Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kaj narediti

kaj narediti

stara sem 17 let. Pred leti sem imela velike težave s kožo (mozolji) in sedaj ko ta težava več ni tako resna, moja koža ni gladka, svilnata in lepa na pogled. Zanima me če pomagajo kake kreme (tudi za zožitev por na licih). Hvala v naprej

hm, nisem strokovnjak, zato ti po moje najbolje svetuje kozmetičarka ali dermatolog. Tako laično rečeno pa sem sigurna, da ti bo prekril nepravilnosti kak lahek tekoč puder ali obarvana krema.

Irena

Clinique ima pore minimizer, pravijo, da je o.k. SAma ga se nisem preizkusila.

Jaz sem slisala da je tale Pore Minimazer en navaden s***t, ker naredi edino tole, da ti pore zafila. Por nic ne zmanjsa, samo zapolni jih, da niso vec vidne.

Pore minimizer imam doma in je super. Je pa res da je ta zadeva samo začasna, pore zakrije in se ne vidijo dokler ga imaš na koži, ko se umiješ so pa spet vidne. Drugače je pa več zadev učinkovitih pri odstranjevanju brazgotin in “manjšanju por” npr. pilingi s sadnimi (AHA) kislinami, mikrodermabrazija, dermabrazija,…začasno pa pore zožijo tudi kakšni astridgentni toniki.

Krema Avene Cleanace K je odlična za takšno kožo, dobi pa se jo v lekarni.

Cleanance K jaz redno uporabljam, pore mi le čisti oziroma preprečuje njihovo zamašitev. Manjša jih pa prav nič.

Por se ne da zmanjšati, lahko pa se jih edino redno čisti, da niso še večje in še bolj zamašene.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close