Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Kaj naredite, če se vam kdo zaleti v avto?

Kaj naredite, če se vam kdo zaleti v avto?

Zanima me, kakšna je vaša reakcija, če se vam kdo zaleti zadaj v avto, med vožnjo in se poznajo na avtu samo praske.

Hvala

Pa to je ja odvisno od človeka do človeka, mar ne ?
Menda se ja da človeško pogovorit, vsaj jaz tako mislim.

Karkoli bom naredila, avto bo še vedno opraskan.
Poskrbela bom, da če nisem bila kriva jaz, da tudi stroškov ne bom imela sama.

Na srečo se to ne dogaja pogosto.
Če pa bi se še kdaj, bi zagotovo spisala evropsko poročilo o nesreči, kajti:
– enkrat se mi je en zaletel v rit, videlo se ni dosti. Dal mi je svojo št., češ da se bova slišala kasneje. Ni se več oglasil. In čeprav se ni videlo nič, je bil en nosilec na blatniku zlomljen. Od zavarovalnice bi dobila nov blatnik.
– enkrat me je “spregledal” kamionar. Najprej me je nadrl, kaj sem mu naredila in zakaj rinem vanj (on je prihajal s stranske ulice). Na srečo je prišel mimo policist, ki mu je jasno povedal, da je kriv.
Tako, naslednjič, ko spet naletim na takega tipa, avtomatsko pokličem policijo. Priti morajo ne glede na višino škode, saj se bom počutila ogroženo zaradi njegovega agresivnega vedenja.

no, meni se je to zgodilo prejšnji ponedeljek. ene tipica me ni videla in je šla direkt v moj odbijač. ko sva stopili iz avta je najprej pogledala svoj avto, pol mojega. na njenem ni bilo nič, jaz pa opraskan odbijač. ma mi je bilo čudno, pa sem rekla, da moram klicat moža, kaj se nardi v tem primeru. njej se ni dalo čakat na križišču in ta čas, ko sem telefonirala, saj nisem vedela, če lahk odpeljem avto naprej, je odpeljala. nekoga je poklicala in odpeljala.
jaz sem ostala tam kot pribita, pa ker je ni bilo več sem šla lepo na policijo. pa so me poslali na servis ocenit škodo- 1.000 eu je škode.
nič, tačas so poklicali tipico, saj sem si zapisala tablice.
po dveh urah , so jo dobili in je rekla, češ , da je šla parkirat, jaz pa sme tačas odšla.
meni ni rekla, da gre parkirat, torej nevem ali je res. no vsekakor sva spisali europsko poročilo in stvar se je zaključila.
zdaj ali me je čakala nevem, mogoče ja, mogoče ne. me pa čudi, da ni šla takoj na policijo, ko je videla, da me ni več.
kazen je visoka za pobeg s kraja nesreče, pa še sama mora pol plačat stroške mojega popravila.

no in čeprav sem mislila, da je samo praska je dejansko počen odbijač. hvalabogu, da nisem takoj rekla , ah saj ni nič. bolje je se prepričat prav.

najprej ful nazmerjaš tisto, ki se je vate zaletela?

to je zdaj moderno,
se je zgodilo prijateljici.

potem pa napišeš Eu poročilo,…

danes je ravno obratno!

Ozmerja tisti, ki je kriv in ne samo to, še zelo agresiven je do tistega nič krivega in nedolžnega :)))

Najprej bi morala z mikroskopom pogledat, katera praska med mnogimi na naših dveh avtomobilih je najbolj sveža 🙂

Ali pa se po človeško zmeniš, kot se je moja prijateljica, ki se je zadela v odbijač nekega avtomobila. Lastnik avtomobila je bil ful prijazen, ni mu dala kupončka, ampak je pustila telefon, je dal ocenit škodo, jo poklical in plačala mu je 100 evrov ter prihranila kupon.

Pa mimogrede, je bil tip na ić.

Tako da ne posplošujte.

New Report

Close