Kaj nas zares privlaci
Bolj se mora prilagoditi tisti, ki bolj želi veze..[/quote]
Ja, to velja, dokler je govora le o zvezi, ki je “samo, da je, pa ni važno kakšna”. Kjer pa je želja po obojestranskem zadovoljstvu, pa si je morata želeti oba enako močno.[/quote]
Par let bosta idealen par povprecna 35-letna zenska, ki si zeli otroke, in 35 do 40-letni srednje uspesen tip, ki ze dolga leta “caka”, da si ga katera izbere. 🙂
To nobeno obregovanje ob besedno zvezo “spuščanje kriterijev” ne pomaga…še vsaka je morala spustiti kriterije, če je hotela tipa dobit…podobno velja za moške…Človek, ki želi imeti resno zvezo, mora iti nasprotnemu spolu naproti, drugače ne gre…Lahko pa si zatiskate oči pred resnico..[/quote]
To velja samo za tiste, ki zase mislijo, da niso popolni, če niso v zvezi.
In pač vzamejo vsakega, sam da je, pol pa beremo kok je pretepenih
žensk, si so vse “srečne” v zvezi s spuščenimi kriteriji…
Jaz sem sposobna biti tako v zvezi (preverjeno) in samska (tudi) in
sem (bila) v obeh primerih srečna….
In seveda , da se je v zvezi treba prilagajati, to je vsakemu otroku jasno,
samo da tukaj nekateri mislijo, da se je prilagajati “dolžna” samo ženska…
Ja fantje. to pa ne gre, a ne?[/quote]
Ne daj se:-)
Zakaj bi pa spuščal kriterije? Zakaj bi izbral nekoga, ki ti ni všeč, pa potem traja samo par tednov…
Čuj, zajebava ona samo sebe…ne nas…
Lepo te prosim, kdaj so pa že trolli imeli srečen lajf?[/quote]
Čuj toti štajerc…kaj maš malo surle, ker so prazniki in se nihče ne spomni nate? Nihče ne želi biti s tabo? Ok ok, ti nikogar ne rabiš, večni samotar oz. uživalec samskega lajfa…ja ja, že milijonkrat brano. Sprosti se. Predlagam, da se približaš vratom, jih odpreš, stopiš čez prag in orng zaloputneš za sabo. Pol bo surlica odšla:).
Ja, to velja, dokler je govora le o zvezi, ki je “samo, da je, pa ni važno kakšna”. Kjer pa je želja po obojestranskem zadovoljstvu, pa si je morata želeti oba enako močno.[/quote]
Par let bosta idealen par povprecna 35-letna zenska, ki si zeli otroke, in 35 do 40-letni srednje uspesen tip, ki ze dolga leta “caka”, da si ga katera izbere. :)[/quote]
Ti to po svojih izkušnjah ocenjuješ? 🙂
Kaj, če bi začel recimo pri sebi. A misliš, da nam samskim ženskam resnično koristijo nasveti dolgotrajno samskih moških? Če bi tvoji nasveti delovali, bi tudi ti imel kako žensko. Samo očitno tudi od tebe vse ženske bežijo. In potem naj bi me samske ženske upoštevale tvoje nasvete?[/quote]
Če izhajaš iz očitkov, ženske ranjenosti in negativne pozicije do moških – ga seveda ne moreš dobiti.
Kot 1., že s samo izbiro nika moškim sporočaš – debela in stara sem, umaknite se, ker nikogar nočem.
V odnosih z nasprotnim spolom je potrebno biti pozitivno naravnan, odprt za kakšne šale, ne vedno smrtno resen in analizirati vsake geste in biti užaljen, če nam spodleti, brezveze se je tudi obremenjevati, kako izpademo.
Ja Fruti. Sicer pa, to ni bilo mišljeno dobesedno a veš…no, ker ne veš, ti zdajle povem, da obstajajo prispodobe, metafore itd. Skratka cel kup nečesa, kar ne poznaš. Evo, zapiši novoletno željo…vsak kanček znanja.[/quote]
Če prav razumem. Ko ti zmanjka sladoleda, smetane, ližeš vetrobranska stekla ?
Forum je zaprt za komentiranje.