Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj naj naredim

kaj naj naredim

Imam fanta ki vedno najde izgovor za njegovo pomankljivo higieno, v štirih letih kolikor sva skupaj si je mislim da le petkrat opral lase, tušira pa se vsake toliko ko mu rečem da smrdi. Meni je grozno a tudi najina spolnost je na psu, saj se mi gabi. Vsakič ko mu omenim higieno, pa se skregava, na koncu krega pa sledi obljuba da bo sedaj drugače. Drugi problem pa je njegova navezanost na družino, saj je minilo že 1 leto odkar se je odselil in ni minil en sam dan da jih nebi obiskal. Vsakič morava tja, kaj naj naredim.?????!!!!!!

Putrček, verjetno si se prišla pohecat na forum :))

še tako butasto kot se sliši je žalostno da je to res če me ne bi bilo sram bi ti še njegovo sliko pokazala pa bi presodila sama

Putrček, če se nisi prišla malo pohecat z nami, potem imaš veelik problem. Skoraj bi si upala reči – nerešljiv! Pa da si tako dolgo vztrajala, ne morem verjet. A vsaj preoblači se? Kaj sprašujem neumnosti, kot da to kaj pomaga pri takem smrdljivcu. Mene že zdavnaj ne bi bilo!

Ali je imel ta tvoj fant normalno vzgojo, ker jaz bi ga po vsem tem kar si navedla uvrstila med brezdomce, pa še ti se ne umivajo, ker se žal nikjer ne morejo in ne zato ker se nočejo.
Imaš res velik problem, punca, s takim človekom se ne da normalno funkcionirati. Samo da si je lase umil 5x v štirih letih, ne predstavljam si da taki ljudje sploh obstajajo, niti najmanj pa si ne želim imeti takega fanta. Ja pa sej ne morem verjet, ti se morš res hecat..

čak mau….. 5x pranje las v 4 letih???? a dej….
kako se ga lahko sploh dotakneš

O ti prasica kaj pišeš o meni! Da ne bom jaz kaj o tebi reku…

Krneki

Pa daj, kaj se ti meša punca, al kaj !!???? Najdi se enga kulturnega fanta, pa če je tako nazvezan na fimilijo, bo vedno tako in vedno bodo imeli prvo besedo, vedno boš na drugem mestu in večno se bodo vmešavali med vaju, mu dajali nasvete, kakšen mora bit do tebe, kako naj ravna ! Če je tako, verjemi, da doma tud vse pove kaj imata in z takšnim fantom nikoli ne boš imela svojega življenja, vedno bodo njegovi vmes. HHAALLOOOO, higiena pa naj ti bo ENOSTAVNO POGOJ !!! BOŠ ŠE KAKŠNO BOLEZEN STAKNILA !!! POVEJ MU, DA TAKO NE GRE VEČ NAPREJ, ČE NE BOSTA NAŠLA SKUPNEGA JEZIKA TI RES SVETUJEM, DA POJDI VSTRAN !!!!!!!!!!!!!!!!!! ČAO

Kiaara

Kak pa je bil, ko si ga spoznala? Je mogoče ravno takrat prišel izpod tuša in z opranimi lasmi? Hitro te je osvojil, ni kaj, glede na to, da se potem spet dolgo ni umil. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Rom?

Joooooooooooj, kaki prasec!!!!!!! Če je to res, tudi ti nisi normalana!

ina.

Ni vajen čistoče in osebne higiene.Poduči ga.da naj se redno umiva vsak dan,ter naj uporablja deodorante seveda po tuširanju.Razloži mu,kolikokrat naj se umiva.Če ne bo tega sprejel ponovi enkrat,dvakrat in če ti bo očital,da si sitna ga zapusti in si najdi kakšnega fanta,ki ve kaj je redna osebna higiena.

Nabavi si tako špricko kot jo imajo fizerji in takoj ko vidiš ljubezen svojega življenja v napad, če pa si bolj drzna ga povabi na zmenek v kakšen gasilski dom in se dogovori za sposojo ene velike brizge in tvoj fant bo spet čist ko solza, pa še uške bodo ušle:))

halo??? kaj še sploh delaš z njim? če se za vsako skregata, ko mu imeniš higieno, mislim da ne s časom ne bo nič bolje, kvečjemu slabše… na tvojem mestu bi ga kr nazaj k svoji mamici poslala!!!
ah, sej bi še kaj dodala, pa bi preveč kruto zvenelo! 😉

Če to ni zafrkancija, kar ostani z njim, da ga po pomoti ne dobi kakšna druga. Očitno to tebe ne moti tako zelo, da bi spokala, zato ti toplo priporočam, da ostaneš z njim (v dobro ostalih), mogoče pa se še ti nehaš tuširat ipd, saj itak ni panike, ker se imata pač rada. HALOOOOOOO!!!

fuj!!!!

Pusti ga! TAKOJ!
Sicer je s tabo nekaj narobe.

Mogoče pa je to res zafrkancija. Ker je težko verjeti, da obstaja tak tip in da ima celo punco … Bljak!!!!!!!!

LP

Ogaba……Kako sploh preneseš takega ćloveka zraven sebe in v svoji postelji? Neki je hudo narobe z vama!

no, se je danes skopal?

ma kaki skopal, danes mu je najbrž še lepše..;)

izbaci

Tudi starši niso čist gladki, če ves čas tam visi, bi ga že lahko kdaj nagnal tuširat.

Joj, saj ne morem verjet.
Praviš, da je spolnost na psu-A PA SPLOH OBSTAJA? JOOOOOOOJ

Sorry.
Hanna

Imela isti problem, tip je takrat študiral kemijo in imel neke znanstvene argumente, zakaj se ne tušira. Fuj, za znoret. Tud če ga maš rada, ne tega trpet, če bi te spoštoval, bi se umil!

Ajej,čudno da nima še uši in garje.Verjetno so se odselile od hudega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close