Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj nas zares privlaci

Kaj nas zares privlaci

No, zdaj si se pa še enkrat izdala. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Super…Kaj pa pol še delaš tu gor..[/quote]

Ammm, kaj ima to veze? Misliš, da se izključuje biti tu gor in živeti svoje sanje? Dej no. Če ti ne zmoreš skupaj spraviti enega nasmeška, to še ne pomeni, da je cel svet kislica. In tako je potem tudi z ostalimi stvarmi.

No, zdaj si se pa še enkrat izdala. :))[/quote]

V čem že? Kaj bi rad, da povem, kaj je res, da ne bo preveč ugibanja?:)) Ob svetem nikoli….bi preveč slabo vplivalo na monovsko klimo:)).

Vidva bi imela idealno vezo…Opogumljam vaju, da se spoznata..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Motiš se. Vidva bi bila enkraten par. No, škoda da te je Marko že prehitel in se je poročil. Imaš pa res smolo.

Bolj se mora prilagoditi tisti, ki bolj želi veze..[/quote]
Ja, to velja, dokler je govora le o zvezi, ki je “samo, da je, pa ni važno kakšna”. Kjer pa je želja po obojestranskem zadovoljstvu, pa si je morata želeti oba enako močno.[/quote]
Par let bosta idealen par povprecna 35-letna zenska, ki si zeli otroke, in 35 do 40-letni srednje uspesen tip, ki ze dolga leta “caka”, da si ga katera izbere. 🙂

Take Goldfishke nazadnje Markote poberejo…čeprav se dolgo fine delajo…Samo pač, edino to ostane.:)))))

Kaj vas tale Goldfish zajebava. Skos piše kak dober lajf ima ampak pove pa nič. trololol

Ja ja, ti se kar tolaži s samoprepričevanjem. Jst pobiram le smetano…ti pa ližeš sladoled skozi šipo. Opaziš razliko? Imam okus, ti pa samo slino do tal.

Hohohoho…naj ti bo, tudi tebi vesele praznike (če je to sploh mogoče).

A ne a ne…imam jih v mezincu:).

Ti pobiraš smetanov obliki kreganja z mano, to je zate vrhunec dneva…Lepe praznike..

Smetano itak sam tadebeli žrejo.

Ah kakšen vrhunec neki. Zdajle odštevam minute do odhoda na še lepše in ker sem dons ful praznično razpoložena, sem rekla, da moram vreči še par drobtinic tistim, ki so lačni:).

Čuj, zajebava ona samo sebe…ne nas…

Lepo te prosim, kdaj so pa že trolli imeli srečen lajf?

Ja Fruti. Sicer pa, to ni bilo mišljeno dobesedno a veš…no, ker ne veš, ti zdajle povem, da obstajajo prispodobe, metafore itd. Skratka cel kup nečesa, kar ne poznaš. Evo, zapiši novoletno željo…vsak kanček znanja.

To nobeno obregovanje ob besedno zvezo “spuščanje kriterijev” ne pomaga…še vsaka je morala spustiti kriterije, če je hotela tipa dobit…podobno velja za moške…Človek, ki želi imeti resno zvezo, mora iti nasprotnemu spolu naproti, drugače ne gre…Lahko pa si zatiskate oči pred resnico..[/quote]

To velja samo za tiste, ki zase mislijo, da niso popolni, če niso v zvezi.
In pač vzamejo vsakega, sam da je, pol pa beremo kok je pretepenih
žensk, si so vse “srečne” v zvezi s spuščenimi kriteriji…
Jaz sem sposobna biti tako v zvezi (preverjeno) in samska (tudi) in
sem (bila) v obeh primerih srečna….
In seveda , da se je v zvezi treba prilagajati, to je vsakemu otroku jasno,
samo da tukaj nekateri mislijo, da se je prilagajati “dolžna” samo ženska…
Ja fantje. to pa ne gre, a ne?[/quote]
Ne daj se:-)
Zakaj bi pa spuščal kriterije? Zakaj bi izbral nekoga, ki ti ni všeč, pa potem traja samo par tednov…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Lepo te prosim, kdaj so pa že trolli imeli srečen lajf?[/quote]

Čuj toti štajerc…kaj maš malo surle, ker so prazniki in se nihče ne spomni nate? Nihče ne želi biti s tabo? Ok ok, ti nikogar ne rabiš, večni samotar oz. uživalec samskega lajfa…ja ja, že milijonkrat brano. Sprosti se. Predlagam, da se približaš vratom, jih odpreš, stopiš čez prag in orng zaloputneš za sabo. Pol bo surlica odšla:).

Ja, to velja, dokler je govora le o zvezi, ki je “samo, da je, pa ni važno kakšna”. Kjer pa je želja po obojestranskem zadovoljstvu, pa si je morata želeti oba enako močno.[/quote]
Par let bosta idealen par povprecna 35-letna zenska, ki si zeli otroke, in 35 do 40-letni srednje uspesen tip, ki ze dolga leta “caka”, da si ga katera izbere. :)[/quote]
Ti to po svojih izkušnjah ocenjuješ? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Lepo te prosim, kdaj so pa že trolli imeli srečen lajf?[/quote]
Troll se ne prepira z vsakim mimoidočim.

Kaj, če bi začel recimo pri sebi. A misliš, da nam samskim ženskam resnično koristijo nasveti dolgotrajno samskih moških? Če bi tvoji nasveti delovali, bi tudi ti imel kako žensko. Samo očitno tudi od tebe vse ženske bežijo. In potem naj bi me samske ženske upoštevale tvoje nasvete?[/quote]

Če izhajaš iz očitkov, ženske ranjenosti in negativne pozicije do moških – ga seveda ne moreš dobiti.
Kot 1., že s samo izbiro nika moškim sporočaš – debela in stara sem, umaknite se, ker nikogar nočem.

V odnosih z nasprotnim spolom je potrebno biti pozitivno naravnan, odprt za kakšne šale, ne vedno smrtno resen in analizirati vsake geste in biti užaljen, če nam spodleti, brezveze se je tudi obremenjevati, kako izpademo.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ja Fruti. Sicer pa, to ni bilo mišljeno dobesedno a veš…no, ker ne veš, ti zdajle povem, da obstajajo prispodobe, metafore itd. Skratka cel kup nečesa, kar ne poznaš. Evo, zapiši novoletno željo…vsak kanček znanja.[/quote]
Če prav razumem. Ko ti zmanjka sladoleda, smetane, ližeš vetrobranska stekla ?

Mene privljači kakšna lepa mlada samska punca .
Zato kjer mi pogreje v srcu kri .
Privljači me tudi takrat če z kakšno lustno punco plesem .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close