Kaj nas zares privlaci
He, he, potrebno si je ustvariti virtualno podobo in ljudi prepričati, da si oh in sploh super. Potem pa bereš, da ima super službo, izredno izobražena, izredno razgledana, super partnerstvo pa visi cele dneve tu gor in piše traparije iz katerih je razvidno, da ni ravno razgledana oseba.
Jaz vsaj priznam, da nisem oh in sploh oseba.
Kaj, če bi začel recimo pri sebi. A misliš, da nam samskim ženskam resnično koristijo nasveti dolgotrajno samskih moških? Če bi tvoji nasveti delovali, bi tudi ti imel kako žensko. Samo očitno tudi od tebe vse ženske bežijo. In potem naj bi me samske ženske upoštevale tvoje nasvete?[/quote]
Mogoče je pa on že tako dolgo v zvezi, da je pozabil, kako je biti samski. 🙂
Kaj, če bi začel recimo pri sebi. A misliš, da nam samskim ženskam resnično koristijo nasveti dolgotrajno samskih moških? Če bi tvoji nasveti delovali, bi tudi ti imel kako žensko. Samo očitno tudi od tebe vse ženske bežijo. In potem naj bi me samske ženske upoštevale tvoje nasvete?[/quote]
Mogoče je pa on že tako dolgo v zvezi, da je pozabil, kako je biti samski. :)[/quote]
Bla bla bla.
Ja skela, ampak to ti ravno razlagam, morala boš postati bolj dostopna, manj vzvišena…Ti si pa preveč kritična do moških, še bolj kot jaz do žensk, ampak jaz si to lahko privoščim, ker jaz ne hrepenim po zvezi, ti pač…Konec koncev imajo tudi moški kriterije..
Hrepenim….? Hja, niti ne. In tud izključujem je ne…
In nič nisem kritična do moških (kot do predstavnikov m spola) , samo
kretenov ne maram preveč. In ker kritiziram kretene, se tukej na forumu
vse preveč ljudi najde v opisanem…in voila….sem “sovražnica moških”…
Sej pravim…z moškimi in zvezami nikoli nisem imela prevelikih težav…
..tko da nč ne jamram in nč ne “hrepenim”….
Kar se pa tiče moških in kriterijev….takih, ki so brez, se še z fižolovko
ne dotaknem….
Sem se ti kakor ponujal, le kaj si domišljaš? Meni je vseeno, kaj si ti misliš o meni, moralo ap bi te počasi skrbeti, da si kljub svojim silnim kriterijem še vedno samska ( ja, si se izdala)…
Verjetno je pri tebi problematičen značaj, zato se te moški nekako izogibajo…Premalo skromnosti, nženske miline, preveč “pametovanja”..
To nobeno obregovanje ob besedno zvezo “spuščanje kriterijev” ne pomaga…še vsaka je morala spustiti kriterije, če je hotela tipa dobit…podobno velja za moške…Človek, ki želi imeti resno zvezo, mora iti nasprotnemu spolu naproti, drugače ne gre…Lahko pa si zatiskate oči pred resnico..
Očitno ne, še vedno lepo živite drug mimo drugega…kataloški način izbire partenrja še nikomur ni prinesel sreče..[/quote]
Ne izbiram po katalogu . to je prvo. Samo vem, kaj mi je všeč, kaj mi ni.
To večinoma velja za vse ljudi, pa reci da ne in jaz nisem izjema.
Kaj torej predlagaš? Da povabim k sebi prvega, ki mi pride na pot in
probam, če bo pravi?
Oziroma po tvoje…prvega, ki mu bom približno všeč? (če je on meni itak
ni važno al kako?)
Res ne štekam tvojih zapisov….sploh, ker sem že večkrat povedala, da
imam z moškimi in zvezami dovolj dobrih izkušenj, da zaupam v svojo
presojo….
Ženska, ki je obupana in misli, da rabi moža, taka bo res spustila kriterije in bo šla v razmerje kar z enim.
Ženska, ki si pa želi veze,a mpak ni obupana, moškega si želi in ne rabi, taka pa ima kriterije in jih ne spušča, ker ve, da je vseeno bolje biti samska kot v zanič vezi.[/quote]
Se strinjam s tem. Sicer potem bo v vezi, po drugi strani pa najverjetneje še naprej obupana, ker ni tako enostavno spustiti kriterijev in se zadovoljiti z nečim, česar že v osnovi ne moremo sprejeti.
Po drugi strani pa jaz Skele ne vidim kot preveč kritične. Kritična je le do tistih, ki imajo že sami s sabo toliko težav, da niti ni varno se spustiti z njimi v odnos.
To nobeno obregovanje ob besedno zvezo “spuščanje kriterijev” ne pomaga…še vsaka je morala spustiti kriterije, če je hotela tipa dobit…podobno velja za moške…Človek, ki želi imeti resno zvezo, mora iti nasprotnemu spolu naproti, drugače ne gre…Lahko pa si zatiskate oči pred resnico..[/quote]
To velja samo za tiste, ki zase mislijo, da niso popolni, če niso v zvezi.
In pač vzamejo vsakega, sam da je, pol pa beremo kok je pretepenih
žensk, si so vse “srečne” v zvezi s spuščenimi kriteriji…
Jaz sem sposobna biti tako v zvezi (preverjeno) in samska (tudi) in
sem (bila) v obeh primerih srečna….
In seveda , da se je v zvezi treba prilagajati, to je vsakemu otroku jasno,
samo da tukaj nekateri mislijo, da se je prilagajati “dolžna” samo ženska…
Ja fantje. to pa ne gre, a ne?
V eni zivljenski epizodi sem imel precej opravka z uspenimi karieristkami. Ce je bila zdravnica, je bila nekaj vec od povpecne zdravnice. Ce je bila glasbenica, je bilo npr. soloistka. Ce je bila odvetnica, je imela svojo pisarno. Itd. Skratka, da smo si na jasnem, da vsake Jozica z diplomo se ni karieristka. Moje ugotovitve?
1. Vecina teh zensk se je sila redko dobila s kaksnim tipom. Se redkeje, npr. parkrat letno, pa so s kom seksale. Potrebne kot Sahara vode. 🙂
2. Skoraj brez izjeme so imele dolgi spisek poklicev ali karier, katerih moski jih ne zanimajo. Poleg kupa drugih kriterijev. In so se mi cudile, ker sem bil sam dosti bolj odprt glede tega.
Skratka, dalec od pravljic, ki jih pise skela, okoli katere je vse polno nekih krasnih tipov. Ja pa ja de… 🙂
Sem se ti kakor ponujal, le kaj si domišljaš? Meni je vseeno, kaj si ti misliš o meni, moralo ap bi te počasi skrbeti, da si kljub svojim silnim kriterijem še vedno samska ( ja, si se izdala)…
Verjetno je pri tebi problematičen značaj, zato se te moški nekako izogibajo…Premalo skromnosti, nženske miline, preveč “pametovanja”..[/quote]
Meni se vse izide z mojimi seznami. Problem imaš ti, ker skoz brundaš, večni nezadovoljnež, negativec. Če bi imel sezname, kriterije, bi vsaj vedel kaj z njimi početi. Tako pa nekaj misliš, brez da bi mislil. Izdajaš se ti, s svojo lajno najboljšo prijateljico:)).
Bolj se mora prilagoditi tisti, ki bolj želi veze..[/quote]
Ja, to velja, dokler je govora le o zvezi, ki je “samo, da je, pa ni važno kakšna”. Kjer pa je želja po obojestranskem zadovoljstvu, pa si je morata želeti oba enako močno.
Forum je zaprt za komentiranje.