Kaj narediti
Ja, v lekarni ga dobiš brez recepta! Drugače pa se jaz vležem v temo, in si dam na glavo un mrzel žele (se tudi dobi v kaki lekarni), in to mi tudi pomaga, dokler je mrzlo! Včasih sem si namesto mrzlega zavijala glavo, da je blo še bolj vroče in me je še bolj bolela! Pol sm pa nekje prebrala, da je treba dat gor mrzlo! In sem probala in je blo res boljš, ker se ti žile nazaj skrčjo! Neki tazga…..
Ja, imam podobne bolečine kot ti, značilnost migrne pa je ta, da ti je tudi slabo, lahko tudi bruhaš!
lp, ina
meni pomaga pri teh težavah samo sprostitev in nič drugega nobena tableta, fajn se zbruhat , hladen tuš če ga zmoreš če ne mrzli obkladki na vrat in na čelo nato pa tema in mir, jaz mam srečo, da mi moj v takih primerih masira stopali kar zelo pomaga do sprostitve in to je to, čez kakšno uro kot da nič ni bilo bolečin izgine kot da je ni bilo. Še enkrat sprostitev v kakršnikoli obliki
jaz vzamem kafetin ali nalgesin in pomagata (ne skupaj, vsakega posebej, ali enega ali drugega!) , oboje v primeru, da nisi noseca. ce ne, v primeru nosecnosti, pa lahko lekadol (4 naenkrat, ce je zares hudo). … lahko bi res na znake sodec lahko bila noseca..
taki glavoboli, vrtoglavice in spremljajoce slabosti se velikokrat pojavljajo ob vecjih spremembah vremena. zdaj so temperature znatno padle in vreme se je spremenilo v dez, torej si vso to ¸pripravo¸cutila ze teden prej. zal. nekateri ljudje so vremensko obcutljivi, razlicno pa na te spremembe raagirajo.
drzim pesti, da bo cimprej minilo!
mojca
Forum je zaprt za komentiranje.