Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj najmanj marate oz. bi najmanj marali pri partnerju (partnerki)

Kaj najmanj marate oz. bi najmanj marali pri partnerju (partnerki)

Ok, bom jaz vprašal, kaj imaš od nažiranja…? Ti toliko pomeni?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Nekdo, ki je o prehrani poučen, se tud pod razno ne bo basal z junkom. Ne gre za lepo telo in mišice, ampak preprosto dejstvo, da svojemu svetišču (aka telesu) ne privoščiš praznih in nevarnih vnosov. Maščob je polno v oreščkih, beljakovin imaš zadosti v stročnicah, meso nima prav nobene stvari, ki je rastlina že ne bi imela, za tiste, ki ga imajo radi, je pač okusno, why not. Ampak nažirat se s trans maščobami, polno nitratov in umetnih ojačevalcev okusa, samo fuj.

Itak, da se bo, samo ne vsak dan 🙂 Junk food je užiten. Hamburgerji so fuj ? Haha, dobra 🙂 Če bi bil junk fuj, potem ne bi bila več kot tretjina Američanov debeluharjev 😉

Kaj pa ko/če kdo pride pomolit v tvoje svetišče, tut ne sme bit mesen? :)))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pandora ima kar prav. Z letala se vidi, da te je “spoznanje” tako zelo prizadelo, kot da bi te za večno zaznamovalo. Ampak, to ni nobeno spoznanje, pač pa strah pred ponovnim neuspehom. Saj ni s tem nič narobe, si pač našel drug način in se prilagodil, le ne piši več, da ne obstaja nekaj samo zato, ker tega sam nisi našel.[/quote]
V neki fazi zivljenja sem bil res v to preprican. Dokler nisem ugotovil, da to kar je za vecino kao ideal, zame sploh ni. Kaj ideal, zame dolgoletna resna veza vec sploh ni prakticna, lol.

Zato ti predlagam, da se naslednjic, ko te bos spet prijelo, da mi razlagas, kaj je moj ideal, WTF, zadrzis in raje pisi o svojem idealu. A bo slo?

Ker se gre za odvisnost, ne pa za vprašanje dobrega/slabega.
Junk food zaradi polno soli, maščob in sladkorja, povzroča odvisnost.

Ne rabiš svojih seksualnih nagnjenj projicirati vame. 🙂

Ti pa imaš še veliko travm za razčistiti pri sebi.

Kaj pa ko/če kdo pride pomolit v tvoje svetišče, tut ne sme bit mesen? :)))))[/quote]
Lahko je, ni pa nujno. Če prav razumem. 🙂

V stročnicah niti slučajno nimaš dovolj beljakovin. Bi te rad videl se basat z grahom, fižolom, da bi nadoknadila 150g, vnos ki ga potrebuje povprečen športnik, za hitrejšo regeneracijo, rast mišic.

Pa da ti pomagam, 100g fižola = 4,8g beljakovin. 100g graha= 5g.

Če ne greš na prašek, potem vse kar ti preostane je nažiranje s skuto, jajci, mesom, pa mogoče še s kakšnim grškim jogurtom.

Nimaš pojma.

Pandora ima kar prav. Z letala se vidi, da te je “spoznanje” tako zelo prizadelo, kot da bi te za večno zaznamovalo. Ampak, to ni nobeno spoznanje, pač pa strah pred ponovnim neuspehom. Saj ni s tem nič narobe, si pač našel drug način in se prilagodil, le ne piši več, da ne obstaja nekaj samo zato, ker tega sam nisi našel.[/quote]
V neki fazi zivljenja sem bil res v to preprican. Dokler nisem ugotovil, da to kar je za vecino kao ideal, zame sploh ni. Kaj ideal, zame dolgoletna resna veza vec sploh ni prakticna, lol.

