Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj nas zares privlaci

Kaj nas zares privlaci

Skela, a zadošča, da med stojo na glavi tip slika na platno, spotoma vozi kolo, z zobmi tre crknjene žarnice, ki si jih sama zamenjala ter rešuje diferencialne enačbe . Ah, saj vem, da ne.
To vse našteto bi še šlo, a kaj ko je spisek še dolg.
Jebi ga, obvesti me, ko se odločiš, da s spiska še kaj prečrtaš .[/quote]
Skela ima prav, pač išče tisto nekaj več.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Skela, a zadošča, da med stojo na glavi tip slika na platno, spotoma vozi kolo, z zobmi tre crknjene žarnice, ki si jih sama zamenjala ter rešuje diferencialne enačbe . Ah, saj vem, da ne.
To vse našteto bi še šlo, a kaj ko je spisek še dolg.
Jebi ga, obvesti me, ko se odločiš, da s spiska še kaj prečrtaš .[/quote]
Skela ima prav, pač išče tisto nekaj več.[/quote]

Men je vse jasno.
Saj ni treba panike delat, ker ti ne mislim hodit v zelje .

Skela ima prav, pač išče tisto nekaj več.[/quote]

Men je vse jasno.
Saj ni treba panike delat, ker ti ne mislim hodit v zelje .[/quote]
Pa je šel kofe po tipkovnici…. Matr.:-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Če ima ta tvoj kofe dosti prevodnih sestavin v sebi ti še pisat ne bo treba. Bo šlo kar samo od sebe.
Vsaka stvar je torej za nekaj dobra.
Upam samo, da ne bo tolko kratkih stikov povzročal po tastaturi, da bo Tolstoj proti tebi izpadel vajenec .

Skela, kaj praviš na tegale?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

A smem jaz komentirat tvoj predlog, Senza ?
Čutim, da nas Skela ob spoznanju tvojega razodetja dokončno zapušča.
Zadela si “žebljico na glavico” !

Evangelij po Senzi pravi: ” Skela, pravi odgovor zate je Andres Morello “.

Se oproščam, bilo je bogokletno navajati evangelijsko besedilo z napako.
Pravilno je : Andrea Morello !

Vsi imamo v glavi alineje in pogoje ter svoje definicije.
Tudi tista, ki te ima rada, te ima rada, ker ustrezaš njenim alinejam in pogojem.
Poskusi spremeniti neke svoje navade, pa jih boš hitro slišal v čem več ne ustrezaš. :)[/quote]

Ne bo držalo, saj o tem sem ravno pisal. Ljubezen nima veze z razumevanjem in količinskim čustvenim odtehtanjem, koliko je kaj vredno. Recimo tvoj sin je lahko morilec, pa ga boš še vedno imel rad.[/quote]
Razen, če ubije lastnega očeta. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Si mogoče idealist, ki verjame v brezpogojno ljubezen ? 🙂
Matjažko, bo treba malo manj hoditi v cerkev, ker si preveč pod vplivom ideologije. 🙂

Glede tvojega primera pa je odvisno od tega, koga bi moj sin umoril. Če je to kakšen bolan politik, bi ga imel še raje in bi bil heroj. 🙂
Če pa bi moril kar tako neke nedolžne ljudi, pa ga sigurno ne bi imel rad.

Pri partnerskih vezah, pa je v ozadju še več pogojev, saj je menda vsakemu jasno, da ne moremo imeti radi vsakega, ki bi si ga zaželeli ali pa bi si to tisti zaželel. Mora biti izpolnjenih kar nekaj pogojev, še posebno nezavednih, da se razvije ljubezen.
Če hočeš, da te bo katera imela rada, bo morala v tebi videti določene čustvene koristi in prednosti. Če ne, bo raje samska. 🙂

Si mogoče idealist, ki verjame v brezpogojno ljubezen ? 🙂
Matjažko, bo treba malo manj hoditi v cerkev, ker si preveč pod vplivom ideologije. 🙂

Glede tvojega primera pa je odvisno od tega, koga bi moj sin umoril. Če je to kakšen bolan politik, bi ga imel še raje in bi bil heroj. 🙂
Če pa bi moril kar tako neke nedolžne ljudi, pa ga sigurno ne bi imel rad.

Pri partnerskih vezah, pa je v ozadju še več pogojev, saj je menda vsakemu jasno, da ne moremo imeti radi vsakega, ki bi si ga zaželeli ali pa bi si to tisti zaželel. Mora biti izpolnjenih kar nekaj pogojev, še posebno nezavednih, da se razvije ljubezen.
Če hočeš, da te bo katera imela rada, bo morala v tebi videti določene čustvene koristi in prednosti. Če ne, bo raje samska. :)[/quote]

Kdo pa ima vsakega rad? Tvoja ženska menda ni “vsak”, ki ga vsakodnevno srečuješ, ampak menda točno nekdo. Jaz zase mislim, da sem “točno nekdo”, kakšne pa ima tvoja kriterije in pogoje o moškem, pa ne vem – oz takšne, kot si jih napisal. Glavno, da ni razšrijena Skelina lista, potem verjetno ne bi bila skupaj…. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Verjetno nihče, ker mora ta oseba izpopolnjevat določene pogoje, ki se jih da vreči tudi na alineje, če je že to res potrebno. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Luškan, ja. S takimi delam vsak dan na šihtu :-)) Pa laske imava enako dolge… :-))

