kaj napisati na torto za abrahama?
Saj vem, da je že zlajano, ampak mogoče ima kdo kakšno pametno idejo, kaj bi lahko napisali očetu na torto za abrahama?
Ko sem spraševala sorodnike, bi vsi napisali samo “Vse najboljše”, jaz pa bi kaj drugega. Mogoče celo duhovitega. Na pamet mi je padlo na pamet le:
– Janezu za 50. roj. dan, naj ti Abraham stoji ob stran’ (a je sploh logično?)
– Janezu za prvih 50 let
– Vse naj naj, pa še kdaj
Vem, da je butasto, ampak jaz ne bi napisala tistega enoličnega Vsenajboljše…
Kaj pa se vam zdi ta ideja o torti? Naročila sem torto v obliki knjige in gor bi dali skenirane slike na eni strani ko je bil majhen, na drugi strani pa pol kakšen je sedaj, spodaj pa vprašaj, češ kakšen bo, ko se bo še bolj postaral.
Povejte svoje mnenje, proooosim. Hvala 🙂
Aja, pa če ima kdo še kako pametno idejo, kako popestriti zabavo. Z bratom sva napisala govor, ki bo tudi malo smešen, drugače pa ne vem, kako popestriti (saj bo tudi glasba, samo to ni dovolj). Prebrala sem vse mogoče poste o igricah, ampak meni se ne zdijo zabavne (loviti z zobmi jabolka v vodi npr.). Mogoče kako narediti očetu kakšen hec?
Še enkrat hvala za pomoč.
Ok, meni pa ni jasno, zakaj mora sploh kaj pisat. Jaz otrokom sicer dam napis (ponavadi samo številko), drugače pa na torte ne pišemo nič. Samo lepa dekoracija in to je to. Če hočeš kaj zabavnega daj gor kako sliko ali pa naroči akt ali pa kaj takega… (ženski akti so skoraj vedno “uspešni” pri abrahamovcih in se okoli tega znajo ljudje kar nasmejat)
Joj samo ne naredit zabave s stalnimi namigovanji na seks. Meni to zgleda tako bedno. Vedno se mi poraja vprašanje, da ljudje ki o tem na široko govorijo in se jim te zadeve zdijo neskončno smešne, da oni tega v svoji postelji ne dobijo. In zares je bedasto, da s tem posiljujejo ostale goste še zlasti če so prisotni tudi otroci. Sem že bila na zabavi, ko je ena ženska nahecala 10 letnega otroka, da je dal svojemu očetu za 50 let umetne joške. Bolno do konca.
Moj predlog: Malo povprašajta pri njegovih bratih in sestrah (ali starših) o stvareh iz njegovega otroštva, šolskih dni, mladostništva, mamo o tem kako sta se spoznala in o času, ko sta bila z bratom še majhna.Poiščite kakšne dogodke (gotovo je kdaj naredil tudi kakšno neumnost), nato pa sestavita kviz a la Lepo je biti miljonar (saj veš klic v sili, glas ljudstva…) Zna biti zelo zabavno.
Jonaa, hvala za izčrpen odgovor. Hvala tudi hruški debeluški.
Kar se namigovanja na seks tiče, se popolnoma strinjam s tabo. Meni to tudi ni všeč in tega ne bom naredila. Na žalost tvoji drugi predlogi ne pridejo v poštev, ker sta z mamo ločena 20 let, in ko sva bila z bratom majhna, ni bil dosti prisoten v najinem življenju.
Verjetno bom naredila tako: na levi polovici bo ena slika, ko je bil dojenček, spodaj pa slika, kakršen je sedaj. Na desni polovici bo en vprašaj v smislu, da ne vemo, kakšen bo, spodaj pa napis – verjetno kar tistega od “:)))))”.
Forum je zaprt za komentiranje.