Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj naj naredim

kaj naj naredim

patriša, tale je pa dobra. Sem se danes prvič nasmejala. Verjetno so se odselile od hudega…hahaha

____________________ Fantasy does not deliver.

Mislm ej, pa to ni res!!!

fakti bruti:
Splošno je znano, da se dedci umivamo samo zarad bab al pa kadar gremo k zdravniku.

Če se tvoj ne umiva pomen to dvoje:

prvič: je zdrav in ne leta nonstop okol dohtarjev, kar je dobr
drugič: si ti premal tečna, kar je še bolš

Mislm, pred vama je sijajna prihodnost, tele kure te pa šuntajo, da ga pust!!! Po moje sam zato k so ti fouš…

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Po mojem mnenju ima močan vonj in zato bi se moral pacek večkrat tuširati.Tudi po 2x na dan.Tam koder se zelo poti bi si moral posvečati še večjo čistočo oziroma nego.Svetujem,da ga večkrat prijazno opolneš,da naj se gre tuširat,drugače s sexom ne bo nič,ali pa z ljubljenjem.Nauči ga osebne higiene in mu daj vedeti,da SMRDI.Naj ti ne bo nerodno.

:))) ojej ojej!!

svaka čast Ksiht 🙂

dobr komentar 🙂

LP

Remedy

Štiri leta si z njim pa še nisi ukrepala?!?! Mislm…nevem kdo je večji pujs…tist ki se zaveda tega pa nč ne nardi al tist ki se ne zaveda? 🙂

Me pa resno zanima-ali moški ne vohate moškega smradu?Pa tud ženska,če se ne umiva…..A bi bli nekaj dni skupaj s smrdljivcem,al pa par let?????

Nope. Rukneš pet pirov pa ti je vse kul.

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

BLJAAAAAAK ………………

Čudno, da nisi še pokasirala kakšnih garij,…. ???!!!

No Putrček daj se kaj oglasi pa povej kaj si naredila. Verjetno ne zanima samo mene ….

Verjetno jo je že pobralo. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

V bolnišnici na infekcijskem oddelku je . . .

ina.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close