Kaj pa, če izpolnjujem Skelino listo ? Saj gor ni navedenega nič posebnega. 🙂

Nihče. Saj ravno o tem govorim. Ljudje smo različni in zato ne more vsak ustrezati našim pogojem.
Če ljudje ne govorimo naglas o svojih pogojih in alinejah ali pa se jih ne zavedamo, še to ne pomeni, da jih nimamo.
Točno nekdo, ki ga ima nekdo rad, pa se v spremenjenih okoliščinah, tudi sam lahko spremeni in zato več ne ustreza pogojem in ljubezni ni več. Le zakaj, če pa si še vedno ti, ki si točno nekdo ?

Matjažkota lahko njegova dnevno tepe, pa jo bo še vedno imel rad. S tem ni nič narobe, če je sam mazohist in ona sadist. :))
Ampak pod Matjažkovo alinejo bi pisalo, da mora biti sadistka, samo on o tem raje ne piše na glas. :))

(hipotetičen primer)

Luškan, ja. S takimi delam vsak dan na šihtu :-)) Pa laske imava enako dolge… :-))[/quote]

Pa ku.rce enako dolge………………………..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tako je, skela in Goldfish bosta morali nehati pisati sezname, iti moškim nasproti, postati bolj človeški, manj vzvišeni…če si tega želita, seveda…meni je vseeno…lahko pa pišeta sezname dalje, ampak ljudje nismo artikli v trgovini, ki se jih kataloško kupi…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Luškan, ja. S takimi delam vsak dan na šihtu :-)) Pa laske imava enako dolge… :-))[/quote]

Čuj, pol pa bi bil skrajni čas, da enega takega zahaklaš. baje jih cel kup poznaš. Jim ne znaš iti nasproti?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Tako je, skela in Goldfish bosta morali nehati pisati sezname, iti moškim nasproti, postati bolj človeški, manj vzvišeni…če si tega želita, seveda…meni je vseeno…lahko pa pišeta sezname dalje, ampak ljudje nismo artikli v trgovini, ki se jih kataloško kupi…[/quote]

Smisel “seznamov” je, da so uresničljivi, sicer bi se temu reklo pravljica. Moj “seznam” je res zahteven za določene tukajšnje moške osebke, kar pa ne pomeni, da takšni moški ne obstajajo. Tebe ne bi niti pod gratis “vzela”. Zato toliko rompompoma, kako sem vzvišena, nečloveška…hahahaha. A sem kje pisala, da mi gre slabo? A sem se kje hvalila?:) Slednjega ne rabim, ker ne delim svoje sreče.

Tako je, skela in Goldfish bosta morali nehati pisati sezname, iti moškim nasproti, postati bolj človeški, manj vzvišeni…če si tega želita, seveda…meni je vseeno…lahko pa pišeta sezname dalje, ampak ljudje nismo artikli v trgovini, ki se jih kataloško kupi…[/quote]

Smisel “seznamov” je, da so uresničljivi, sicer bi se temu reklo pravljica. Moj “seznam” je res zahteven za določene tukajšnje moške osebke, kar pa ne pomeni, da takšni moški ne obstajajo. Tebe ne bi niti pod gratis “vzela”. Zato toliko rompompoma, kako sem vzvišena, nečloveška…hahahaha. A sem kje pisala, da mi gre slabo? A sem se kje hvalila?:) Slednjega ne rabim, ker ne delim svoje sreče.[/quote]

Tvoj seznam je nikogaršnji problem razen očitno tvoj.

Očitno je problem, če se ljudje s tem ukvarjajo:).

“Moški se zaljubijo z očmi, ženske z ušesi” Oskar Wilde
Še vedno drži?

Uf kako zanimiva tema. Do sedaj sem mislila, da sem neprivlačna in sem zato non stop samska. Zdaj pa berem, da so neprivlačne ženske kar naprej v vezah. Očitno sem ekstra privlačna :). Če bi ta teorija držala.
Samo po mojem ne zdrži. Taki super moški kot naj bi bil avtor so magnet za ženske, z lahkoto dobijo žensko.
Ne bi verjela, da so privlačni moški samski, razen, če to seveda sami hočejo.

LOL…ne pišem seznamov, samo vem kaj hočem…
In že stokrat sem prebrala tukajle, da bodo ženske morale znižati
kriterije, da bi tudi forumaši dobili kaj seksa….
Ne bo šlo, fantje.
Al ornk, al pa nič.

Čuj, pol pa bi bil skrajni čas, da enega takega zahaklaš. baje jih cel kup poznaš. Jim ne znaš iti nasproti?[/quote]

Enga sem enkrat zahaklala…kr fajn je blo, ja.
Večina je v redu, edin smisel za humor jim mal šepa….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close