Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kaj naj še damo v lonec???

kaj naj še damo v lonec???

Več ne vem kaj naj jem! Sicer mi vsak dan kuha še mami (imam resnično veliko srečo – čeprav tudi sama rada kuham, vendar mi žal služba med tednom tega ne dopušča), vendar se vsak večer pogovarjama kaj bomo jedli naslednji dan. Zmanjkuje idej:) Naj poudarim, da ne maram preveč mastne in “polne” hrane. Kaj bolj lahkega, enostavnega in hitro narejenega:)
Hvala vnaprej za odgovore in vaš trud:)

Bučke na sto in en način – v omaki + špageti ali s polento, pečen krompirček + solata, ribe + krompirjeva solata s kumarico.
Zeljnata ali zelenjavna juha + palačinke….

pojdi na http://www.kulinarika.net/portal.asp….mislim vasj definitivno kulinarika, med forumovimi temami, na levi strani malce pod vrhom, imaš eno stalno kaj danes za kosilo tam imaš čez sto idej skuhanih vsak dan v družinah Slovenije….pa malce posrfaj in dobila boš idej…..veliko…..

Hej,danes je ravno to na nasi mizi.Dobra zelenjavna minestra in sirove palacinke iz pecice. Drugace pa vsak dan veliko vrtnih plodov na 100 in 1 nacin. Lep pozdrav Babi

poskusi solato,ji sem jo napisala pod žar ! lp petra

jaz bom danes skuhala bobice /verjetno?/. glej pod primorska minestra-2.7…..pa se minestro imas tam! lp petra

zdravo

pri nas je zdaj priljubljeno, da jemo fižol z ocvirki in kumarice z krompirjem (zos), zelo hito pripravljeno.

lp hermi

hermi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close