragega bodo izginile. He, he, he.

“Pred uporabo natančno preberite navodila. O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z advokatom ali javnim tožilcem.”

Kaj pa če bi šla ven jest???

Dragi tramvaj, žal si prepozen, pa tudi letni čas mi ne gre ravno na roko 🙂
Morda bi si lahko pomagala s tiso?

Še dobro, da obvladam slepo tipkanje, ker skozi priprte, otekle in modric polne oči več ne vidim dobro.

Sem pa že zdajle dala iz zamrzovalnika eno hrano, tako da jo bom sam pogrela. Pa tud uro sem si nastavila.

Fanika, tudi tebi hvala, ampak bolj težko goltam… sam juhco in čajčke bom lahko pila po slamci….

pazi, da se ti dons ne zgodi isto 🙂 jest sm tut doma trenutno, ampak mam to srečo, da ko moj domov pride, še ni lačn. največkrat greva šele pol u štacuno tko, da men si ni treba ur štimat, pa še po messengerju se pogovarjava, tko da točno vem, kdaj pride domov. pol pa hitr pod tuš, al pa oblečt, pa mal nahitr pospravt 🙂

kupiš šampinjone, narežeš narezine. popražiš malo česna, morda čebule in gor vržeš šampinjone, jih “pečeš” kake 5-7 minut, toliko da spustijo vodo (porcija se kar precej zmanjša), potem gor ubiješ 2-3 jajca(za 1 osebo), mešaš toliko, da jajca zakrknejo (se spečejo), posolič, popopraš, posuješ s peteršiljem in že imaš fajn kosilo.

pred tem pa lahko, če ti ostane kaj šampinjonov, narediš gobovo juho:
– gobovo juho iz vrečke-ko je 3/4 kuhana, vanjo streseš prepražene šampinjone, popopraš, ko je kuhana dodaš malo kisle smetane in posuješ s peteršiljem – za bogove – jaz dam notri še na kocke narezan kuhan krompir-juho malo zgosti, pa še boljša je.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close