Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kaj narediti,da ne bo plavo

kaj narediti,da ne bo plavo

Udarila sem ob rob vrat direkt z obrazom.Kaj pomaga da ne bo plavo?Led že imam.Mogoče še kaj drugega?

Namaži z maslom!

če nimaš masla je tud margarina dobra.

če nimaš masla, margarine, je tudi olje dobro.

Pa med tudi pomaga.

da niso to vrata na dveh nogah! 🙂 malo heca upam

drugače pa ja maslo, margarina, tea-tree, mogoče krema cosmerbe (jo je imeti na zalogo res fino) kaka domača ognjičeva mast …. to je treba namazat takoj, ko se udariš.

vrata2,ne to res niso vrata na dveh nogah,sem čisto sama doma.Si pa znajo ljudje to misliti,če bom plava.Sem namazala zdaj,ampak je že pol ure po udarcu

saj to ti pa verjamem, ker tut meni niso verjeli, oz. tisti dvoumni pogledi potem, ko jim razlagaš, kako si se usekala v vrata . . . ti kar vztrajno maži in hladi z ledom, al pa z zmrznjenim zrezkom 🙂 da ne bo še otekline. maslo res pomaga.

Če te kdo vpraša kaj se ti je zgodilo reci, da te je mož nabutal pa bojo hitro utihnili. Preverjeno!!

Hladen zrezek mesa, potem meso prevzame modrico.Samo zdaj nabrž že malo prepozno

Isto sem ti hotela predlagati tudi jaz – iz svojih izkušenj! :))

Surov krompir. Fora, podedovana od moje mami, definitivno pomaga.

Gel Aloe vera, na prst debelo pa se preverjeno ne bo nič videlo. Pa tudi če je že mordica, se bo kar neverjetno “razvarvala” pod gelom, ostane le rahlo rumenkasto.

VRATA2
dj malo napiši o kremi Cosmerbe, verjetno misliš na rjavo? Da je za brazgotine že vem, pa menda pomaga pri herpesu če se pravočasno namažeš.
Za kaj jo ti uporabljaš?

Ojla, mal zamujam, tole sem prekopirala iz enega podjetja ki uvaža kremo … jest jo uporabljam trenutno proti brazgotinam, ker je mala živ divjak in je skoz neki potolčena . . . drugače je pa za vse! res je fina!

evo, če se tui da brati . . .

Zelo dobro deluje kot hranilna krema za obraz, vrat in telo. Čisti pore. Pomaga pri obnovi epitelija, pospešuje celjenje ran in blaži vnetja.

Zelo priporočljiva tudi za NOSEČNICE, DOJENČKE in OTROKE. Krema vsebuje ognjič, kateri učinkuje na kožo kot zaščitni plašč in s tem občutljivo otroško kožo še dodatno zavaruje pred zunanjimi vplivi. Pomembna lastnost ognjiča je tudi ta, da pomaga pri uravnavanju temperature kože.

Izvrstno sestavljena hranilna krema za obraz, vrat in telo. Občutljiva in zelo nežna koža okrog oči je stalno izpostavljena zunanjim vplivom. RJAVA ENERGIJSKO PREVODNA KREMA preprečuje gube okrog oči, podočnjake in povešene veke – najpomembnejše pogoje za lep izgled ! Rjava energijska krema obnavlja in spodbuja kožo in je zato naraven “lifting” za vaš obraz. Preprečuje nastajanje gub na vratu. Posebej primerna za nego rok.

Zagotavlja vam samozavest in dobro počutje, deluje osvežilno in rahlo antiseptično. Kožo čisti in pospešuje njeno dihanje. Zmanjšuje pore in uravnava delovanje lojnic. Pospešuje odstranjevanje balastnih snovi in obnavlja kožne celice.

Pomaga pri tvorbi ter obnovi epitelija. Izboljšuje prožnost kolagenskih vlaken, pospešuje celjenje ran in blaži vnetja. Primerna je tako za vlažne kožne poškodbe kot za odkrite površine, npr. obraz ali poraslo kožo. Kremo zlahka nanašamo, zato je posebno primerna tudi za mazanje bolečih sončnih in drugih blažjih opeklin. Deluje osvežilno in rahlo antiseptično.

Krema dobro deluje pri brazgotinah po operacijah (lepotnih, krčnih žil, liposukciji, po porodu), opeklinah, sončnih alergijah, herpesu, aknah, žuljih, dekubitusu, podplutbah, turih, iritirani koži (npr. po depilaciji, pri rdečici po britju, zaradi sončnih opeklin, rentgenskega in laserskega obsevanja ali obsevanja z umetnim soncem).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close