Zato ti predlagam, da se naslednjic, ko te bos spet prijelo, da mi razlagas, kaj je moj ideal, WTF, zadrzis in raje pisi o svojem idealu. A bo slo?[/quote]
Saj jaz pišem o svojem, ne tvojem. Tvoj se je pač spremenil, kot bi se spremenil Tini Maze, ko bi odnehala v lovu na kolajno po prvem neuspelem poskusu in bi začela vrtnarit. Nič narobe. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zato ti predlagam, da se naslednjic, ko te bos spet prijelo, da mi razlagas, kaj je moj ideal, WTF, zadrzis in raje pisi o svojem idealu. A bo slo?[/quote]
Saj jaz pišem o svojem, ne tvojem. Tvoj se je pač spremenil, kot bi se spremenil Tini Maze, ko bi odnehala v lovu na kolajno po prvem neuspelem poskusu in bi začela vrtnarit. Nič narobe. :)[/quote]
Ampak, če bi potem tudi ona ves čas poudarjala, kako je lov na kolajno samo za naivne, bi ji isto napisal. Da je našla le slabo tolažbo za svoj neuspeh.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj jaz pišem o svojem, ne tvojem. Tvoj se je pač spremenil, kot bi se spremenil Tini Maze, ko bi odnehala v lovu na kolajno po prvem neuspelem poskusu in bi začela vrtnarit. Nič narobe. :)[/quote]
Kaj ti ves o meni in moji situaciji, da mi bos pamet solil, kaj mi ustreza in k cemu bi moral stremeti? Kaj ti ves koliko vez je za mano? Kaj ti ves o mojem trenutnem zivljenju in zakaj mi dolocen tip zveze vec ne pride v postev? Niti predstavljati si ne znas niti kje zivim, niti kako zivim, niti poznas moje zivljenske nacrte. Res si smrad od cloveka. Se nisem srecal vecjega prepotentneza.

Dater, krivičen si. Enako kot ti ocenjuješ Markota in njegov stil lajfa, se lahko tudi on poslužuje svoje steklene kugle. Itak imaš pa tolk zahojen lajf, da nikogar niti ne zanima.

Ob pol sedmih zjutraj do konca nalit. Moram to vrednoto deliti z vami.

Kaj ti ves o meni in moji situaciji, da mi bos pamet solil, kaj mi ustreza in k cemu bi moral stremeti? Kaj ti ves koliko vez je za mano? Kaj ti ves o mojem trenutnem zivljenju in zakaj mi dolocen tip zveze vec ne pride v postev? Niti predstavljati si ne znas niti kje zivim, niti kako zivim, niti poznas moje zivljenske nacrte. Res si smrad od cloveka. Se nisem srecal vecjega prepotentneza.[/quote]

Skrajni čas. 🙂

Jaz sem pripravljen še plačat nekomu, da pretepe tega debila.

Tole bomo kar zabeležili kot grožnjo.

Če bi bilo to res, da bi tako lično to delil z nami.

Tole bomo kar zabeležili kot grožnjo.[/quote]

Marko, ne moreš zameriti izgubljeni in zanemarjeni duši. Lajf ga tepe že po drugi poti.

V nekaj besedah: nihče ne mara, da mu drugi vsiljuje svoje mnenje kot eno in edino. a ne? 🙂

Ampak raglja, roko na srce…kako lahko nekdo dopusti, da mu virtuala vsiljuje eno in edino mnenje?:) To moraš biti al pijan al kako drugače zadet:).

Tole bomo kar zabeležili kot grožnjo.[/quote]

Marko, ne moreš zameriti izgubljeni in zanemarjeni duši. Lajf ga tepe že po drugi poti.[/quote]
Ja, krivi so pa vsi okrog njega.

Vprašanje za Markota, ne zame… 🙂

Če ima pa tako ozki pogled, da ne vidi druga kot to kar mu piše na ekranu. To je njegov celi svet :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Meni se zdi, da en človek lahko ima le eno mnenje in to je svoje. 🙂

Sej ni važno, tebe nočejo niti taki, kot je EB, niti taki, kot je Robi. Kaj tebi koristi, če je razlika med njima?[/quote]

Joj kako sva si podobna Sadni oz. Enostavni bog, tako kot tebe nobena ne mara, tudi mene noben ne mara. A ni to enkratna podobnost?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close