Kaj najmanj marate oz. bi najmanj marali pri partnerju (partnerki)
Nekdo, ki je o prehrani poučen, se tud pod razno ne bo basal z junkom. Ne gre za lepo telo in mišice, ampak preprosto dejstvo, da svojemu svetišču (aka telesu) ne privoščiš praznih in nevarnih vnosov. Maščob je polno v oreščkih, beljakovin imaš zadosti v stročnicah, meso nima prav nobene stvari, ki je rastlina že ne bi imela, za tiste, ki ga imajo radi, je pač okusno, why not. Ampak nažirat se s trans maščobami, polno nitratov in umetnih ojačevalcev okusa, samo fuj.
Pandora ima kar prav. Z letala se vidi, da te je “spoznanje” tako zelo prizadelo, kot da bi te za večno zaznamovalo. Ampak, to ni nobeno spoznanje, pač pa strah pred ponovnim neuspehom. Saj ni s tem nič narobe, si pač našel drug način in se prilagodil, le ne piši več, da ne obstaja nekaj samo zato, ker tega sam nisi našel.[/quote]
V neki fazi zivljenja sem bil res v to preprican. Dokler nisem ugotovil, da to kar je za vecino kao ideal, zame sploh ni. Kaj ideal, zame dolgoletna resna veza vec sploh ni prakticna, lol.
Zato ti predlagam, da se naslednjic, ko te bos spet prijelo, da mi razlagas, kaj je moj ideal, WTF, zadrzis in raje pisi o svojem idealu. A bo slo?
V stročnicah niti slučajno nimaš dovolj beljakovin. Bi te rad videl se basat z grahom, fižolom, da bi nadoknadila 150g, vnos ki ga potrebuje povprečen športnik, za hitrejšo regeneracijo, rast mišic.
Pa da ti pomagam, 100g fižola = 4,8g beljakovin. 100g graha= 5g.
Če ne greš na prašek, potem vse kar ti preostane je nažiranje s skuto, jajci, mesom, pa mogoče še s kakšnim grškim jogurtom.
Nimaš pojma.
Pandora ima kar prav. Z letala se vidi, da te je “spoznanje” tako zelo prizadelo, kot da bi te za večno zaznamovalo. Ampak, to ni nobeno spoznanje, pač pa strah pred ponovnim neuspehom. Saj ni s tem nič narobe, si pač našel drug način in se prilagodil, le ne piši več, da ne obstaja nekaj samo zato, ker tega sam nisi našel.[/quote]
V neki fazi zivljenja sem bil res v to preprican. Dokler nisem ugotovil, da to kar je za vecino kao ideal, zame sploh ni. Kaj ideal, zame dolgoletna resna veza vec sploh ni prakticna, lol.
Zato ti predlagam, da se naslednjic, ko te bos spet prijelo, da mi razlagas, kaj je moj ideal, WTF, zadrzis in raje pisi o svojem idealu. A bo slo?[/quote]
Saj jaz pišem o svojem, ne tvojem. Tvoj se je pač spremenil, kot bi se spremenil Tini Maze, ko bi odnehala v lovu na kolajno po prvem neuspelem poskusu in bi začela vrtnarit. Nič narobe. 🙂
Zato ti predlagam, da se naslednjic, ko te bos spet prijelo, da mi razlagas, kaj je moj ideal, WTF, zadrzis in raje pisi o svojem idealu. A bo slo?[/quote]
Saj jaz pišem o svojem, ne tvojem. Tvoj se je pač spremenil, kot bi se spremenil Tini Maze, ko bi odnehala v lovu na kolajno po prvem neuspelem poskusu in bi začela vrtnarit. Nič narobe. :)[/quote]
Ampak, če bi potem tudi ona ves čas poudarjala, kako je lov na kolajno samo za naivne, bi ji isto napisal. Da je našla le slabo tolažbo za svoj neuspeh.
Saj jaz pišem o svojem, ne tvojem. Tvoj se je pač spremenil, kot bi se spremenil Tini Maze, ko bi odnehala v lovu na kolajno po prvem neuspelem poskusu in bi začela vrtnarit. Nič narobe. :)[/quote]
Kaj ti ves o meni in moji situaciji, da mi bos pamet solil, kaj mi ustreza in k cemu bi moral stremeti? Kaj ti ves koliko vez je za mano? Kaj ti ves o mojem trenutnem zivljenju in zakaj mi dolocen tip zveze vec ne pride v postev? Niti predstavljati si ne znas niti kje zivim, niti kako zivim, niti poznas moje zivljenske nacrte. Res si smrad od cloveka. Se nisem srecal vecjega prepotentneza.
Kaj ti ves o meni in moji situaciji, da mi bos pamet solil, kaj mi ustreza in k cemu bi moral stremeti? Kaj ti ves koliko vez je za mano? Kaj ti ves o mojem trenutnem zivljenju in zakaj mi dolocen tip zveze vec ne pride v postev? Niti predstavljati si ne znas niti kje zivim, niti kako zivim, niti poznas moje zivljenske nacrte. Res si smrad od cloveka. Se nisem srecal vecjega prepotentneza.[/quote]
Skrajni čas. 🙂
Tole bomo kar zabeležili kot grožnjo.[/quote]
Marko, ne moreš zameriti izgubljeni in zanemarjeni duši. Lajf ga tepe že po drugi poti.[/quote]
Ja, krivi so pa vsi okrog njega.
Forum je zaprt za komentiranje.