Kaj najprej opazite na
Ah dajte no, resda se večinoma išče sebi primernega, samo zelo velikokrat se pa najdeta dva, kjer je en res anti, drug pa ful simpatičen. Tisti, ki pa že itak mislite, da ne zaslužite nič boljšega, se vam pa itak tud v ogledalo ni treba gledat.
Videz je valda pomemben, vsi smo radi urejeni, tako moški kot ženske, in prav neumno bi bilo, da bi se zadovoljili z nekom, ker boljšega itak ne bomo dobili. Jaz do zdaj še nisem nobenega rangirala pa naj je bil še tak lepotec al pa kaj pa si nikdar nisem rekla, da nisem zanj, ker jaz pa nisem tako lepa. Kk brezveze. Ženske, bodite samozavestne. Zakaj pa ne, saj smo konec koncev vsi lepi, le okus imamo različen in predvsem je pomembno, da se tudi po značaju ujamemo.
Tk, da moški in ženske, zavedajte se, da ste lepi in, da lahko dobite tudi kogar želite. Samozavest pa bo.
dans mislim da drugič na tem naslovu in mislim da bom vsak dan, ker je zelo zelo zanimivo, sem si dal stran med priljubljene, zelo fino je spremljati vaše pogovore, ker tudi veliko zvem, na kaj moram položiti več pozornosti, naprimer na čevlje, roke,… in še druge stvari, fino mislim, da me boste še veliko naučile, ne se motit pri svojem komuniciranju, vendar si nisem mogel kaj, da se nebi oglsil.
Blondy: Kar se pa videza tiče..pa temnejši tipi s črnimi laskami pa temnimi učki…pa majhen ritkič…tak kompakten k breskvica za zagrizt, pa tko da ma športn telešček :))
Ker si na enem drugem forumu dejala, da je takih tipov itak dost pa to…, a bi se tvojega tipa dalo kje videt? Da vidim pa objektivno presodim, če je res tak ideal kot naj bi jih bilo malo morje po ulicah. Ker jaz dosti hodim zun pa na žure občasno pa valda tud gledam okoli sebe, ampak lepega moškega pa zelo redko vidim. Zdaj me pa zanima a imava midve res tako drugačen pogled in okus za moške (no, to že itak vemo;-)) al kaj, ker jaz takih tipov ne vidim. Al pa bo verjetno to, da gledam jaz drugačne vrste moške, pa te tvoje, ki jih je toliko, spregledam:-))
hmm…ni mi čist jasno, kam pes taco moli…:))))
ene tri variante se mi zdajle motajo po glavi…pa jih zaradi avtocenzure ne bom sem gor naklofala…:)
…lahko si pa kar misliš, kako si želim na forumu brat komentar izpod ksihtovega peresa o tem, kako enax paše ali ne paše zraven onih namaziljenih tipov…:)))
Forum je zaprt za komentiranje.