Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj najmanj marate oz. bi najmanj marali pri partnerju (partnerki)

Kaj najmanj marate oz. bi najmanj marali pri partnerju (partnerki)

Seveda ne cvili, ker nima časa za mon. Ti cviliš, ona pa gara zate.
Kje pa jaz jamram, da moram kuhati, prati, likati in pospravljati nekomu? Jaz jamram,, da sem samska, ne jamram pa, da moram komu kaj pospravljati. Verjetno si v svoji zadetosti mene zamešal s katero drugo, mogoče ti je tvoja mama to jamrala? Mene pa res nisi mogel slišati jamrati to, verjetno si slišal svojo mamo.[/quote]

Daj ne napihuj se baba brezvezna. Ista si, kot tipi, po katerih pljuvaš, še hujša. Pogledam na ta čvek in cel dal same tvoje klobase tu gor. Potem boš pa ti na neke forumaše s prostom kazala, da nič ne počnejo, da so gor..

Sebe poglej, očitno tudi TI ničesar pametnega ne počneš v življenju.[/quote]

Vidiš Sadni, v nečem se pa razlikujeva. Jaz priznam, da sem zafrustrirana, grda, dedbela, da nimam nobenih hobijev, zato visim tule gor in sproščam frustracije. Ti pa vse isto počneš kot jaz, isto nepriljubljen pri ljudeh tako kot jaz, vedno non stop visiš tule gor in ni teme, da nisi ti v njej kaj naklobasal. Samo razlika je ta, da ti trdiš, da si super, lep, priljubljen in predvsem nad vsemi nami tu gor. Samo si pa največ od vseh tu gor :).

Ja, sem mislila, da si zadovoljen samo z mladimi postavnimi fanti pa očitno ti to počno samo stari prdci. NIzko moraš pasti, da ti to počno samo stari prdci. NOben postavni fant noče, da Robija prosiš za take zadeve?

Ej ti butelj, kdorkoli že si, jst uporabljam samo en vzdevek. Lahko bi bil vsaj toliko brihten pa opazil razliko med njegovim in mojim pisanjem.

Enostavni Bog, res je, samo ti prosiš stare prdce po netu, da naj te oralno zadovoljijo.

Glej, samo to da ti napišem. Find a new hobby, al neki, ker to kar trenutno počneš po cele dneve je za en ku*ac.

Moj hobi je nastavljati ogledalo takim luzerjem kot sem jaz :).

Eh, pustite tega Boga. On je pred leti tule gor napisal na tisoče postov, kjer je jokal kako ga je zapustila virtualna punca, kako trpi, kako je ne more preboleti. V reali je pa seveda nikoli ni srečal.

Kaj ti ves o meni in moji situaciji, da mi bos pamet solil, kaj mi ustreza in k cemu bi moral stremeti? Kaj ti ves koliko vez je za mano? Kaj ti ves o mojem trenutnem zivljenju in zakaj mi dolocen tip zveze vec ne pride v postev? Niti predstavljati si ne znas niti kje zivim, niti kako zivim, niti poznas moje zivljenske nacrte. Res si smrad od cloveka. Se nisem srecal vecjega prepotentneza.[/quote]

Skrajni čas. :)[/quote]

Ti si pa ers naporen. In tudi pameten ne preveč, vsiljiv…maah..

Ti si pa ers naporen. In tudi pameten ne preveč, vsiljiv…maah..[/quote]
Včasih je potrebno bit, ker so eni res neutrudljivi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

V stročnicah niti slučajno nimaš dovolj beljakovin. Bi te rad videl se basat z grahom, fižolom, da bi nadoknadila 150g, vnos ki ga potrebuje povprečen športnik, za hitrejšo regeneracijo, rast mišic.

Pa da ti pomagam, 100g fižola = 4,8g beljakovin. 100g graha= 5g.

Če ne greš na prašek, potem vse kar ti preostane je nažiranje s skuto, jajci, mesom, pa mogoče še s kakšnim grškim jogurtom.

Nimaš pojma.[/quote]
Tuki je srž problema. Ti bi rad instant mišice, da ti čumhitreje zrastejo, za to si pripravljen podredit prehrano. Potem nič čudnega, če nihaš med ekstremi, na račun čudežnih praškov si privoščiš basanje z junkom. Fail. Pojma nimaš o raznovrstni prehrani. Mlad si še in naiven.

Ne, ne rabiš mesa jest. Ultramaratonka, ironlady, Ruth Heidrich je premagala raka dojke in se prehranjuje presno vegansko. Aja pa stara je 79 let.

V stročnicah niti slučajno nimaš dovolj beljakovin. Bi te rad videl se basat z grahom, fižolom, da bi nadoknadila 150g, vnos ki ga potrebuje povprečen športnik, za hitrejšo regeneracijo, rast mišic.

Pa da ti pomagam, 100g fižola = 4,8g beljakovin. 100g graha= 5g.

Če ne greš na prašek, potem vse kar ti preostane je nažiranje s skuto, jajci, mesom, pa mogoče še s kakšnim grškim jogurtom.

Nimaš pojma.[/quote]
Tuki je srž problema. Ti bi rad instant mišice, da ti čumhitreje zrastejo, za to si pripravljen podredit prehrano. Potem nič čudnega, če nihaš med ekstremi, na račun čudežnih praškov si privoščiš basanje z junkom. Fail. Pojma nimaš o raznovrstni prehrani. Mlad si še in naiven.

Ne, ne rabiš mesa jest. Ultramaratonka, ironlady, Ruth Heidrich je premagala raka dojke in se prehranjuje presno vegansko. Aja pa stara je 79 let.[/quote]
HAHAHAHAHAHAHAHA

Si vse povedal. Prepotentnež ki mu zmanjka sape.

Z žensko se pogovarjat o športu, prehrani,…

Ne hvala 🙂

Eno vprašanje, pa ne provociram, nekje omenjaš beljakovine v praških, iz česa pa so, naravni in koncentrirani, ali je to sintetično?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Smeji se ti z zato, ker ni več mlad. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

kaj je whey oz. beljakovina v prahu, tukaj 🙂 (sirotka je pa tista “voda”, ki ostane pri pridelavi sira iz mleka)

http://www.pro-fitnes.com/body-building/prehranski-dodatki/513-whey-kaj-je-in-kaj-ni

jih imaš pa tudi iz soje, ampak je whey dosti dosti boljši. res ne vem, kateri butelj je začel širit govorice o “sintetičnih beljakovinah”… razen, če govorimo o anabolnih steroidih, ki se v glavnem INJICIRAJO, ne pa pijejo v šejkih.

pa še malo o tem, če te več zanima, so na dnu strani viri iz resnih raziskav 😉

http://sl.wikipedia.org/wiki/Sirotka

Večina ljudi itak ne loči proteinov od steroidov. Še huje, ne vedo niti, da so proteini oz beljakovine ena in ista stvar…

Men je samo smešno, kje končajo različne teme. Ta pa una o prostituciji.

kaj je whey oz. beljakovina v prahu, tukaj 🙂 (sirotka je pa tista “voda”, ki ostane pri pridelavi sira iz mleka)

http://www.pro-fitnes.com/body-building/prehranski-dodatki/513-whey-kaj-je-in-kaj-ni

jih imaš pa tudi iz soje, ampak je whey dosti dosti boljši. res ne vem, kateri butelj je začel širit govorice o “sintetičnih beljakovinah”… razen, če govorimo o anabolnih steroidih, ki se v glavnem INJICIRAJO, ne pa pijejo v šejkih.[/quote]
Sprašujem, ker ne vem:-) Nisem še nikoli slišal o sintetičnih belajkovinah, pa mi je prišlo na misel, če je to možno, pa sem vprašal:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ja lej, eni pač ne marajo premajhen vnos beljakovin pri svojem, pa magari bodočem, želenem partnerju. Lahko si tudi tako razlagaš. 🙂

Ja lej, eni pač ne marajo premajhen vnos beljakovin pri svojem, pa magari bodočem, želenem partnerju. Lahko si tudi tako razlagaš. :)[/quote]

Ok. Si bom tako razložil.

kaj sitnariš, če hočeš teženje, počakaj na lepega in pametnega 😛

sicer “butelj” ni letel nate… sprašuješ pa verjetno, ker si to nekej slišal, ker je blazno popularno med zagovorniki “zdrave” hrane, da jim pokažeš škatlo whey-a in že vriskajo o dopingu, drogiranju, “plastični hrani” in podobnih bedarijah, ko ga pa dejansko vprašaš kaj JE whey, pa ne vejo povedat nič drugega, kot da je “umetno”…

drugače pa mislim, da je za večino ljudi, če niso glih profi športniki, dovolj piščanček, jajca, oreški, itd. je pa dejstvo, da veliko lažje prideš do dobre postave z dodatki, ker ti ni treba razmišljat o vseh obrokih.

Metroseksualci se depilirajo iz enakega razloga kot ženske – da so sebi všeč. Fitniserji se bildajo v telovadnicah samo zaradi sebe. Pijandure ga žlampajo, ker njim to paše, ne zato, da bi bili nasprotnemu spolu všeč. Zakaj ženske mislijo, da moški vse počnemo zaradi njih?

Saj jaz imam tud raw veganske beljakovine v prahu, sam ne konzumiram masovno. Mesa in mlecnih produktov ne jem. Grizljam pa orescke in ostala superzivila (chia semena, alge, goji jagode, murve, inkovske jagode, jecmenov prah, cimmanj predelano). Tistih 10km v kosu pretecem bp.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close